HERBAFERM CSEPPEK

A BŐRÜNK ÉS EMÉSZTÉSÜNK VÉDELMÉBEN

A HERBAFERM CSEPP ÁRA: 7.450,-Ft

Nem tartalmaz glutént, tartósítószert, alkohol- és cukormentes.FONTOS! MINDIG NYISS VÁSÁRLÓI FIÓKOT, ÍGY A KÖVETKEZŐ RENDELÉSHEZ KAPSZ EGY 500,-FT ÉRTÉKŰ KUPONT. 

 Megrendelhető:

1. Közvetlenül, erre a linkre kattintva vásárlási fiók nyitással: https://herbaferm.hu/?create_account=1&ref=cc0fd1c432360d522e47aaa504ff69e3

2. A Herbaferm cég weboldalán a Vásárlás menüpontban a különleges kódhoz a 26519 számjegyek beírásával.

- Három üveg rendelése esetén ingyenes futárszolgálat!…

Angliában helyi kiszállítással rendelés itt: https://herbaferm.co.uk/Gaby 

Bőrünk a legnagyobb méretű és tömegű szervünk. Bőrünk állapotával - mivel kívül hordjuk - rendszeresen szembesülünk, nem úgy, mint belső szerveinkkel. A bőrünk az egészségi állapotunkat megbízhatóan jelzi. Igen hamar megjelennek rajta emésztésünkkel kapcsolatos problémáink. Az aknék, pattanások, kivörösödések, ekcémák, bőr szárazság, rozácea mind olyan tünetek, melyek okát az emésztés rendellenességei okozzák. 


A hiányos, rossz tápanyagellátás jeleit legelőször hajunk és bőrünk problémáin érzékelhetjük. Tápanyaghiány esetén ugyanis szervezetünk a szűkös tápanyagokat a létfenntartó szervek felé irányítja (szív, agy, máj, vesék).

Emésztésünk hatékonyságát a lebontásért felelős enzimek, savak mennyisége is jelentősen befolyásolja. Az elégtelen gyomorsav termelés tünetei lehetnek a reflux, a felfúvódás, valamint az arc foltos pirosodása.

A csökkent emésztő-enzim termelés a szervezet zsír és fehérje feldolgozását illetve a tápanyagok felszívódását akadályozza. A kutatók összefüggésbe hozták az enzimhiányt a bőr kiszáradásával, mely az ekcéma és pszoriázis kialakulásához vezethet.

Az emésztés egyensúlyát, regenerációját célzó étrend és életmód tudományosan igazoltan javítja a bőr egészségét is az immunrendszeri- közérzeti- és energiaellátottság javulása mellett.
Az emésztés célja, hogy szervezetünk számára felhasználható formára alakítsa és az így keletkező tápanyagokat felszívja. Rengeteg tényező akadályozza a szervezet lebontó és felszívó folyamatait civilizált életmódunk során. Ezen káros hatások miatt szervezetünk nem jut hozzá a megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagokhoz, melyek szerveinket energiával, építőanyaggal elláthatná.


 A bélflóra ökoszisztémáját a finomított, feldolgozott élelmiszerek, tartósítószerek, növényvédő szerek maradékai károsítják mely a káros baktériumok túlszaporodásához vezet. A káros baktériumok túlszaporodása a jótékony baktériumok rovására áteresztő bél-szindrómához vezethet, mely pedig az egész szervezetre kiterjedő gyulladás kialakulásának kedvez. Az áteresztővé vált bélfalon keresztül sok káros anyag kerül keringésünkbe, melytől szervezetünk a bőrön keresztül is próbál megszabadulni. A bőrbe jutó méreganyagok megindítják immunrendszerünk támadását, mely során kivörösödések, duzzanatok, és kiütések jelennek meg bőrünkön. A bélflórát tápláló étrenddel, az egyensúlyt helyreállító kiegészítőkkel tudjuk támogatni..


A MEGOLDÁS: AZ EMÉSZTÉS EGYENSÚLYÁNAK HELYREÁLLÍTÁSA

A jóltápláltság titka nem a mennyiségben keresendő. Az a kérdés, hogy az elfogyasztott tápanyagok hogyan hasznosulnak szervezetünkben.

Ahhoz, hogy visszanyerjük a mindennapi kihívásokhoz szükséges energiánkat, belülről kifele kell építkeznünk, azaz a hasunknál érdemes kezdeni. A könnyebb mindennapok titka a könnyű emésztés. Az ipari élelmiszer- és vízkezelés megjelenése előtt a bevitt tápanyagok összetettebbek voltak, még tartalmazták azokat az anyagokat, amelyek az emésztőrendszer harmonikus működéséért feleltek.

