H(ARCRA) FEL!

H(ARCRA)FEL! 

ONLINE NEGYEDÉVES GYAKORLÓ PROGRAM


Teljesen kezdőknek szóló online hanganyagos gyakorló program 3 alkalmas tréneri felkészítővel és ingyenes konzultációkkal. Ha teljesen kezdő vagy, megtanulhatod az arctornát tréner segítségével, majd az online hanganyagos programmal otthon egyedül végezheted a gyakorlatokat. Folyamatos és ingyenes konzultációs lehetőség a biztonságos és eredményes arctornához. Akik elvégezték nálam a csoportos kezdő arctorna tanfolyamot, azoknak is kiváló segítség a folytatásra. Ha régen jártál arctornázni és már elfelejtetted az alapokat, akkor is nagy segítség lehet.


A tanfolyam felépítése: 

Ezzel kezdünk: 3 alkalom online felkészítő, betanító élő óra trénerrel, vagyis velem, ahol megtanítom Neked az alapokat. Ez messengeren vagy skypon történik. Az I. negyedéves anyag alapjait vesszük át, majd elkezdheted az 1.-es hanganyagos gyakorlást otthon egyedül.

 Havi 1 ingyenes konzultációs lehetőséged van, illetve bármikor írhatsz emailt ha kérdésed lenne. Így folyamatos a kontroll. Hetente egy vagy két alkalommal végzed a gyakorlatokat a számozás sorrendjében. 

Ezzel az anyaggal 3 hónapig tudod edzeni az arcodat, utána valószínűleg már túl könnyűek lesznek a gyakorlatok, akkor cserélni kell a II. negyedévre. 

Ekkor lesz egy ingyenes felkészítő konzultáció velem , megnézem az arcodat, megbeszéljük mire figyelj oda...stb. és felkészítelek a II. negyedévre.

A kezdő hanganyag 4 negyedévből áll, utána már haladó vagy. Minden negyedévben kb.: 50-80 db gyakorlat van.  A kezdő anyag jól átmozgatja az arcodat, edzi az arcod izmait, rugalmasítja a bőrödet, síkban dolgozol. Nem kell alkalmazkodnod senkihez, hiszen otthon bármikor előveheted az anyagot és tornázhatsz. Ez egy biztonságos módja a tornának, hiszen végig kérdezhetsz, kérhetsz konzultációt, ha valami nem megy, vagy nem egyértelmű.

Ha bármiben elakadsz segítek:)

 

A H(ARCRA)FEL! KEZDŐ PROGRAM ÁRA:


Az I. negyedév áll:

3 db skypos vagy messengeres órából: 12.000,-Ft

5 db hanganyagból: 50.000,-Ft

3  konzultációból: 12.000,-Ft

ÖSSZESEN:  74.000,-Ft lenne

Ez azt jelenti, hogy havonta 8000,-Ft- ot költesz arctornára, úgy hogy tréner tanít be és folyamatos a kontroll. Ebben benne van, hogy  8-10 alkalommal használod tornára egy hónapban és még ottvannak a konzultációk (3) és a 3 betanuló alkalom. Vagyis összesen 14-16 alkalom. Ez azt jelenti, hogy nincs 500,-Ft sem egy alkalom. A II. III. ÉS IV. NEGYEDÉV ÁLL:

 1 első felkészítő konzultációból: 4000,-Ft

3 havi konzultációból: 12.000,-Ft

4 db hanganyagból: 40.000,-Ft

ÖSSZESEN: 56.000,-FT LENNE


Ez azt jelenti, hogy havonta 6000,-Ft- ot költesz arctornára úgy, hogy folyamatos a kontroll. Ebben benne van, hogy 8-10 alkalommal használod tornára egy hónapban és még ottvannak a konzultációk (3). Vagyis összesen 11-13 alkalom. Ez azt jelenti, hogy nincs 500,-Ft sem egy alkalom. 

Ez azt jelenti, hogy havonta 5000,-Ft- ot költesz arctornára úgy, hogy folyamatos a kontroll. Ebben benne van, hogy 8-10 alkalommal használod tornára egy hónapban és még ottvannak a konzultációk (havonta 3) és a betanító 4 óra. Vagyis összesen 136-160 alkalom. Ez azt jelenti, hogy nincs 375,-Ft és 440,-Ft körül jön ki egy órád. Attól függően hány hetes egy hónap.Minden negyedévvel  3 hónapig tudsz otthon tornázni eredményesen.

A befizetésed beérkezése után  leegyeztetjük az első óra pontos idejét és kezdődhet is a torna:)Természetesen a HALADÓKNAK is van ugyanilyen anyag, haladó gyakorlatokkal. 

Aki már járt arctornára és nem kezdő, annak is hasznos lehet, hiszen nem kell órákra járni, vagy ha kimaradt egy óra, ezzel be tudod pótolni, nem kell alkalmazkodni, bármikor, bárhol elővehető, az anyag.

HA VALAKI EGYÉNILEG AZ ARCÁRA SZABOTT GYAKORLATOKAT SZERETNE


HA SZERETNÉD KIPRÓBÁLNI RENDELD MEG ITT :

H(ARCRA)FEL! megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.