(H)ARCRA FEL!


ONLINE NEGYEDÉVES GYAKORLÓ PROGRAM

KEZDŐ  GYAKORLÓ HANGANYAG


Kezdőknek szóló online hanganyagos gyakorló program. Akik elvégezték  a kezdő arctorna edzésprogramot , azoknak kiváló segítség a folytatásra. Ha még kezdő órákra jársz heti egyszer, a második heti tornát is el tudod végezni a programmal egyedül. Arra is kiváló, hogy ha még végzed az edzésprogramot, közben otthon tudj a hanganyagokra gyakorolni. Ha régen jártál arctornázni és már elfelejtetted az alapokat, akkor is nagy segítség lehet.


HOGYAN MŰKÖDIK? 


Ezzel kezdünk: egy online élő óra trénerrel, vagyis velem. Ez messengeren vagy skypon történik. 

Megbeszéljük, pontosan hogyan és milyen időpontokban, hányszor használd az anyagot, megnézem az arcod jelenlegi állapotát, megbeszéljük mi a cél.

Ezután kezdheted a gyakorlást. Kapsz négy linket, amivel beléphetsz a gyakorló hanganyagok oldalára. A hanganyagok telefonon lehallgathatóak, Chrome-al és géppel pedig letölthetőek.

Havi 1 ingyenes konzultációs lehetőséged van, illetve bármikor írhatsz emailt ha kérdésed lenne. Így folyamatos a kontroll. Hetente egy vagy két alkalommal végzed a gyakorlatokat a számozás sorrendjében. 

Egy negyedéves  anyaggal 3 hónapig tudod edzeni az arcodat, utána valószínűleg már túl könnyűek lesznek a gyakorlatok, akkor cserélni kell a II. negyedévre. 

Ekkor kérhetsz egy ingyenes  konzultációt velem , megnézem az arcodat, megbeszéljük mire figyelj oda...stb. 

A kezdő hanganyag 4 negyedévből áll, utána már haladó vagy. Minden negyedévben kb.: 50-80 db gyakorlat van.  A kezdő anyag jól átmozgatja az arcodat, edzi az arcod izmait, rugalmasítja a bőrödet, síkban dolgozol. Nem kell alkalmazkodnod senkihez, hiszen otthon bármikor előveheted az anyagot és tornázhatsz. Ez egy biztonságos módja a tornának, hiszen végig kérdezhetsz, kérhetsz konzultációt, ha valami nem megy, vagy nem egyértelmű.

Ha bármiben elakadsz segítek:)A (H)ARCRA FEL! KEZDŐ GYAKORLÓ PROGRAM ÁRA:

MINDEN NEGYEDÉV ÁLL:

 1 első  konzultációból: 5.000,-Ft

1 havi konzultációból: 4.000,-Ft

4 teljes órai hanganyagból: 20.000,-Ft

EGY NEGYEDÉV ÖSSZESEN: 29.000,-FT LENNE


A KEZDŐ NÉGY NEGYEDÉV ÁRA 116.000,-Ft lenne

MOST ELVIHETED EGYBEN AZ I.-IV. NEGYEDÉVET

24.000,-Ft-ért


HALADÓ GYAKORLÓ HANGANYAG


Természetesen a HALADÓKNAK is van ugyanilyen anyag, haladó gyakorlatokkal. 

Aki már járt arctornára és nem kezdő, annak is hasznos lehet, hiszen nem kell órákra járni, vagy ha kimaradt egy óra, ezzel be tudod pótolni, nem kell alkalmazkodni, bármikor, bárhol elővehető, az anyag.HA VALAKI EGYÉNILEG AZ ARCÁRA SZABOTT GYAKORLATOKAT SZERETNE

AZ EGYÉNI HANGANYAGOT KIFEJEZETTEN A TE ARCODRA ÍROTT GYAKORLATOKKAL KÉSZÍTEM EL, SZEMÉLYRE SZABVA, ÍGY MÉG HATÁSOSABB LESZ AZ EDZÉS. AZ EGYÉNI HANGANYAG EGY HÉT ALATT KÉSZÜL EL.


 RENDELD MEG ITT :

(H)ARCRA FEL! gyakorló megrendelése

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

FONTOS! A MEGRENDELÉSEKNÉL 2 NAPON BELÜL UTALD ÁT A TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT! 


Vissza a kezdőlapra                                                                                                  Következő oldal