Ma azonban az élelmiszerek tele vannak a bélflórát károsító tartósító- és növényvédőszerek maradványaival, viszont hiányoznak belőlük az emésztést segítő anyagok (ezek a mikrotápanyagok a céltudatos nemesítés során alárendelődtek a fő tápanyagok mennyiségi növelésének), az ivóvíz pedig "túl" tiszta (csírátlan) . A Herbaferm cseppekben lévő fermentációval előállított gyógynövény hatóanyagok és a fermentációt végző mikroorganizmusok ezeket pótolják.

HERBAFERM CSEPPEK

👉Ez a fermentációval készített gyógynövénykivonat 🌿 olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek az emésztőrendszert stimulálják. A mikrobák anyagcseretermékei kellemes, fermentációra jellemző aromájukkal stimulálják az emésztőnedvek, emésztőenzimek termelését.
👉A kiegyensúlyozott emésztőnedvek pedig segítik az ételek hatékony lebontását, hogy szervezeted a tápanyagokat a neki megfelelő formában vehesse fel.
👉Az egészséges ételek rostjainak emésztésében a cseppekben 💧 lévő természetes mikróba-közösség segít.
👉A rostok lebontása során rendkívül sokféle mikrotápanyagot, vitamint, esszenciális aminosavat és jól hasznosuló szerves ásványi anyag komplexet is a bélflóra lakói készítenek számodra.
👉A Herbaferm cseppek 💧 rendszeres fogyasztásával támogatott erős emésztőrendszer képes lesz az elfogyasztott ételekből kihozni a maximumot. 💪
👉Herbaferm: hogy ne csak jót egyél, hanem táplálkozz természetesen!

A HERBAFERM HATÁSAI


Rövidtávú hatások (3-10 nap után):
A gyógynövények hatóanyagai megnyugtatják az emésztőrendszert, élénkítik az emésztőnedvek termelését, elősegítik az apró sérülések regenerációját, enyhítik a gyulladásokat.

Az ételek könnyebben megemésztődnek, a tápanyagok jobban felszívódnak, az elfogyasztott étel jobban hasznosul.

A mikrobiom elkezdi a bélrendszer újratelepítését, hozzájárulva ezzel a rostok lebontásához a vastagbélben. Az emésztés javulása elősegíti a regenerációt. A széklet ürítése könnyű és kiszámítható lesz, a felfúvódások csillapodnak, a hasmenések enyhülnek, javul a kellemetlen lehelet, elmúlik a farkasétvágy, kevesebb étel kell a jóllakottság érzéshez. Az emésztés javulása miatt az alvás is pihentető lesz.


Középtávú hatások (5-7 hét után):
A kiegyensúlyozott emésztés kedvező környezetet biztosít az egészséges, sokszínű mikrobiom (bélflóra) kialakulásához, amely revitalizálja (újjáépíti) az immunrendszert, enyhíti az allergiák, érzékenységek tüneteit. Ezzel egyidőben csökken a levertség és fáradtságérzet, viszont nő az energiaszint, a koncentrációkészség, a munkabírás, a szervezet stressztűrő képessége jelentősen megemelkedik.


Hosszútávú hatások (3-6 hónap után):
Az egészségesen működő, kiegyensúlyozott emésztésnek köszönhetően kialakul az ideális testsúly (a túlsúlyos fogy, az alultáplált hízik). Az egészséges emésztés megerősíti és hatékonnyá teszi az immunrendszert. Helyreáll a rend a szervezetben.

Hogyan fejti ki hatását?

💧A cseppek természetes mikrobák életközösségét és az általuk kivonatolt és feltárt hatóanyagokat (gyógynövények és propolisz) tartalmaz. 🌿
💧A cseppes víz a természetes élővizek mikroba számával arányos koncentrációban tartalmazza a csepp mikróbáit (az 5csepp/100ml víz 104 – azaz milliliterenként tízezer mikrobát tartalmaz, pont mint egy élő forrásvíz). 🧪
🌞 Ezt reggel éhgyomorra fogyasztva lehetővé tesszük, hogy a mikrobák a vastagbélbe jussanak, mivel ez a koncentráció – (amelynek íze, aromája nem jellegzetes) ilyenkor az üres gyomron akadálytalanul a vékonybélbe, később a vastagbélbe folyik.
A vastagbélben az előző nap elfogyasztott táplálék számunkra nem, de a mikrobák számára megfelelő tápanyagot tartalmaz kedvező étrend esetén. 💧A csepp illata ezzel egyidőben kulcsingert biztosít a belek felébresztésében (mozgást és bélnyáltermelést támogatva). Az így felébresztett belek hatékonyan fogják a cseppek után elfogyasztott reggelit feldolgozni, és szervezetünket táplálni a nap folyamán.

