AKCIÓK

Kérem az INGYENES minifilmeket


Tokagép


Arcod ápolt kinézetéhez hozzátartozik a nyak és toka területe is. Hiába tünteted el a ráncokat az orcádról, ha a folytatása egy lógó toka. Arctornatrénerként sok gyakorlatot ismerek és használunk is a nyak és toka területének karbantartására, de ez a kis gépecske meglepően jól felgyorsíthatja a folyamatokat és nem kell sokat rászánnod csak eleinte napi pár percet (akár tévénézés közben ), aztán pedig hetente pár percet. Amit én hozzá tudok adni a folyamathoz egy ingyenes skypeos betanító konzultáció, ahol személyre szabva, vagyis tokára és nyakra szabva tudok Neked segíteni. Megmutatom, hogyan használd a tokagépet és milyen gyakorlatokat végezz és hányszor ahhoz, hogy tényleg működjön a folyamat. Kapsz egy pdf-es kis kiadványt is gyakorlatokkal. Van olyan tanítványom, aki a tokagéppel hosszú évek óta tartó nyaki fájdalmát tudta eltornázni, mivel a kis gépecske oldja a feszültséget a nyak izmaiban és erősíti is azokat. Nem egy bonyolult gép, nem egy stílus, vagy dísz, amit kitehetsz a polcra, hogy "hú neked ilyen is van", de garantáltan hasznos és használ:)
Egy kis gép 3 különböző erősségű rugóval. Nem kell bele elem, nem kell tölteni, teljesen manuális, viszont használ:)
Ha most belenézel a tükörbe el tudod dönteni, szükséged van-e rá. Ha igen, itt meg tudod rendelni csomagban, amibe beletartozik maga a gép, egy pdf-es gyakorlatokkal teli letölthető általam összeállított kis kiadvány és egy ingyenes 30 perces betanító konzultáció. A csomag ára: 4990,-Ft

Rendeld meg itt: gaby@arckondi.hu vagy a 06-30-9003525-ös telefonszám.
Ha a tükör azt mutatja hívj:) Tagdíjas rendszerű oktatás


2020. januártól új szolgáltatásom a tagdíjas rendszerű oktatás

 A tagdíj egy nagyon kedvező árú szolgáltatás, a lényege a folyamatosság.

A tanuló heti egy vagy két alkalmat vehet igénybe arctorna tevékenységre skypos vagy messengeres formában trénerrel. Az időpontokat minden órán előre megbeszélik. 

TAGDÍJ:

Heti egy alkalommal:   12.500,-FT/hó

Heti két alkalom:          20.000,-Ft/hó

Ezt a díjat minden hónap  3. -ig kell elutalni egy megadott számlaszámra.

Mivel ez egy kedvezményes díj, beletartozik az is, hogy ha a tanuló nem vesz részt az előre megbeszélt órán, az alkalom ugyanúgy levonódik, ha a tréner hibájából hiúsul meg az óra, természetesen be lesz pótolva.

Szeretettel várlak!

Ha kérdezni szeretnél  írj ide: gaby@arckondi.hu

(Tagdíjas oktatásra a lap alján tudsz bejelentkezni.)

RÁNCTALAN ÁLMOK ALVÓPÁRNA

Az alvópárna ára: 7500,-Ft.  

Ha szeretnél Ránctalan álmok alvópárnát rendelni itt megteheted: KATT IDE

7 és 14 napos arcmasszázs program, 

hogy mindig kipihentnek érezd az arcod és jól nézz ki!

Válaszd ki a számodra megfelelőt a PROGRAMOK MENÜPONTNÁL!

Válassz az akciók közül

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

Print Friendly and PDF