Egyéni órák


Egyéni órák  kezdő és haladó szinten is. Jelenleg kizárólag online formában működnek az edzések, de hidd el, így is ugyanolyan hatékony a torna. Én már 4 éve edzek arcokat online, 14 éve tanítom a módszert, nem most kezdtem. Számomra minden arc egy kihívás.

Mivel minden arc más és más és mindenkinek más az izomereje, a leghatásosabb módszer az egyéni foglalkozás. Ez tapasztalat. 

A skypos és messengeres óra nagy előnye, hogy megspórolhatod az utazást és bárhol, bármikor le tudsz ülni a géped vagy a telefonod elé egy tornára, de akár az ágyból is végezheted:) Ha az a típus vagy, aki szeret halogatni, vagy nem tudja magát rávenni egyedül, kell az edző ráhatása, és hogy legyen megbeszélt időpont, akkor jó helyen jársz:)

Itt saját tempódban haladunk, be tudom állítani a gyakorlatok erősségét a saját arcodra és izomerődre szabva. Nem kell senkihez alkalmazkodnod, kizárólag együtt edzünk, tehát teljes kontroll alatt áll az arcod formálása, nem tudsz hibázni, vagy plusz ráncokat tornázni az arcodra.

Ha teljesen kezdő vagy, az első alkalmak kicsit hosszabbak( kb. 60 percesek) lesznek, hiszen meg kell ismerkednünk és meg kell tanulnod az alapokat. Ez kb. az első 3 foglalkozás, aztán szép lassan eljutunk a 30 perces aktív edzési időig. 30 perc aktív torna izmosítja az arcodat, ha ennél hosszabb lenne az edzés, már szálkásodna az arcod, vagyis férfiasodna. Mi izmosítani szeretnénk, tehát 30 perces edzések lesznek. 


ÁRAK:

10-17 óráig vannak választható időpontok, ezeknek az óráknak a díja: 4.000,-Ft

de ha kora reggel , vagy 18 óra után, esetleg csak hétvégén vagy ünnepnapon tudsz időt szakítani az edzésre ezt 5.000,-Ft-os speciális díjon tudod megtenni.


Itt minden órán megbeszéljük a következő alkalom időpontját.AKCIÓ AZOKNAK AKIK NÁLAM VÉGEZTEK

AKI NÁLAM VÉGZETT KEZDŐ EDZÉSPROGRAMOT , 

  ELSŐ ALKALOMMAL

 AKCIÓS 4 VAGY 8 ALKALMAS BÉRLETET VÁSÁROLHAT:


 A 4 ALKALMAS BÉRLET 16.000,-FT HELYETT:  9.900,-FT 

A 8 ALKALMAS BÉRLET 32.000,-FT HELYETT: 24.000,-FT Ha ezt választod itt tudsz bejelentkezni:

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

HA CSAK KÉRDEZNI SZERETNÉL ITT MEGTEHETED