🌜Az este, lefekvés előtt, vacsora után fogyasztott cseppes vízben a mikrobák által kivonatolt és feltárt gyógynövény hatóanyagok kerülnek "főszerepbe". A vacsora után a cseppes víz és a benne lévő gondosan összeválogatott, emésztőrendszert regeneráló hatóanyagok támogatják a napi igénybevételtől fáradt bélrendszer regenerációját. 🌿
Összegezve tehát, a reggel elfogyasztott cseppek a vastagbél mikroba-közösségének pótlásával (pont ahogy őseink tették a reggeli 🌞 , nyílt vízfelszínből való ivással), az esti 🌜cseppes víz pedig az emésztőrendszer éjszakai, nyugalmi regenerációjával járul hozzá a természetes emésztés fenntartásához.
A cseppes víz 💧 rendszeres, reggeli és esti fogyasztása tehát a kedvező mikrobiom fenntartását és az emésztőrendszer regenerációját támogatja.
Mivel a modern étrend és a tisztított vizek természetes mikroba összetétele hiányos, valamint a modern életmód miatt emésztésünk napi ritmusa elhangolódhat, érdemes a Herbaferm cseppek rendszeres fogyasztásával visszaállítani emésztőrendszerünk egyensúlyát.

EGYENSÚLY

A Herbaferm csepp hatása azért egyedülálló, mert nemcsak kezel, hanem helyrehoz, azaz megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat. Tehát nem a szervezet helyett, hanem a szervezetért dolgozik, hogy az tehesse a dolgát.

Mindezt pedig teljesen természetes úton éri el, olyan összetevők segítségével, amelyek alapvetően jelen vannak étrendünkben, azonban ma már csak alacsony mennyiségben találhatóak meg benne. Az egészséges mikrobiom (bélflóra) természetes úton – az ivóvízbe cseppentve kerül a szervezetünkbe.

A fermentáció során felszaporított mikroszervezetek segítik az emésztőrendszer természetes egyensúlyának helyreállítását. A nagy fajgazdagságú természetes mikroorganizmusok közül az éppen aktuálisan elfogyasztott tápláléknak megfelelő fajok tudnak besegíteni emésztésünkbe, tehát a Herbaferm cseppek támogatásával a bélflóra folyamatosan alkalmazkodik az ételeinkhez, diétánkhoz. 


REGENERÁCIÓ

Ha az emésztési folyamat rendeződik, a szervezetben is helyreáll az egészséges egyensúly, néhány hónap elteltével már a teljesítőképesség növekedése is megfigyelhető.


TÜNETEK ENYHÍTÉSE

A Herbaferm szedésének közvetlen hatása a kellemetlen emésztési zavarok csökkenésében és/vagy teljes megszűnésében érhető tetten.


HASZNÁLATI JAVASLATOK

A Herbaferm cseppet érdemes hosszútávon, naponta kétszer (vagy akár többször) fogyasztani egészen addig, amíg a vízből, táplálékból hiányzik a természetes, sokszínű élet. Naponta kétszer, reggel éhgyomorra és este étkezés után ajánlott a fogyasztása 2-3 dl vízbe csepegtetve.

Az adagolás igazodik a testsúlyhoz és az egyéni ízléshez (az orrunk megmondja), de általánosságban javasoljuk:

Gyermekeknél
5-10 csepp

Fiataloknál / Aktív korosztálynál
12-15 csepp

Idősebbeknél
8-15 csepp

A személyes adag beállítását mindenkinek a saját ízléséhez érdemes igazítania. Ez azt jelenti, hogy a vízbe cseppentett Herbaferm kivonat akkor éri el a legjobb hatást, ha már ízlelhetően azonosítani tudjuk gyógynövényes karakterét. Ez azért is fontos, mert az íz azonosítása során felkészítjük szervezetünket a bevitt gyógynövény-hatóanyagok befogadására.

