LEGYEN SAJÁT ARCTRÉNERED! Egyéni Szuper Komplex Program

Ráncok kialakulása és elmélyülése

A finom ráncok megjelenése az arc különböző részein már 25 éves kortól tapasztalható. A mimikai ráncok az arc leggyakoribb mozgásainak megfelelően alakulnak ki. A külső szemzugnál és az alsó szemhéjnál kialakulókat nevetőráncoknak vagy szarkalábaknak nevezzük. A homlok ráncai vízszintes vonalakként válnak láthatóvá. A szemöldökök közötti, függőleges vonalakat a szemöldökráncolás alakítja ki. A ráncok másik típusa a statikus ránc. Legismertebb képviselőjük az orr és a szájzug közötti, nasolabiális ránc. A szemöldökök között ráncok kialakulásban is szerepet játszanak. A ráncok idővel mélyebbé válnak, és gyakran járnak együtt a feszesség csökkenésével, majd ahogy a bőr egyre érettebbé válik, a rugalmasság csökkenésével. A ráncok egy harmadik csoportja a rugalmas rostok szakadási vonalai mentén jön létre, leggyakrabban a száj környékén. További ráncok képződnek még az arc bőrének petyhüdtté válásával is az orcákon, az állkapocsíven, az alsó szemhéjakon. A nyak bőrének petyhüdtté válásával vízszintes ráncok jelennek meg.

A bőr rugalmasságának növelésére és a ráncok eltüntetésére pedig az egyik legjobb módszer: az ARCTORNA!!

MILYEN PROBLÉMÁKRA NYÚJT MEGOLDÁST AZ EGYÉNI PROGRAM?

Ami azóta változott...

Eltelt újabb két év és már 18 éve tanítom az arctornát a magam módján, összeötvözve minden olyan dologgal, 

amire azt gondolom rásegíthet az izommmunkára és az edzésekre.

KOMPLEX PROGRAM ARCOD, BŐRÖD, NYAKAD, DEKOLTÁZSOD ÉS HAJAD TERMÉSZETES ÁPOLÁSÁRA


                                                               Az arctorna nem csak a munkám, hanem a hobbym is.

Ez egy fantasztikus dolog, hogy annak szentelhetem az életemet, amiben 100%-ban hiszek, amivel nagyon szívesen foglalkozom és amiben sokat képzem magam. Minden arc más. Ezért minden óra és edzés is más. Az izmaink okosak. Mindent megtanulnak. Ha valaki ugyanazokat a gyakorlatokat végzi folyamatosan, az izomfejlődés megáll, hiszen azt mondják az izmaink: "ezt már ismerem, miért fejlődjek? Nem kihívás már."

Milyen korban lehet elkezdeni?

25 - 75 éves korig

Mi is az az arctorna??

Mit foglal magába az arckondi?

Óráimon a saját módszeremen kívül és saját gyakorlatokon kívül még végzünk Bojtor Márta arctornát, japán arcmasszázst, anti aging masszázst, arc nyirokmasszázst, szemtornát, Mimiliftet, kis arcjógát is. 

Ebből áll össze az arckondi.

Természetes módszer. Két mellékhatása lehet: egyrészt a szem javulhat, mivel a gyakorlatok alatt a szemünk is erősen igénybe van véve, a szemmozgató izmok visszaerősödhetnek és ezáltal javulhat a szemünk. Másodsorban, mivel a skalpizmot is dolgoztatjuk, javul a vérellátottsága és megszűnhet a hajhullás, sőt dúsulhat a haj. Nem egy tanítványom jött úgy órára, hogy mutatta: "nézd babahajam nőtt ki":) Ami talán a legfontosabb, hogy SOHA ne kezd el magadtól, vagy youtube-ról a tornát, mert összetörheted a pofid. Inkább ártasz magadnak, mint használsz. A nem, vagy rosszul takart arcbőr, mi úgy mondjuk össze tud törni, vagyis inkább mélyíted a ráncaidat, sőt hosszabb idő után újakat is tornázhatsz az arcodra. A szakember vezetésével végzett arctornának semmiféle veszélye nincs! A tréningek igen erős izommunkát követelnek, hasonlót egy alakformázó testedzéséhez, mert az izmaink csak erős munka hatására fejlődnek. Az arcon kis területen dolgozunk, ezért pl. az állon végzett gyakorlatok hatással lehetnek a száj fölötti izmokra és a bőrre is ez a tréner által vezetett arctorna edzéseken tökéletesen megoldott! Amennyiben egy hozzá nem értő kezdi feszíteni, erőltetni az arcizmait, szakértelem híján ráncosra gyűri a bőrét, ami több kárt okoz, mint hasznot. A deformitás elkerülése érdekében az első pár hónapban mindenképpen szakember által vezetett edzés mellett javasolt a gyakorlatokat végezni. Azután az alapgyakorlatokkal már otthon is tornáztathatjuk arcunkat.


