ARCIZOM EDZŐ ÉS FORMÁLÓ LABDA és ARCEDZŐ RÁGÓKA

Arcformáló labda


Ez az arcformáló labda aktiválja az izmokat az arcban és a nyakban egyaránt. Nagyon jó kiegészítője lehet az arctornának is, mivel az arc alsó izmait edzi, melyeket nehezen lehet teljesen visszatornázni, illetve elég sok idő kell hozzá, hiszen az arc egész súlyát kell emelniük.

Akinek le van csúszva az arca, annak kiváló plusz segítség lehet. Olyan mintha az arcoddal súlyzóznál. Ráadásul az ínyedet is jól átmasszírozza. Javul az arcban a vérkeringés a használata során. Az állkapcsodat is tornáztatja. Használata közben főleg azokat az izmokat stimulálja, melyek a toka és nyak állapotára hatnak ki és az arc alsó részeit tartják. De mind az 57 izmot megmozgatja alaposan.HASZNÁLATA


1.  Forralj fel vizet és tedd bele a forrásban lévő vízbe a labdát körülbelül  15-25 másodpercre hagyd benne.2. Vedd ki, várd meg míg már nem forró, de ne várj túl sokáig majd valamit  vezess át a lyukon és így tedd a szádba és harapj ráIgazítsd a labdát a szádhoz míg engedi. Ezzel beállítod a megfelelő erősségét a saját rágási erődhöz.3. Ezután hűtsd ki hideg víz alatt.

4. Készen áll a használatra a termék.MIT MOZGAT MEG?MELYIK IZMOKAT EDZI MEG?


Használata közben főleg ezeket az izmokat stimulálja, melyek a toka és nyak 

állapotára hatnak ki és az arc alsó részeit tartják. De mind az 57 izmot megmozgatja alaposan.


A körgyűrűket is edzi a száj körül.

 


Különböző erősségűek a labdák:


  • Kék - 20lb ellenállás (kezdő) NŐKNEK
  • Lila - 40lb ellenállás (közepes) NŐKNEK ÉS FÉRFIAKNAK IS
  • Fekete - 50lb ellenállás (haladó) FÉRFIAKNAK

Kék: NŐKNEK                                                        Lila: NŐKNEK                                                    Fekete:  FÉRFIAKNAKHOL HASZNÁLD?

Bármikor és bárhol használhatod - munkahelyen, munka közben, tévénézés közben, tornateremben vagy akár főzés közben. Bármilyen tevékenység közben nyakba kötve is használhatod. 


MIRE JÓ A TERMÉK?


- Emeli  az arcod, karbantartja állkapcsodat, erősíti izmaidat

- Eltünteti  a tokádat

- Aktiválja az 57 izmot az arcon

- Tónusos arc elérése

- A rágás csökkenti a vágyat az étkezésre 

- Átmasszírozza az ínyedet

- Serkenti a vérkeringést az arcodon

- Edzi a nyaki bőrt


Anyaga: 100% BPA-mentes élelmiszer minőségű szilikon


Érezni fogod, ahogy ráharapsz, hogy az arc oldalsó része végig feszülni fog. Tehát ilyenkor feszül a toka, a nyak, az arc oldalsó részének alja és közepe egészen a halántékig.  Amikor ráharapsz, hátul támaszd ki a nyelveddel.Mint arctornatréner ajánlom mindenkinek, aki szeretné megemelni az arcát, vagy edzésben tartani azokat az izmokat, melyek nem engedik lecsúszni az arcát. Ha a tokád zavar, és szeretnéd eltüntetni arra is alkalmas. Mivel serkenti a vérkeringést az arcodon sokkal szebb lesz a bőröd, megindulnak a tisztuló folyamatok. Sokkal tónusosabb arcformát érhetsz el vele. 

Mindenkinek aki hozzám jár arctornára a labdához jár egy betanító bónusz INGYEN.

Aki nem jár arctornára, kérhet egy konzultációt, ahol megnézem az arcod és megbeszéljük hogyan és hányszor használd. Vagy küldesz egy friss fotót, vagy skypon, illetve messengeren konzultálunk.
Megrendeléskor jelezd ha igényled a konzultációt.


 

A labdákból van műanyag tárolódobozos változat is, melyet bárhová magaddal tudsz vinni. Ezekben nyakbatehető zsinór is van már.

Fekete: 4.500,-Ft                                                 Kék: 4.500,-Ft                                               Lila: 4.500,-Ft

Akciós ár: 3.800,-FT.                                        Akciós ár: 3.800,-Ft                                     Akciós ár: 3.800,-Ft

ARCIZOMEDZŐ RÁGÓKA


A lapos lyukacsos arcizomedző rágóka szintén ezeket tudja, de ezek puhábbak és a szájba is helyezhetőek oldalt és hátul. Így az ínyünket is alaposan átmasszírozzák. Itt is több erősség van, fehér, szürke és fekete. Élelmiszer minőségű szilikonból készül , BPA mentes, ugyanabból az anyagból készül, mint a babacumi. Ez az őrlőfogakat használja az edzéshez. Ezeket lehet párban is használni.

Termék neve: Állkapocs edző eszköz
Anyag: szilikon (élelmiszeripari)
Súly: 20g / pár Méret: 3 * 1,5 / cmHASZNÁLATA:


1. Tedd az arcedző rágókát a szádba az egyik oldalra.
2. Bemelegítés: Harapdáld és tartsd meg a harapást egy-egy másodpercig. Ismételd meg egy percig.
3. Rágd gyorsan egy percig. Nincs szükség a visszatartásra.
4. Válts oldalt. Ismételd meg a gyakorlatokat a másik oldalon is.
5. Dupla gyakorlat - Helyezd mindkét labdát oldalt a szádba. Rágd lassan egy percig, 15-20       alkalommal ismételd meg.
6. Dupla gyakorlat - Tarts rövid szüneteket, ha szükséges. Rágj gyors ütemben, egy percig, vagy   amíg  el nem fáradsz.
7. Eredmény akár 30 napon belül.  1 DB RÁGÓKA: 2.900,-Ft                                                                    2 DB (DUPLA) RÁGÓKA: 4.500,-Ft
Arcformáló labda és arcizomedző rágóka megrendelése

FONTOS! A MEGRENDELÉSEKNÉL 2 NAPON BELÜL UTALD ÁT A TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT! 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 4 napon belül e-mailben jelezheted itt:gaby@arckondi.hu. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással kötöd. A fizetési határidő 4 nap, ezt követően az akciós ár már nem érvényes, csak az eredeti áron vásárolhatod meg a terméket. Megrendelésed után visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól, valamint elküldjük a fizetési információkat.


Vissza a kezdőoldalra                                                                                                  Következő oldal  

HA CSAK KÉRDEZNI SZERETNÉL ITT MEGTEHETED


Érezni fogod, ahogy ráharapsz, hogy az arc oldalsó része végig feszülni fog. Tehát ilyenkor feszül a toka, a nyak, az arc oldalsó részének alja és közepe egészen a halántékig. Amikor ráharapsz, hátul támaszd ki a nyelveddel. Nem kell túl erősen rágni, csak annyira nyomd össze, hogy feszüljenek az izmok. A túl erős nyomás nem tesz jót az álkapcsodnak sem és a labda is szétrepedhet. A kifőzéssel beállítottad az izomerődet, elég ha csak az izomfeszülésig nyomod össze. EZEN TÚL NE NYOMD!! A helytelen használatból vagy a nem kifőzés utáni használatból eredő problémákért nem tudunk felelősséget vállalni.