ARCIZOMEDZŐ RÁGÓKA


A lapos lyukacsos arcizomedző rágókák puhábbak mint a labda és a szájba is helyezhetőek oldalt és hátul. Így az ínyünket is alaposan átmasszírozzák. Itt is több erősség van, fehér, szürke és fekete. Élelmiszer minőségű szilikonból készül , BPA mentes, ugyanabból az anyagból készül, mint a babacumi. Ez az őrlőfogakat használja az edzéshez. Ezeket lehet párban is használni. Átmozgatja az állat, edzi az ínyt, formálja az arcod és erősíti az izmokat.

Termék neve: Állkapocs edző eszköz
Anyag: szilikon (élelmiszeripari)
Súly: 20g / pár Méret: 3 * 1,5 / cmHASZNÁLATA:


1. Tedd az arcedző rágókát a szádba az egyik oldalra.
2. Bemelegítés: Harapdáld és tartsd meg a harapást egy-egy másodpercig. Ismételd meg egy percig.
3. Rágd gyorsan egy percig. 
4. Válts oldalt. Ismételd meg a gyakorlatokat a másik oldalon is.
5. Dupla gyakorlat - Helyezd mindkét labdát oldalt a szádba. Rágd lassan egy percig, 15-20 alkalommal ismételd meg
6. Dupla gyakorlat - Tarts rövid szüneteket, ha szükséges. Rágj gyors ütemben, egy percig, vagy amíg  el nem fáradsz.
7. Eredmény akár 30 napon belül. RÁGÓKA ÁRAK

1 DB FEHÉR 3.900,FT                                               1 DB SZÜRKE 3.900,-FT                            1 DB FEKETE 3.900,-FT                          

Állkapocs tréner

Az arcizmok megcélzásával és tornáztatásával ez a termék javíthatja az állkapocs megjelenését, így formáltabb és vonzóbb arcprofilt kaphatunk. Ezt az eszközt kifejezetten az arc izmainak, különösen az állkapocs izmainak gyakorlására és erősítésére tervezték. Rendszeres használata elősegítheti az izmok tónusát és feszességét, javítva az arc általános megjelenését és kontúrját. Kiváló minőségű szilikonból készült, puha, biztonságos és kényelmesen használható. Az anyag hipoallergén és szagtalan, kellemes és higiénikus edzésélményt biztosít.

Könnyen használható: Az állkapocs-trénerünk könnyen használható, és beilleszthető a napi rutinjába. Egyszerűen helyezze a szájába, és hajtson végre ismétlődő rágó vagy szorító mozdulatokat az állkapocs izmainak gyakorlásához. Kompakt és hordozható, így bármikor és bárhol használható.

Az állkapocs vonalát, az állat, az ajkakat és az arccsontokat feszesíti, formálja és erősíti. Következetes használattal határozottabb és formásabb arckinézetet érhetsz el. Használd ki a célzott állkapocsizmok edzésének erejét az általános arcszerkezet és kontúr javítására.

Sokoldalú és hatékony: Amellett, hogy az állkapocs vonalát formálja, edzőkészülékünk segíthet a stressz és a feszültség oldásában is az állkapocs területén. Férfiak és nők egyaránt használhatják minden korosztály számára, így sokoldalú eszköz az arcizmok edzéséhez és relaxációjához.

ÁRA: 5.990,-FT /db

Arcformáló rágóka és állkapopcs tréner megrendelése

 A megrendelés gombra kattintás fizetési kötelezettséget von maga után.

FONTOS! A MEGRENDELÉSEKNÉL 24 ÓRÁN BELÜL UTALD ÁT A TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT MERT A RENDSZER AUTOMATIKUSAN TÖRLI.

 A személyes átvétel 48 órán belül lehetséges.


Vissza a kezdőoldalra                                                                                                  Következő oldal  


Érezni fogod, ahogy ráharapsz, hogy az arc oldalsó része végig feszülni fog. Tehát ilyenkor feszül a toka, a nyak, az arc oldalsó részének alja és közepe egészen a halántékig. Amikor ráharapsz, hátul támaszd ki a nyelveddel. Nem kell túl erősen rágni, csak annyira nyomd össze, hogy feszüljenek az izmok. A túl erős nyomás nem tesz jót az álkapcsodnak sem és a labda is szétrepedhet. A kifőzéssel beállítottad az izomerődet, elég ha csak az izomfeszülésig nyomod össze. EZEN TÚL NE NYOMD!! A helytelen használatból vagy a nem kifőzés utáni használatból eredő problémákért nem tudunk felelősséget vállalni.

web counter