RÁNCTALAN ÁLMOK ALVÓPÁRNA

Elmúltál már 25 éves?


Ha igen, biztos szembesültél már azzal a problémával, hogy reggel ébredéskor olyan összegyűrt az arcod, mintha egy éjszaka alatt eltelt volna legalább 20 év...

Hogyan alszunk?

Van aki háton

  Van aki oldalt


És sokan hason

Akár 10 évvel is öregebbnek tűnhetsz, ha így alszol


Bár az alvás igen jó hatással van a szervezetre és ezáltal az arcbőrre is, vannak olyan íratlan szabályok, melyeket kevesen ismernek, mégis érdemes betartani őket. Ha nem figyelsz oda néhány apróságra, annak olyan, jól látható következményei lehetnek, mint a mély ráncok. Lorena Öberg kozmetológus-bőrgyógyász elárulta a Daily Mailnek, hogy mi az, ami mindenképpen tilos pihenés közben.

ÍGY NEM SZABAD ALUDNI

A szakértő szerint, ha állandóan az oldaladon alszol, korán megjelenhetnek az öregedés jelei az arcon, mivel így nyomod és meggyűröd a bőrödet. De azt is hozzátette, hogy az sem mindegy, mennyit alszik valaki. Mert, bár igaz, hogy a kevés alvás is rosszat tesz a külsőnek, ugyanígy a sok szundítás is, mivel megterheli a testet. Éppen ezért érdemes betartani a napi hét-nyolc órás limitet. Ezeken kívül az ágynemű fajtája is rendkívül fontos lehet a bőröd szempontjából. És még egy apróságot is megemlített, mégpedig azt, hogy érdemes lazán összefogni vagy összefonni a tincseidet éjszakára, hogy ne nyomják az arcodat, és a hajszálakon lévő természetes olajok ne okozzanak bőrproblémákat. 

Minél nagyobb felületen érintkezik az arcod a párnával, az annál jobban meggyűri a bőrödet.


Mi lehet a megoldás?

Alternatív megoldás lehet akár ez

VAGY EZ

De kétlem, hogy ezeket választanád 

Arctorna óráimon sokszor beszélgetünk arról is, ki hogyan alszik és próbálok tanácsokat adni ezzel kapcsolatban. Hason aludni a legrosszabb, mert az arcunkon éjjel alakulnak ki leginkább ráncok, ahogy összegyűrjük a bőrt. Háton aludni a legjobb arctornailag, de sokan a gerincük miatt, vagy csak megszokásból nem tudnak. A második megoldás ha oldalt fekszünk és forgunk, de ekkor is az arcunk úgy ér a párnára, hogy az orr-ajak barázdánkat törjük, a szemünk alatt is gyűrődik, így egyre mélyül a barázda és a szem alatti rész ráncai. Vagyis gyűröttre alusszuk az arcunkat.

 Ugye ismerős?


                                                                                                                                       (Fotó: facelyftpillows.com)

        Dr. Kenneth S. White amerikai plasztikai sebész A ráncfelvarráson átesett betegeinek tervezett egy alvópárnát, ami segít abban, hogy az arcuk minél tovább megtartsa szép állapotát.  Mert hiába a sok viszontagság és ráfordítás, ha a műtétek után a rossz alvás miatt visszatérnek a ráncok. Ez a kellemetlen körülmény nem hagyta nyugodni a plasztikai sebészt, zavarta, hogy a "művei" nem elég hosszú életűek. Hosszas tervezés után ezért megalkotta és szabadalmaztatta azt a párnát, amely a ráncfelvarráson átesett pácienseknek segít abban, hogy a műtétek eredményei minél tovább tartsanak. A tervező orvos szerint ez egy igazi szépségmegőrző eszköz, amelynek használatával nemcsak a műtétek kerülhetőek el, de nyugodtan elhagyhatóak a drága ránctalanító kozmetikumok is. A párna ugyanis megelőzésre is tökéletes, így akár már huszonéveseknek ajánlható. De tulajdonképpen mindenkinek jó, mert hozzásegít a pihentetőbb alváshoz, ezáltal pedig a jó közérzethez és az egészséghez is.

Mire gondoltam, mint Arcmester?


