Arcmester archenger

Fasciális arcmasszázshoz

A fasciális masszázs

egy nagyon gyakran használt masszázs technika. A mozgásszervi rendszer relaxációjára, az izomrögzítések kezdetének és végének ellazítására összpontosít. Számos olyan segédeszköz létezik, amelyet önmasszázshoz vagy egyéb technikákhoz használnak használnak. Segítenek ellazítani a merev izmokat és a fasciákat a nehezen elérhető testrészeken is. Ugyanígy az arcra is elkészült egy fasciális eszköz: 

az Arcmester Archenger. 

Az idő előre haladtával a fascia réteg sorvad. A rendszeres  masszázzsal stimuláljuk a SMAS réteget, aminek hatására a kollagén és elasztin termelődés beindul, így arcunk visszanyeri évekkel ezelőtti feszességét, tónusát..
SMAS réteg: Superficialis musculo-aponeuroticus systema, vagyis a bőr alatt elhelyezkedő kötőszövetes réteg határozza meg az arc kontúrját, feszességét. 
Helyreáll az arckontúrunk, valamint a zsírréteg is átrendeződik és eltűnik a tokáról, arc állvonaláról. A masszázs által mozgósított fibroblasztok intenzívebben termelik a kollagén-és elasztikus rostokat.

Az arc fasciális fiatalsága


A fascia nem csak a gyógyítás terén àll a kutatások középpontjában, hanem ezzel egyidejűleg a szèpségipar is a fascianak tulajdonítja a legnagyobb jelentőséget a bőr fiatalságának megőrzése kapcsán.Az arc megfelelő Fasciális kezelése lehetővé teszi, hogy 10-15 évvel fiatalabb, ráncmentes bőr nézzen vissza ránk a tükörben. Az arc mimikai izmainak aszimmetrikus használata, illetve összetapadt, rugalmatlan pólyaborítása miatt az arc ráncos, élettelen, fakó lesz. A Fasciális kezelés lebontja az összetapadt szálakat, megfelelő kapillaris működést biztosít: így az arc tömött, üde, vitális lesz.Alkalomról alkalomra egyre több új elasztikus szál kèpződik, így az arcizompólya lecserélődik: így a változás években mérhető.

ARCMESTER ARCHENGER


Az Arcmester Archenger kifejezetten az arc emelésére és kontúrozására készült arcformáló eszköz. Nagyon nagy százalékban segít az arctorna mellett is  feltörni a fasciális összetapadásokat a bőrön. Az összetapadások felszabadítása lehetővé teszi a nyirok jobb elvezetését és mozgását. Ennek eredményeként csökken a pangás és a duzzanat az arcon és a nyakon. Az Archenger masszírozza az arc izmait, hogy felszabadítsa a görcsöket és a feszültséget az arcból. Ez lehetővé teszi, hogy az izmok visszahúzódjanak eredeti helyükre, ami megemeli és kontúrozza az arcot. A hengerből kiálló megfelelő alakzatban kialakított bordák gyengéden eltávolítják a felesleges folyadékot, eltávolítják a méreganyagokat, és fokozzák a keringést, a hidratációt és a bőr oxigénellátását. 

Mit érhetsz el az Archenger használatával?

- arc emelése

- arc kontúrjának visszaszerzése

- fasciális összetapadások felszabadítása

- nyirokkeringés javítása

- arc és nyak feszültségmentesítése

- méregtelenítés

- vérkeringés javítása

- bőr oxigénellátásának javítása

- szebb bőrtónus kialakítása, ránctalanítás

Speciális forma

A hengerből kiálló megfelelő alakzatban kialakított bordák gyengéden eltávolítják a felesleges folyadékot, eltávolítják a méreganyagokat, és fokozzák a keringést, a hidratációt és a bőr oxigénellátását.

Fotógaléria


Művészgyantából öntött kézműves termék.

Az Archengert mindig arcolajjal használd.

Az arc görgetése előtt ajánlatos olajat használni. Az olajok segítik a görgőt, hogy simábban csússzon, masszírozza az arcot, és hozzájárul a bőrápolási rutinhoz.