Pont annyit kell a pohárba csepegtetni, amennyinél már érezhető a vízben a gyógynövények illata, aromája.         Nem lehet túladagolni!

Figyelem!

A Herbaferm csepp élő anyag, azaz:

Fogyasztás előtt alaposan felrázandó

Javasolt felbontás után a hűtőszekrényben tárolni

Szavatossága három hónap


A Herbaferm csepp alkohol- és cukormentes, tartósítószert nem tartalmaz, nincsen hőkezelve sem.GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. Milyen problémákra hatásos a Herbaferm?

A Herbaferm közvetlenül segíti az ételek emésztését és a tápanyagok felszívódását. A cseppek a mikrobiom egyensúlyának helyreállításával csökkentik az emésztés okozta fáradtságot, hozzájárulnak a kiváló rostemésztéshez és az egészséges bélmozgásokhoz, melyek eredményeként a széklet egészséges lesz, a puffadások, görcsök enyhülnek. Az egészséges emésztés helyreállítása számos egyéb jótékony hatással bír: elősegíti a szervezet regenerálódását, és ezzel magas energiaszintet eredményez. Fokozódik, a figyelem, a koncentráció, a stressztűrőképesség és pihentetőbbé válik az alvás.

2. Miben rejlik a Herbaferm egyedisége?

A termék egyedi recept alapján, egyedi eljárással készül, ezek okán nevezhetjük egyedinek. Akik már az első pár alkalom után érzik a kedvező hatásokat, némileg elfogultan forradalminak nevezik. A javulás titka azonban nem valamiféle csodában keresendő. A "felelős" a cseppek által helyreállított egészséges emésztés, amely beindítja a szervezet regenerációs folyamatait.

3. Mennyi időt vesz igénybe a belső regeneráció? 

A regeneráció mindig a rendellenesség fajtájától és mértékétől függ. A könnyebb emésztési zavaroktól a cseppek szedésével viszonylag hamar megszabadulhatunk. A hosszú távon kialakult problémák regenerációja azonban csak az emésztés egyensúlyának visszaállítása után, akár több hónapos folyamat során történik meg. 

4. Milyen fő összetevői/hatóanyagai vannak a Herbafermnek?

A legegyszerűbb gyógynövények gondosan válogatott keveréke, természetes fermentációval előkészítve.

Élőcsíraszám: 4-5*106CFU

A gyógynövénykeverék-kivonat mennyisége: 70 mg/10 csepp

5. Hogyan és miért hatásos a Herbaferm cseppek szedése?

A Herbaferm hatóanyagai az egészséges bélrendszer helyreállítása által biztosítják a hatékony emésztést, így az nem von el energiákat a szervezettől, mely ezáltal megpihenhet. A test beindíthatja a regenerálódási folyamatokat, amelyekhez a megfelelően felszívódott tápanyagok energiát és építőanyagot szolgáltatnak.

6. Miért és hogyan javítja az emésztést a Herbaferm szedése?

A gyógynövények segítenek az emésztési zavarok enyhítésében, a természetes fermentáció mikroszervezetei újratelepítik a belek mikrobiológiai ökoszisztémáját (bélflórát - mikrobiomot). Az egészséges belek perisztaltikája dinamikus, a renyhe, pangó szakaszok aktívak lesznek, a táplálékok metabolizmusa hatékonnyá válik. Az eredmények személyenként és állapottól függően változhatnak. Megszűnhet a puffadás, a kajakóma, megoldódhatnak a székelési problémák, enyhülhetnek az aranyér tünetei.

7. Hogyan alakul ki az egészséges bél mikrobiom, az egészséges bélflóra?

A bélflóra kialakításában a következő élettani állapotok meghatározók:

Magzati élet, a magzatvízben lévő mikroszervezetek lenyelése készíti fel az emésztőrendszert az önálló működésre, az anyatej lebontására

A születés során történő természetes beoltás, amikor a magzat teljes bőre az anyai hüvelyi és végbéli mikrobiommal kontaktusba kerül (ez a császármetszéssel világra jövő csecsemőknél hiányzik, az ő mikrobiomjuk körülbelül fél éven keresztül tudja csak lemaradását részben pótolni – erről rengeteg tanulmány értekezik)

Az anyatejes táplálás: Az anyatej a legtökéletesebb táplálék, mint az az újabb kutatásokból kiderült, az anyatej mind a különleges oligoszacharidokat, mind prebiotikumokat, mind a lebontásukban közreműködő jótékony baktériumokat is tartalmazza. Ezek miatt az anyatej úgynevezett szuperbiotikum. Az anyatejes táplálás az élet első hat hónapjában kritikus jelentőségű. Kutatások tömege vizsgálja az anyatejes és a tápszeres csecsemők fejlődését és a csecsemőkori táplálás felnőtt egészségre gyakorolt hatásait.