Mint arctornatréner arra gondoltam én is összedugom a fejem olyan emberekkel akik ebben segíteni tudnak nekem és kísérletezések sora után megalkottunk egy alvópárnát Nektek, akik odafigyeltek arcotok állapotára, akiknek a természetesség és a szépség értékkel bír. A párna alakjának kialakítása azt a célt szolgálja, hogy alvás közben csak az áll és a homlok legyen megtámasztva és az orca rész a két C betű formájába helyezkedik bele, így nem nyomja fel az orca részt és nem töri a bőrt. Nyugodtan foroghatsz is, hiszen mindkét oldalon van hely az orcádnak, az alsó ívben pedig a nyakadnak.

AMIT SZEM ELŐTT TARTOTTUNKFORRADALMI KONCEPCIÓ: 

     KÉNYELMES PÁRNA AZ "ALVÁS RÁNCOK" CSÖKKENTÉSÉRE

A párna használatának előnyei


 • a bőr bármilyen helyzetben sima marad.
 • javuló vérkeringés az arcon
 • alvás közben nem gyűrődik az arc bőre
 • megakadályozza az új ráncok kialakulását
 • csökkenti a duzzanatot az arcon
 • természetes ránctalanító hatás
 • relaxálja az arc izmait
 • Hogyan aludj?

  Alvási szabályok  A szükséges alvási  szabályok betartásával tartósan megőrizheted a bőr fiatalságát és a friss arcszínt:

  • Feküdj le legkésőbb 23 órakor
  • Aludj  teljes sötétben
  • Az éjszakai pihenést megelőzően a helyiséget szellőztesd ki
  • Aludj háton, vagy gyakran forogva
  • Ne fogyassz nagy mennyiségű ételt lefekvés előtt
  • Ne használd a gépedet sem a telefonodat elalvás előtt 2 órával

  Hogyan kell használni a párnát?

   Mi hova kerül


  Mindegy melyik oldalát használod a párnának. Ráhelyezheted egy másik párnára is, ha nem szeretsz túl alacsonyan aludni. A nyakad az alsó íves részben helyezkedik el, a két nagy C betű formában pedig oldalt fordulva az arcod. A kivágott résznél így nem érintkezik a párnával az arcod és a szemkörnyéked, így nem gyűröd alvás közben az arcodat. Csak az állad és a homlokod lesz megtámasztva. Természetesen kell idő míg megszokod, de egy idő után teljesen természetes lesz, hogy csak ilyen párnán alszol majd.

  Milyen korban érdemes elkezdeni használni?


  Ahogy az arctornát is 25 éves kortól ajánlom mindenkinek, mert mint mindennél itt is sokkal egyszerűbb a prevenció, ez ugyanúgy vonatkozik a ránctalanító párnára is. 25 év felett elkezdenek kialakulni a ráncok, a szem körüli szarkalábak, így már ebben a korban érdemes odafigyelni az éjszakai ráncosodás kiküszöbölésére. 

  LEPD MEG MAGAD RÁNCTALAN ÁLMOKKAL 

  HA MEGAJÁNDÉKOZNÁL MÉG VALAKIT NÉZD MEG AJÁNLATAIMAT

  Egy alvópárna

  FEHÉR SZÍNBEN

  8500,-FT

  Egy alvópárna

  SZÜRKE SZÍNBEN

  8500,-FT

  Két párna

  FEHÉR VAGY SZÜRKE SZÍNBEN

  14.800,-FT

  3 db ALVÓPÁRNA

  FEHÉR VAGY SZÜRKE SZÍNBEN

  21.000,-Ft

  Milyen színben választható

  Egyedi megrendelésre  Egyedi megrendelésre mintás anyagból is elkészíthetjük párnádat. 

  Az egyedi megrendelésű párna ára: 12.000,-Ft

  Ha megrendeléskor az üzenet mezőbe beírod "EGYEDI",  felvesszük Veled a kapcsolatot és megbeszéljük pontosan mit szeretnél.

  Ha szeretnél reggel kisimult arccal ébredni

  Szeretnék alvópárnát rendelni

  Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

  A Te álmod a mi álmunk.


  ARCMESTER

  RÁNCTALAN ÁLMOK ALVÓPÁRNA