H(ARCRA) FEL!

H(ARCRA)FEL! 

ONLINE NEGYEDÉVES GYAKORLÓ PROGRAM

KEZDŐ  GYAKORLÓ HANGANYAG


Kezdőknek szóló online hanganyagos gyakorló program  havi tréneri felkészítővel és ingyenes konzultációkkal.  Akik elvégezték  a kezdő arctorna edzésprogramot , azoknak kiváló segítség a folytatásra. Ha még kezdő órákra jársz heti egyszer, a második heti tornát is el tudod végezni a programmal egyedül. Arra is kiváló, hogy ha még végzed az edzésprogramot, közben otthon tudj a hanganyagokra gyakorolni. Ha régen jártál arctornázni és már elfelejtetted az alapokat, akkor is nagy segítség lehet.


HOGYAN MŰKÖDIK? 

Ezzel kezdünk: egy online élő óra trénerrel, vagyis velem. Ez messengeren vagy skypon történik. 

Megbeszéljük, pontosan hogyan és milyen időpontokban, hányszor használd az anyagot, megnézem az arcod jelenlegi állapotát, megbeszéljük mi a cél.

Ezután kezdheted a gyakorlást.

 Havi 1 ingyenes konzultációs lehetőséged van, illetve bármikor írhatsz emailt ha kérdésed lenne. Így folyamatos a kontroll. Hetente egy vagy két alkalommal végzed a gyakorlatokat a számozás sorrendjében. 

Ezzel az anyaggal 3 hónapig tudod edzeni az arcodat, utána valószínűleg már túl könnyűek lesznek a gyakorlatok, akkor cserélni kell a II. negyedévre. 

Ekkor lesz egy ingyenes felkészítő konzultáció velem , megnézem az arcodat, megbeszéljük mire figyelj oda...stb. és felkészítelek a II. negyedévre.

A kezdő hanganyag 4 negyedévből áll, utána már haladó vagy. Minden negyedévben kb.: 50-80 db gyakorlat van.  A kezdő anyag jól átmozgatja az arcodat, edzi az arcod izmait, rugalmasítja a bőrödet, síkban dolgozol. Nem kell alkalmazkodnod senkihez, hiszen otthon bármikor előveheted az anyagot és tornázhatsz. Ez egy biztonságos módja a tornának, hiszen végig kérdezhetsz, kérhetsz konzultációt, ha valami nem megy, vagy nem egyértelmű.

Ha bármiben elakadsz segítek:)

 

A H(ARCRA)FEL! KEZDŐ PROGRAM ÁRA:

MINDEN NEGYEDÉV ÁLL:

 1 első felkészítő konzultációból: 4000,-Ft

3 havi konzultációból: 12.000,-Ft

4 teljes órai hanganyagból: 40.000,-Ft

ÖSSZESEN: 56.000,-FT LENNE


Ez azt jelenti, hogy havonta 8000,-Ft- ot költesz arctornára úgy, hogy folyamatos a kontroll. Ebben benne van, hogy 8-10 alkalommal használod tornára egy hónapban és még ottvannak a konzultációk (3). Vagyis összesen 11-13 alkalom. Ez azt jelenti, hogy nincs 500,-Ft sem egy alkalom. 

Ez azt jelenti, hogy havonta 4700,-Ft- ot költesz arctornára úgy, hogy folyamatos a kontroll. Ebben benne van, hogy 8-10 alkalommal használod tornára egy hónapban és még ottvannak a konzultációk (havonta 3) és a betanító óra. Vagyis összesen 136-160 alkalom. Ez azt jelenti, hogy nincs 375,-Ft és 440,-Ft körül jön ki egy órád. Attól függően hány hetes egy hónap.

HALADÓ GYAKORLÓ HANGANYAG


Természetesen a HALADÓKNAK is van ugyanilyen anyag, haladó gyakorlatokkal. 

Aki már járt arctornára és nem kezdő, annak is hasznos lehet, hiszen nem kell órákra járni, vagy ha kimaradt egy óra, ezzel be tudod pótolni, nem kell alkalmazkodni, bármikor, bárhol elővehető, az anyag.

HA VALAKI EGYÉNILEG AZ ARCÁRA SZABOTT GYAKORLATOKAT SZERETNE

AZ EGYÉNI HANGANYAGOT KIFEJEZETTEN A TE ARCODRA ÍROTT GYAKORLATOKKAL KÉSZÍTEM EL, SZEMÉLYRE SZABVA, ÍGY MÉG HATÁSOSABB LESZ AZ EDZÉS. AZ EGYÉNI HANGANYAG EGY HÉT ALATT KÉSZÜL EL.


HA SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI RENDELD MEG ITT :

H(ARCRA)FEL! megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.