"Saját tempóban"- Videós és hanganyagos kezdő edzésprogram


Ez a Te programod!!


Teljesen a Te ritmusodban haladva végezheted el a kezdő online programot, akkor és ott, ahol Te szeretnéd , akkor segítséget kérve, amikor úgy érzed, nem vagy biztos Magadban és kell egy kis támogatás, vagy tanács. Videós órák, hanganyagos gyakorló anyaggal és magyarázatokkal.

Mindenkinek, aki még nem járt arctornára, vagy elvégezte a kezdő edzésprogramot nálam, de ismételne, vagy  kezdő, de nem tud előre megbeszélt időpontokban járni edzésekre, mert olyan a munkája, vagy kisgyermeke van és a picihez kell elsősorban alkalmazkodni, akinek olyan a habitusa, hogy szeret önmaga gyakorolni, vagy csak nagyon korán vagy késő este lenne ideje rá. Arra is nagyon jó, hogy néha elővedd és ismételj, hogy biztosabb legyél Önmagadban. 

A program elvégzése után lehetőséged lesz kezdő közös online arctorna edzéseken résztvenni bérletes formában heti egy vagy két alkalommal.A bejelentkezés és befizetés után, elküldöm az első anyagot Neked emailben, amivel belekezdhetsz.

Először videós instrukciókat kapsz, majd hanganyagokra fogsz gyakorolni.

Ha bármi kérdésed van kérhetsz e-mailes és telefonos segítséget, vagy a program minden részénél 1-1 

skypos vagy messengeres rövid online konzultációt, ahol a kérdéseidre válaszolok.

6 napig folyamatosan mennek az anyagok videón és hanganyagokban e-mailben Neked.

Úgy haladsz, ahogy tudsz.

 Így szépen a magad ritmusában végzed el az edzésprogramot. 


 

Az arctorna kezdő szintjét fogod elsajátítani, egyedül tudsz majd alapgyakorlatokat végezni és tornáztatni az arcodat. Kb. 50 gyakorlatot fogsz elsajátítani szintenként. A hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak számodra gyakorlási lehetőségnek. Akinek még nem nagyon problémás az arca, elegendő lesz  a kezdő szint is ahhoz, hogy megtartsa az arca állapotát úgy, ahogy van. 

Akinek már kialakultak erősebb ráncok, annak ajánlott a haladó részt is elvégezni. MIT TARTALMAZ A PROGRAM?

 90.000,-FT 

    ÁRA MOST: 28.600,-Ft 


Videós, hanganyagos és online edzésprogram, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. 

Kezdj bele most! 

- folyamatos segítség e-mailen, telefonon vagy rövid (max. 15 perces) messengeres konzultáció
- zárt segítő csoporttagság, ahol felteheted a kérdéseidet 

A haladó programot is elvégezheted

KIKNEK SZÓL A HALADÓ SZINT?

Mindenkinek aki már elvégezte a kezdő szintet, vagy aki rég járt arctornára és szeretné felfrissíteni a tudását. Erősödnek a gyakorlatok, többféle módszert mutatok meg az arc edzésére és már nem csak síkban dolgozol majd, hanem térben is az arcodon. Az alap koncepció és a haladás ugyanaz, mint a kezdő szintnél.


 

Szolgáltatás megrendelése


Add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.


 A "Rendelj most" gombra kattintás fizetési kötelezettséget von maga után.

FONTOS! A MEGRENDELÉSEKNÉL 24 ÓRÁN BELÜL UTALD ÁT A TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT! 

TIPP:

Az első alkalom előtt készíts Magadról fotót, egyet szemből és egyet oldalról. Ismételd meg egy, két, majd három hónap múlva, fél és egy év múlva, de ugyanott és ugyanabban a napszakban. Figyeld meg mi változott az arcodon.

web counter