"Saját tempóban"- videós/hanganyagos kezdő/haladó edzésprogram

Csak nyisd ki a géped és már mehet is a gyakorlás...


Nem tudsz fix időpontot bevállalni? Nem szeretnél alkalmazkodni? Akkor szeretnél arctornázni, amikor éppen kedved van? De mégis szeretnéd biztonságosan, segítséggel, ha kell konzultációval megtanulni a kezdő lépéseket?Akkor ez a Te programod!!


Teljesen a Te ritmusodban haladva végezheted el a kezdő online programot, akkor és ott, ahol Te szeretnéd , akkor segítséget kérve, amikor úgy érzed, nem vagy biztos Magadban és kell egy kis támogatás, vagy tanács. 

KIKNEK SZÓL EZ A PROGRAM?


Mindenkinek, aki még nem járt arctornára, vagy elvégezte a kezdő/ haladó edzésprogramot nálam, de ismételne, vagy  kezdő, de nem tud előre megbeszélt időpontokban járni edzésekre, mert olyan a munkája, vagy kisgyermeke van és a picihez kell elsősorban alkalmazkodni, akinek olyan a habitusa, hogy szeret önmaga gyakorolni, vagy csak nagyon korán vagy késő este lenne ideje rá. Arra is nagyon jó, hogy néha elővedd és ismételj, hogy biztosabb legyél Önmagadban. 


MILYEN KORBAN ÉRDEMES ELVÉGEZNI?

25-75 éves korig bárki belevághat.


HOGYAN MŰKÖDIK A PROGRAM?

A bejelentkezés és befizetés után, elküldöm az első anyagot Neked emailben, amivel belekezdhetsz.

Először videós instrukciókat kapsz, majd hanganyagokra fogsz gyakorolni.

Ha bármi kérdésed van kérhetsz emailes és telefonos segítséget, vagy a program minden részénél 1-1 

skypos vagy messengeres rövid online konzultációt, ahol a kérdéseidre válaszolok.

6 napig folyamatosan mennek az anyagok emailben Neked, úgy haladsz, ahogy tudsz.

 Így szépen a magad ritmusában végzed el a kezdő/haladó edzésprogramot. 


 MIT TANULOK MEG EZZEL A PROGRAMMAL?

Az arctorna kezdő/haladó szintjét fogod elsajátítani, egyedül tudsz majd alapgyakorlatokat végezni és tornáztatni az arcodat. Kb. 50 gyakorlatot fogsz elsajátítani. A hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak számodra gyakorlási lehetőségnek. Akinek még nem nagyon problémás az arca, elegendő lesz ez a kezdő szint is ahhoz, hogy megtartsa az arca állapotát úgy, ahogy van. 

Akinek már kialakultak erősebb ráncok, annak ajánlott a haladó részt is elvégezni. 

A haladó anyagban már térben is dolgozol majd, és a haladó edzésprogram gyakorlatait vesszük sorra. Ha valamire nem emlékszel, nagyon hasznos lehet, hogy időnként átismételd az anyagrészt amiben nem vagy biztos, vagy ahol hiányoztál.

MENNYIBE KERÜL A PROGRAM?

Mivel gyakorlatilag önállóan végzed a programot, sokkal kedvezőbb az árfekvése, mint a trénerrel végzett edzésprogramnak. 

A 6 anyagrészből álló kezdő/haladó szint ára: 15.000,-FT, de most akciós áron viheted 8.600,-Ft-ért, amibe minden beletartozik, a 6 videos és hanganyagos anyag, a letölthető hanganyagos gyakorlóanyagok, és a folyamatos segítség e-mailen, telefonon vagy rövid (max. 15 perces) skypos/messengeres konzultáción. 

 


Videós, hanganyagos és online edzésprogram, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. Kezdj bele most! (H)arcra fel!
AKCIÓS ÁRON MOST 15.000,-FT HELYETT

    8.600,-Ft

Szolgáltatás megrendelése

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.