Miért engem válassz?


Több, mint 7 éve kizárólag online tanítok aminek az előnye, hogy bármikor, bárhol le tudsz ülni a gép vagy egy telefon elé, nem kell utaznod, nem vagy másokhoz kötve. Sokan autóban, munka előtt, vagy után edzik le arcukat velem. 17 éves szakmai tapasztalatom és referenciáim garanciák arra, hogy ha együtt dolgozunk, az eredményes lesz. "Számomra minden arc egy kihívás." Rengeteg nőnek segítettem már megtartani, vagy visszaszerezni arca szépségét, fiatalosságát és bőre rugalmasságát. Módszerem, az arckondi tartalmazza a 18 év tapasztalatát, rengeteg gyakorlatból tudunk választani, ezért nálam soha nincs két egyforma óra, mert az izmoknak változatosság kell a fejlődéshez. Egyénileg foglalkozom Veled, így sokkal jobban be tudjuk állítani a gyakorlatok megfelelő erősségét, ami tulajdonképpen alapja az egész edzésnek, és jobban oda tudok figyelni a gyakorlatok megfelelő kivitelezésére és van lehetőség és idő megbeszélni a kérdéseidet. Növeljük az önbizalmadat is. Folyamatosan képzem magam, hogy a legjobbat tudjam Neked átadni és megtanítani.

És ez az én célom is, mert fontos vagy.

EZ A PROGRAM EGY KOMPLEX RENDSZER

KOMPLEXEN KEZELJÜK A PROBLÉMÁKAT


Az arc izmai nem különálló izmok, hanem összefüggő rendszert alkotnak, Vagyis ha pl. a szemed alatt karikás, az alapvetően a homlok izmaiból indul ki. A lecsúszás is. Vagy ha a felső szemhéjad lóg, az is a homlokizmaid miatt van. Számít a korod, a nemed, az egészségügyi állapotod, de az is, hogy hogyan, min és milyen minőségben alszol, milyen kozmetikumokat használsz, mit hoztál genetikailag és milyen életmódot folytatsz. Mennyire tudsz izmosodni, milyen az akaraterőd. Ezekkel mind foglalkozunk majd.

És akkor ezekből következik, hogy minden arc más, és minden egyes program is más lesz.

Hiszen nekem figyelembe kell vennem a kezdő állapotodat, milyen az arcod állapota, milyen az izomerőd. Ha túl gyengék a gyakorlatok, nem történik semmi. Ha túl erősek, az sem jó, mert akkor leszálkásodik az arcod, vagyis elférfiasodik. Bemérem az arcod izomerejét és ahhoz állítok be számodra megfelelő erősségű gyakorlatokat. 

ÉS HA MÉG EZ SEM ELÉG

Az arctorna gyakorlatok mellett

ahol problémásabb az arcod, oda kifejezetten Neked készítek kis videókat olyan gyakorlatokkal, melyekkel ki tudod egészíteni az edzést. Ahol nem reagál úgy az izmod, rásegítünk masszázzsal és/vagy arcjógával is. Ha úgy ítélem meg, hogy szükség van arcroller vagy gua sha kő használatára is, azt is megtanítom. Szemtréninget is végzünk minden órán majd. Ez különösen azoknak ajánlott, akiknek van olvasószemüvegük.