Az általam preferált olajok

              SZŐLŐMAGOLAJ

Szőlőmagból hideg sajtolással nyert olaj. Antioxidáns hatóanyagai, a polifenolos komponensek elősegíti a sejtek védelmét a szabadgyökök okozta károsító hatásokkal szemben. Gazdag, selymes textúrája tökéletes nyugtató hatású a száraz bőrre és alkalmas minden bőrtípusra, mivel nem tömíti el a pórusokat, és nem okoz repedéseket. Szőlőmagolaj tökéletes testápoló alap, és elég lágy ahhoz, hogy minden hajtípusra kondicionálóként lehessen használni. Ez az olaj segít minimalizálni a finom vonalakat, halványítja a hegeket, antimikrobiális, hidratál és minden bőrtípusra jó! Ez az olaj a következő figyelemre méltó vitaminokat tartalmazza : C, D és E.GRAPESEED OIL SZŐLŐMAGOLAJ 118ml

ÁRA: 4.990,-Ft

MANDULAOLAJ 

Kozmetikai alapanyag, a bőr külső ápolására

Az olajat a mandulafa szárított magjából nyerik, ami egy univerzális hordozó olaj az egész élelmiszer , étrend-kiegészítő és kozmetikai iparban.

Finomított olaj, tiszta, világossárga. Gazdag, tápláló olajként többek közt az alábbiakat tartalmazza: E-, és B-vitamin, illetve olajsav, linolsav, esszenciális zsírsavak. Kozmetikai tekintetben igen hatékony bőrpuhító, könnyen felszívódik a bőrbe. Segít ellensúlyozni a bőrelváltozásokat és nyugtatja az irritált, gyulladt, viszkető, kiszáradt bőrt.

A szappankészítő ipar a stabil habképző és ápoló tulajdonsága miatt használja, leginkább alapanyagként. Hagyományosan ezt az olajat már használták a korai időkben masszázsterápiára. Jól bírja a hőt, emiatt időnként helyettesíti az olíva olajat a kulináris világban.
NATURPOLC  100%-OS TISZTASÁGÚ MANDULAOLAJ 

 50 ml

ÁRA: 2.500,-Ft

RICINUSOLAJ

A ricinus olaj Afrikából származik, gyógy- és dísznövény, mint "óriás- lágyszárú". A növény magjának hideg eljárású sajtolásával nyerik a nehezen száradó, zsíros, nehéz olajat.

A hajra gyakorolt hatása mondhatni egyedi. Igazolták hajnövekedést serkentő hatását. Érdemes a szempillák tövére is kenni belőle. Készíthetünk belőle nagyszerű pakolásokat, vagy csak hajmosás után kenjük be vele a fejbőrt és a haj teljes hosszát, majd öblítsük le.

Alapvetően bőrkondícionáló, bőrsimító, hidratáló hatású. Hatékonyan táplálja a vízhiányos, száraz, fakó bőrt, emellett krémben vivőanyagként alkalmazva képes más zsírokban oldódó hatóanyagok és vitaminok gyorsabb beszívódását biztosítani.

Ez az olaj segít minimalizálni a finom vonalakat, halványítja a hegeket, antimikrobiális, hidratál és minden bőrtípusra jó! Ez az olaj a következő figyelemre méltó vitaminokat tartalmazza : C, D és E. NATURPOLC 100%-OS TISZTASÁGÚ RICINUS OLAJ

 50 ml

ÁRA: 2.500,-FtHogyan dolgozik?

Forgó forma: forgó alakú speciális formája sima és pontos felvitelt tesz lehetővé az arc, a nyak és a dekoltázs különböző területein. 

 Feszesíti és tonizálja: a henger segít feszesíteni és tonizálni a bőrt, elősegítve a fiatalabb, frissebb megjelenést. 

 Elvezeti és csökkenti a gyulladást: segít a szövetekben felhalmozódott felesleges folyadékok és méreganyagok elvezetésében, csökkenti a duzzanatot és javítja a bőr általános megjelenését. 

Felemel és újradefiniál: a keringés serkentésével és a kollagéntermelés elősegítésével a henger segít megemelni és újradefiniálni az arc és a nyak kontúrját. 

Könnyen használható: ergonómikus és könnyű kialakításának köszönhetően alkalmas a mindennapi bőrápolási rutin során történő használatra.