A vegyes, változatos étrend az élet első hét évében különösen fontos. A csecsemők mindent a szájukba vesznek, ezzel intim kapcsolatba kerülnek a tárgyakkal és az azokon lakó, tenyésző mikroszervezetekkel egyaránt. Az immun rendszer e találkozások alkalmával ismerkedik meg a külvilággal és készül fel a megfelelő védekező mechanizmusokra. Magyarán, ebben az időszakban tanítjuk meg a szánkon keresztül immunrendszerünket is. A különböző ételek változatos mikroközösségeket és azok csíráit, spóráit tartalmazzák, melyek a másodlagos tápanyagok lebontásában is segítenek minket. A gyermek emésztőrendszere az első hét évében tehát találkozik különféle mikrobákkal, melyeket az immunrendszer felismer, a károsakat elpusztítja, a túlszaporodottakat korlátozza. Ugyanekkor betelepíti a beleket is a változatos mikroszkopikus élővilág is. A bélflóra fajtagazdagsága, változatossága biztosítja azt, hogy a később bele kerülő különféle táplálékok hasznosuljanak, a káros anyagok kitisztuljanak.

Napszaknak megfelelő táplálkozás – a napi ritmust a táplálkozás tekintetében is érdemes betartanunk. Legegyszerűbb megjegyezni, hogy a táplálékok feltárása akkor hatékony, ha emésztőrendszerünk jól tud dolgozni, vérellátása megfelelő. Ez a feltétel a nyugodt időszakokban, a pihenés lazítás során biztosított. Az életünket kísérő stressz folyamatok csökkentik az emésztőszervek vérellátását, ilyenkor az emésztés lelassul, leáll. Az éjszakai alvás során a szervezet regenerációja – kipihenése – zajlik, ilyenkor a már megemésztett, felvett tápanyagok felhasználásával foglalkozik a szervezet. Ha teli gyomorral bújunk ágyba, az alvás minősége romlik, mivel a szervezet még az emésztéssel foglalkozik, nem pedig a regenerációval. Egyszóval az étkezéseket célszerűen kövesse nyugodt (kevéssé stresszes) időszak, és aludni se térjünk közvetlen étkezés után. 

8. Miért és hogyan alkalmazzuk a Prefer HF400mg kapszulát?

Általános esetben a PreferHF400mg kapszulák fogyasztását egy hétig javasoljuk a rendszeresen fogyasztott Herbaferm cseppes vízzel együtt. A kapszulák, mint "palántaföld" szolgálnak a mikrobiom fajtagazdagságának és egyensúlyának helreállításánál, ezért a cseppek fogyasztásának elkezdésekor, vagy újrakezdéskor, illetve szezonváltáskor, vagy az emésztést túlterhelő nehezebb (stresszes időszakok, antibiotikum kúrák, túlzott tartósítószer fogyasztás) periódusokban javasoljuk. A PreferHF400mg kapszulákkal az a célunk, hogy támogassuk a bél-mikrobiom rendeződését, amit később a helyes étrend fog gondozni.

Prefer HF400mg prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rosttartalmú étrend-kiegészítő kapszula

A Prefer HF400 kapszulát azzal a céllal fejlesztették ki, hogy fokozza a Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek kedvező hatását, a rebiózist.

· Segítse a bélrendszeri irritációk csillapodását.

· Erősítse a bélfal barrier (védővonal) funkcióját.

· Támogassa a táplálékkal bevitt és a diszbiózis miatt termelődő méreganyagok kiürítését, hatástalanítását

· Járuljon hozzá a quorum sensing anyagok biztosításával a kedvező bélflóra kialakításához és a bélhámsejtek, bél mikrobiom kommunikáció/felismerés folyamatához.