Hogyan működik a program?

Mi történik ha megkeresel?

Online felmérem az arcod és izmaid állapotát, megbeszéljük mik a problémás területek, és személyre szabott -vagyis az arcodra szabott- komplex arccsomag ajánlatot teszek kifejezetten a Te arcodra. 2 csomag van, ezekből lehet választani. 3 napig eldöntheted elfogadod-e vagy sem. Ha elfogadod, be kell jelentkezned a programra, a bejelentkezés után pedig a befizetés után el is kezdhetjük. Ha nem fogadod el, semmi baj, hiszen nincs semmiféle kötelezettséged a konzultáció után.

Kizárólag Veled foglalkozom, egyéni alkalmakkal, egyéni időpontokban, amikor Neked is megfelel. Minden edzésen más-más gyakorlatsort használunk, mert ha az izom felismeri ugyanazt a mozgást, nem fejlődik tovább. A 17 év alatt kitapasztaltam, hogy mikor szálkásodik le az arc és mikor izmosodik. Ez nagyon fontos, ha nem szeretnél férfias arcot tornázni Magadnak. A konzultáció mindenféle kötelezettségtől mentes, tudd meg, mire van szüksége az arcodnak, nyakadnak és dekoltázsodnak ahhoz, hogy szépsége megmaradjon, vagy, hogy újra a 10-15 évvel ezelőtti arcod nézzen vissza Rád a tükörből. Érdemes egy fotót készítened Magadról kezdéskor, majd 1, 2, 3... hónap múlva ugyanott, ugyanabban a napszakban (a fényviszonyok miatt), de érezni fogod az izmaidon is és az arcodon is a változást.

Szánj rá(m) és persze Magadra 2-4 hónapot és ezidő alatt a Te időbeosztásodhoz is igazodva felkészítelek úgy, hogy ezután már egyedül is biztonsággal használhatod a gyakorlatokat és karbantarthatod az arcodat.

Hiszen arcod a tested kirakata.

Törődj vele!

Milyen időközönként lesz óra?

Hozzád alkalmazkodunk...

azt, hogy milyen tempóban haladunk, Te és az időbeosztásod fogja beosztani. Találkozhatunk az online térben hetente egyszer, vagy kétszer, de ha elfoglaltabb vagy, lehet kéthetente vagy havonta is. Hétvégén is tudsz időpontot kérni. Amikor nincs óránk, hanganyagokra fogsz gyakorolni. Azokra a hanganyagokra, melyeket Neked készítek el minden órára, azokkal a gyakorlatokkal, amiket az órán vettünk. Ezek a hanganyagok megmaradnak Neked. 

HOL TARTJUK AZ ÓRÁKAT?

Az órákat messengeren vagy skype-on tartjuk. Használhatsz laptopot vagy telefont is. 

A lényeg, hogy legyen működő kamerája.

MILYEN SZINTRE JUTUNK EL A PROGRAMMAL?

teljesen kezdő szinttől a haladó szintig.

Első körben megtanítalak a védőtakarások helyes használatára. Ezután alapgyakorlatokkal jól begyakoroljuk. Minden új anyagról hangfelvételt készítek Neked, erre fogsz gyakorolni. Felmérem az izmaid állapotát és felerősítjük a gyakorlatokat a Te izomerődhöz, hogy megfelelőek legyenek Neked. A programhoz tartozik az is, hogy sajátmárkás termékeket kapsz majd, melyek kifejezetten az arctornához lettek kifejlesztve. Sajátmárkás alvópárnámat is megkapod, ezen kellene aludni, hogy lásd mekkora különbség van reggel az arcod állapotában, ha nem hagyományos párnán gyűröd egész éjjel az arcodat. A legtöbb ráncukat éjjel szerezzük. A program díjában ezek mind benne vannak és az egyéni hanganyagok és videók elkészítése is. Ha szükséges gua sha követ, archengert és arcrollert is kapsz a program mellé. 

Esti és reggeli rutint is kidolgozunk Neked. A programba beletartozik a nyak és toka edzése is, ehhez saját hanganyagomat fogom elküldeni Neked.