KIFEJEZETTEN AJÁNLOM, HA LE VAN CSÚSZVA AZ ARCOD


Egy, a Complementary Therapies in Medicine c. folyóiratban megjelent kutatásban japán tudósok vizsgálták a masszázsrollerrel végzett kezelés vérkeringésre gyakorolt rövid- és hosszú távú hatásait. 12 fős mintán 5 perces kezelést követően non-invazív lézeres eljárással  vizsgálva az arcbőrt azt tapasztalták, hogy vérellátása 25 százalékkal javult, mi több, a vérbőség több mint 10 perccel a kezelést követően is fennmaradt. Az arcmasszázs hosszú távú hatását egy másik, 14 fős mintán vizsgálták. Az 5 hetes, mindennapos kezelés szignifikánsan növelte a melegterápiára adott vazodilatációs (erek tágulása) választ, magyarul a masszázsroller használata hosszú távon is jelentősen hozzájárult az arcbőr vérellátásának javulásához. A kutatók szerint mindezen pozitív változásokra magyarázatot adhat az a jelenség, hogy a masszázs hatására az endothel sejtek nitrogén-monoxid termelése fokozódik (a nitrogén-monoxid ugyanis köztudottan értágító hatású vegyület). 

"A véráram fokozódásának talán az egyik legfőbb pozitív hatása a bőr tápanyag ellátásának jelentős javulása. A különféle tápanyagok ugyanis a vérárammal jutnak el szöveteinkhez (tehát nem a bőrfelszínre kent krémekből szívódnak fel, ahogy azt sokan gondolják). Minél jobb tehát egy adott szövet vérellátása, annál több tápanyaghoz jut, így annál hatékonyabban működnek többek közt a sejtmegújító folyamatok is (gondoljunk csak az egészséges fiatalok rózsás, üde arcbőrére, nekik még remekül működik a vérkeringésük). Ezen felül – amint azt a fascia kutatások bizonyítják – a masszázs bőr alatti kötőszövetre gyakorolt tenziós (feszítő) ingere serkentőleg hat a kollagén termelődésére , így a rendszeres stimuláció komoly segítséget nyújthat a ráncok elleni küzdelemben is."  Feövenyessy Krisztina

Használatot bemutató videók

Természetesen...

a vásárlás mellé kapsz írásos használati útmutatót, de ha úgy érzed jobban el tudnád sajátítani egy online konzultáción, kérhetsz azt is. Készítettem videókat is az arc különböző részeinek archengerezéséhez is, ezeket a megrendelés résznél tudod majd megrendelni. 

Arcmester Archenger

GYIK

1. Hány éves kortól kezdhetem el az Archenger használatát?

Az izomfeszülés bármely életkorban elkezdődik, ami azt jelenti, hogy az Arcmester Archenger használatát már 20 éves korban elkezdheted.

2. Használjak olajat az arcmasszázshoz?

Szőlőmagolajat ajánlok. Néhány további nagyszerű lehetőség: JOJOBA, édes
mandula és ricinusolaj. Minden használat előtt kend be olajjal az arcodat, hogy segítse a hengert.

3. Mennyi idő kell az eredményekhez?

1-2 héten belül látni fogod az eredményeket. Az eredmények azonban attól függően változnak, hogy milyen gyakran használod.
A legjobb eredmény elérése érdekében hetente legalább 4-5 alkalommal történő használatát javaslom. 

4. Használható-e töltőanyaggal vagy botoxszal?

Igen, de minden kezelés után legalább két hetet várj ..

5. Milyen időközönként használjam az archengert?

Legoptimálisabb, ha hetente 3-5 alkalommal végzel vele masszázst.

6. Lehet kérni konzultációt a használat megtanulásához?

Igen, online konzultáció keretében megmutatom a helyes használatát, illetve leellenőrzöm, Te hogy használod.

7. Minden bőrtípusra alkalmazható?

Igen, a henger minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. Ha azonban bármilyen bőrbetegséged vagy problémád van, javasoljuk, hogy használat előtt konzultálj bőrgyógyásszal.

8. Milyen anyagból van?

Sajátmárkás termékem az Arcmester Archenger Epodex PRO MAX ultra művészeti gyantából készült, ami az egészségre nem ártalmas, 100%-ig biztonságos gyanta. Oldószer és BPA mentes.

 A másik fajta archenger szilikonból készült.


Lehengerlő eredmény

Arcmester Archenger

Miből választhatsz?

ARCMESTER ARCHENGER MEGRENDELÉSE

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot

                                                                     A "Küldés/Megrendelés " gomb megnyomása fizetési kötelezettséget von maga után.

A WEBSHOPBAN TUDSZ BANKKÁRTYÁVAL FIZETNI

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu
web counter