Referenciák

Jöjjön pár fotó Tanítványokról, elsőként Zsuzsa, aki 49 éves, fotóművész.

Egyik gyönyörű Tanítványom, Marida.66 éves.

Nem csak gyönyörű arca van, hanem a lelke is olyan szép. A belső jóság kisugárzik. ❤️

Szandi, 39 éves, egyik legkedvesebb Tanítványom, már mondhatom barátnőmnek is. 

Andi! Szintén egy nagyon kedves tanítványom, 52 éves és gyönyörű.


Náray Krisztina (Abu Dhabi)"Pár évvel ezelőtt olvastam az arctornáról, és a sok hatástalan "fiatalító" krém és csodaszer után gondoltam kipróbálom.

Az első órák után úgy éreztem, én soha nem leszek képes azokat az arcizmokat mozgatni, amiket Gaby az órák során mutatott. Valójában abban is kételkedtem, hogy nekem egyáltalán vannak olyan izmaim.

Gaby fantasztikus tanár, személyre szóló, változatos gyakorlatokat csináltat az emberrel, amiknek hatására idővel megmozdultak azok az izmok, és érezhetően megerősödtek.

Képessé váltam akaratlagosan megszorítani őket!

Egy-két hónapnyi szakszerű edzés után ismerőseim megkérdezték, milyen arcfiatalító technikát használok, hisz mindenkinek feltűnt a torna hatása.

Az arctorna kitartást és rendszerességet kíván, valamint szakértő edzőt, de nagyon hatásos a ráncok ellen, és az arcunk feltöltötté válik általa.

Mindenkinek jó szívvel ajánlom!"

Ujj Alexandra 

"4 évvel ezelőtt kezdtem el Gabyhoz arctornára járni egy barátnőm ajánlására, aki nagyon pozitív tapasztalatokról számolt be.

Célom a fiatalság megőrzése volt, mert genetika ide vagy oda, tudtam hogy 34 évesen ha nem teszek az arcom fitten tartásáért, akkor nemsokára engem is utolér a korom. :-)

Ráncok még szerencsére nem alakultak ki, viszont egyre gyakrabban vettem észre, hogy a sok késői lefekvés eredményeképpen egyre nyúzottabb ls fáradtabb volt az arcom.

Néhány alkalom után ez teljes mértékben megszűnt, újra üde lett a bőröm és a ráncok azóta sem támadtak meg. :-)

Idén töltöttem be a 37 . évemet, de szerencsére még mindig huszonévesnek néznek -) Azt hiszem életem végéig csinálni fogom a tornát, mert nekem maximálisan bizonyított.

Gaby személyében egy nagyon lelkiismeretes, precíz oktatót és mindemellett egy csodálatos embert ismertem meg, tiszta szívvel ajánlom mindenkinek aki szépülni, fiatalodni szeretne vagy csupán csak szeretné megőrizni a jelenlegi üde, ránctalan arcát!"

Szabóné Csorba Erika 

pedagógus

"Rendszeresen 2 hónapja végzem a gyakorlatokat, ez idő alatt látványosan csökkentek a homlokráncaim! 

Nem adom fel, rendületlenül növesztgetem az arcizmaimat!

Gabi barátságos, segítőkész, kommunikatív. Az órák vidám hangulatban telnek."