Ha kíváncsi vagy mit tanulunk majd meg, nézd meg ezt a videót!

REFERENCIÁK

"Egy barátnőm keltette fel az érdeklődésemet az arctornával és Gabival kapcsolatban. Kaptam egy telefonszámot és egy ingyenes kipróbálási lehetőséget. Már az első beszélgetésnél elvarázsolt Gaby hangja és kedvessége. Nagyon megtetszett a módszer és benne is maradtam a programban. Mivel kicsit lusta vagyok, igy azt választottam, hogy hetente 2x együtt tornázunk online, már bő egy éve. Ez nagy motivációt ad, hogy megtartsam a rendszerességet, aminek az az eredménye, hogy az arcbőröm egyre rugalmasabb, és egyre több arcizmomat tudom akaratlagosan megmozdítani. Szívesen használom Gaby sajátmárkás arckrémeit is nagyon hálás érte a bőröm torna után. Alig várom az órákat, Gaby dallamos hangját és kedves személyiségét. Teljesen beépült az életembe.Szeretettel ajánlom őt mindenkinek."
Éberhardt Mária 61 éves 

Nagyon szeretek arctornázni Gabival, mert nagyon gyors és látványos az eredmény. Volt aki megkérdezte, hogy fogytam? .., mert olyan formás lett az arcom. De ami a legjobb sztori:Mira lányom iskolája előtt várakoztunk szülők- nem volt még a maszk hordása kötelező- és egy apuka baráti üdvözlésként adott két puszit, majd megjegyezte:- Neked milyen kemény az arcod! Kell ennél több visszajelzés?Ugye nem?! Szívből, szeretettel ajánlom Gabit!"

Gabler Melinda 47 éves

"4 évvel ezelőtt kezdtem el Gabyhoz arctornára járni egy barátnőm ajánlására, aki nagyon pozitív tapasztalatokról számolt be. Célom a fiatalság megőrzése volt, mert genetika ide vagy oda, tudtam hogy 34 évesen ha nem teszek az arcom fitten tartásáért, akkor nemsokára engem is utolér a korom. :-) Ráncok még szerencsére nem alakultak ki, viszont egyre gyakrabban vettem észre, hogy a sok késői lefekvés eredményeképpen egyre nyúzottabb ls fáradtabb volt az arcom. Néhány alkalom után ez teljes mértékben megszűnt, újra üde lett a bőröm és a ráncok azóta sem támadtak meg. :-) Idén töltöttem be a 37 . évemet, de szerencsére még mindig huszonévesnek néznek -) Azt hiszem életem végéig csinálni fogom a tornát, mert nekem maximálisan bizonyított. Gaby személyében egy nagyon lelkiismeretes, precíz oktatót és mindemellett egy csodálatos embert ismertem meg, tiszta szívvel ajánlom mindenkinek aki szépülni, fiatalodni szeretne vagy csupán csak szeretné megőrizni a jelenlegi üde, ránctalan arcát!"
Ujj Alexandra 40 éves

Marida 66 éves.
Nem csak gyönyörű arca van, hanem a lelke is olyan szép. A belső jóság kisugárzik. ❤️

Rózsa Zsuzsa, aki 50 éves, fotóművész.

Andi 52 éves és gyönyörű.

" Nagyszerű dolognak tartom a online konzultációval és hanganyagokkal kombinált egyéni edzést. Szerintem a hazai piacon egyedülálló. Segítségével biztonságosan, szakember felügyelete mellett gyakorolhatok a saját otthonomban, és a saját tempómban. "
Pataricza Gabriella

.