Összetétele (400 mg töltőtömegű kapszulánként):

természetes fermentációval feltárt gyógynövényrost 200 mg

(kamilla: Matricariae flos, cickafark: Millefolii herba, csipkehús: Rosae pseudofructus, bodzavirág: Sambuci flos, propolisz: Apis melliferae propolis, tölgykéreg: Querci cortex, fehér üröm: Absinthii herba)[1],

fulvosav 115 mg,

huminsav 48 mg, és

C-vitamin 28 mg

Prefer HF400 kapszula ára: 4.100,-Ft

Általános esetben a PreferHF400mg kapszulák fogyasztását egy hétig javasoljuk a rendszeresen fogyasztott Herbaferm cseppes vízzel együtt. A kapszulák, mint "palántaföld" szolgálnak a mikrobiom fajtagazdagságának és egyensúlyának helreállításánál, ezért a cseppek fogyasztásának elkezdésekor, vagy újrakezdéskor, illetve szezonváltáskor, vagy az emésztést túlterhelő nehezebb (stresszes időszakok, antibiotikum kúrák, túlzott tartósítószer fogyasztás) periódusokban javasoljuk. A PreferHF400mg kapszulákkal az a célunk, hogy támogassuk a bél-mikrobiom rendeződését, amit később a helyes étrend fog gondozni.


Nem tartalmaz glutént, tartósítószert, alkohol- és cukormentes.


FONTOS! MINDIG NYISS VÁSÁRLÓI FIÓKOT, ÍGY A KÖVETKEZŐ RENDELÉSHEZ KAPSZ EGY 500,-FT ÉRTÉKŰ KUPONT.

 Megrendelhető:

1. Közvetlenül, erre a linkre kattintva vásárlási fiók nyitással: https://herbaferm.hu/?create_account=1&ref=cc0fd1c432360d522e47aaa504ff69e3

2. A Herbaferm cég weboldalán a Vásárlás menüpontban a különleges kódhoz a 26519 számjegyek beírásával.

- Három üveg rendelése esetén ingyenes futárszolgálat!…

Angliában helyi kiszállítással rendelés itt: https://herbaferm.co.uk/Gaby 


A Herbaferm termékek hozzájárulnak a a kiegyensúlyozott emésztéshez. Gyógynövények, mikroorganizmusok és propolisz fermentált hatóanyagai hozzásegítenek a mikrobiom (bélflóra) regenerációjához, segíti az emésztési panaszok helyreállítását.Segítségével a tápanyagok könnyebben felszívódnak és a fogyasztott ételek jobban hasznosulnak a szervezetben. Természetes módja a kellemetlen emésztési gondok megfékezésének. 


Nem tartalmaznak glutént, tartósítószert, alkohol- és cukormentes.


Célunk, hogy eljusson termékünk mindenkihez, aki emésztési gondokkal, panaszokkal küzd, illetve nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzése, egészségmegőrzésre.
Termékeinket várandós és szoptató édesanyák, vegyes étrendet fogyasztó gyermekek is alkalmazhatják.


Termék megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot

FONTOS! MINDIG NYISS VÁSÁRLÓI FIÓKOT, ÍGY A KÖVETKEZŐ RENDELÉSHEZ KAPSZ EGY 500,-FT ÉRTÉKŰ KUPONT.

HA NEM SZERETNÉL FIÓKOT NYITNI, AKKOR RENDELJ A VÁSÁRLÁS MENÜPONTBAN A KÜLÖNLEGES KÓDHOZ

A 26519 SZÁMJEGYEK BEÍRÁSÁVAL. 

 Megrendelhető:

1. Közvetlenül, erre a linkre kattintva vásárlási fiók nyitással: https://herbaferm.hu/?create_account=1&ref=cc0fd1c432360d522e47aaa504ff69e3

2. A Herbaferm cég weboldalán a Vásárlás menüpontban a különleges kódhoz a 26519 számjegyek beírásával.

- Három üveg rendelése esetén ingyenes futárszolgálat!…

Angliában helyi rendelés itt: https://herbaferm.co.uk/Gaby 

Ha Angliában élsz és ottani kiszállítással szeretnél rendelni

ITT RENDELJ

A Herbaferm csepp ára 7450Ft/ üveg/30 ml. 

 Megrendelhető: 

 1. Közvetlenül, erre a linkre kattintva vásárlási fiók nyitással: https://herbaferm.hu/?create_account=1&ref=cc0fd1c432360d522e47aaa504ff69e3 

 2. A Herbaferm cég weboldalán a Vásárlás menüpontban a különleges kódhoz a 26519 számjegyek beírásával.

 - Három üveg rendelése esetén ingyenes futárszolgálat!… 

Angliában helyi kiszállítással rendelés itt: https://herbaferm.co.uk/Gaby 

Tedd rendbe az emésztésed!

web counter