Egyéni órák


Egyéni órák  kezdő és haladó szinten is. Jelenleg kizárólag online formában működnek az edzések, de hidd el, így is ugyanolyan hatékony a torna. Én már 5 éve edzek arcokat online, 15 éve tanítom a módszert, nem most kezdtem. Számomra minden arc egy kihívás.
Mivel minden arc más és más és mindenkinek más az izomereje, a leghatásosabb módszer az egyéni foglalkozás. Ez tapasztalat. 
A skypos és messengeres óra nagy előnye, hogy megspórolhatod az utazást és bárhol, bármikor le tudsz ülni a géped vagy a telefonod elé egy tornára, de akár az ágyból is végezheted:) Ha az a típus vagy, aki szeret halogatni, vagy nem tudja magát rávenni egyedül, kell az edző ráhatása, és hogy legyen megbeszélt időpont, akkor jó helyen jársz:)
Itt saját tempódban haladunk, be tudom állítani a gyakorlatok erősségét a saját arcodra és izomerődre szabva. Nem kell senkihez alkalmazkodnod, kizárólag együtt edzünk, tehát teljes kontroll alatt áll az arcod formálása, nem tudsz hibázni, vagy plusz ráncokat tornázni az arcodra.
Ha teljesen kezdő vagy, az első alkalmak kicsit hosszabbak( kb. 60 percesek) lesznek, hiszen meg kell ismerkednünk és meg kell tanulnod az alapokat. Ez kb. az első 3 foglalkozás, aztán szép lassan eljutunk a 30 perces aktív edzési időig. 30 perc aktív torna izmosítja az arcodat, ha ennél hosszabb lenne az edzés, már szálkásodna az arcod, vagyis férfiasodna. Mi izmosítani szeretnénk, tehát 30 perces edzések lesznek. Az egyéni órák díja: 5.000,-Ft

de ha csak kora reggel vagy este ( 10 óra előtt, 17 óra után), hétvégén vagy ünnepnapon tudsz időt szakítani az edzésre:

 ezt 6.000,-Ft-os speciális díjon tudod megtenni.


Itt minden órán megbeszéljük a következő alkalom időpontját.

Az egyéni óráknál 4 és 8 és 10 alkalmas bérletes rendszer van.


Sajátmárkás natúrkozmetikumok arctorna mellé

AZ EDZÉSEK UTÁN HASZNÁLJ JÓ MINŐSÉGŰ ARCKRÉMET

 AJÁNLANI SZOKTAM SAJÁTMÁRKÁS TERMÉKEIMET


ARCMESTER MEGÚJÍTÓ ARCKRÉM

( BŐVEBB INFORMÁCIÓ A TERMÉKEKRŐL A KÉPEKRE KATTINTVA)

ARCMESTER ÉJSZAKAI KRÉM

FIATALSÁG SZÉRUM

Ha ezt választod itt tudsz bejelentkezni:

Bejelentkezem egyéni órára:

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

HA CSAK KÉRDEZNI SZERETNÉL ITT MEGTEHETED