" Számomra nagyon hasznos volt, mai napig gyakorolok az elküldött hanganyag alapján. Azért döntöttem az arctorna mellett, mivel soha nem festettem magam inkább valami természetes módját szerettem volna választani az arc öregedésének lassítására :) Szerintem klassz módszer és Gaby egy szupi edző :) "
Kis Tünde

"Pár évvel ezelőtt olvastam az arctornáról, és a sok hatástalan "fiatalító" krém és csodaszer után gondoltam kipróbálom. Az első órák után úgy éreztem, én soha nem leszek képes azokat az arcizmokat mozgatni, amiket Gaby az órák során mutatott. Valójában abban is kételkedtem, hogy nekem egyáltalán vannak olyan izmaim. Gaby fantasztikus tanár, személyre szóló, változatos gyakorlatokat csináltat az emberrel, amiknek hatására idővel megmozdultak azok az izmok, és érezhetően megerősödtek. Képessé váltam akaratlagosan megszorítani őket! Egy-két hónapnyi szakszerű edzés után ismerőseim megkérdezték, milyen arcfiatalító technikát használok, hisz mindenkinek feltűnt a torna hatása. Az arctorna kitartást és rendszerességet kíván, valamint szakértő edzőt, de nagyon hatásos a ráncok ellen, és az arcunk feltöltötté válik általa.
Mindenkinek jó szívvel ajánlom!"
Náray Krisztina Abu Dhabi

" Hogy mit kaptam az arctornától? Például azt, hogy a minap majdnem kihajítottak a mammográfiáról azzal, hogy mit keresek én itt ennyi idősen?! Aztán a papírjaimat látva kicsit szabadkoztak, hiszen bőven benne vagyok az érintett korosztályban - de persze cseppet sem bántam a félreértést! Csak annyit mondtam magamban: köszönöm, Gaby! :)4 éve, amikor még nem arctornáztam, gyakran néztem úgy a tükörbe (pláne kialvatlan éjszakák után), hogy "Úristen! Ki ez az öreg néni, aki visszanéz?!" Ma már tudom, hogy a pihenés az arctornával a legjobb "kombó".
Ha most tükörbe nézek, legtöbbször azt érzem: igen, ez én vagyok.Ezekért a remélt eredményekért kezdtem arctornázni, de arra nem számítottam, hogy egy ennél is nagyobb ajándékot kapok. Megismerhetem azt az arcmestert, aki nemcsak nagyon gondosan és lelkiismeretesen tanít, hanem akivel igazi felüdülés találkozni is. Lénye, kedvessége, megnyugtató hangja meditatív élménnyé teszi az órát: olyan derűs és kipihent leszek még egy fárasztó foglalkozás után is, mintha legalábbis jógáról érkeznék. Nem tudni, mi a titka, de a vele való puszta együttléttől nemcsak a ráncok, hanem az idegszálak is kisimulnak :) "
S.Márti nyelvtanár

"Nagyon elégedett vagyok a tornával, már az első alkalommal biztos voltam benne, hogy eredményes is lesz. A mélyebb ráncaim is simulni látszanak, több embernek feltűnt már, hogy főleg torna után milyen szép és kisimult az arcom. Gabi nagyon ügyesen vezényel, könnyen rá tudok hangolódni a gyakorlatokra és még az óra után is a fülemben csengenek az utasítások. Boldog vagyok, hogy rátaláltam erre a lehetőségre."
Hüse Bernadett

" Csak ajánlani tudom az arctornát mindenkinek: a módszer nagyon élvezetes, Gabi pedig szuper edző, változatos órákat tart, minden alkalommal más-más gyakorlatokat ad, nagyon kreatív! " R.Zsófia

" A 6 hónapos online edzésprogram közepén tartok. Az eddig leadott anyag korrekt volt, érthető és részletes. Örülök, hogy rád találtam. "

Radics Anita

" Nagyon praktikusnak találom az online edzésprogramot és abszolút megnyugtató, hogy állandó konzultációs lehetőség társul hozzá. A konzultációkon bátran kérdezhetek és szinte baráti hangulatban telik az idő. Ez pedig Gaby érdeme.."
Borsosné Kun Mária

"Nem is gondoltam, hogy ilyen sok gyakorlatot és mozdulatot meg tudok csinálni az arcizmaimmal, nagyon érdekesnek és hasznosnak tartom az arctornát. Mivel a természetes módszerek híve vagyok, nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a módszert."

"Az arctorna minden kozmetikai beavatkozást felülmúl. Nem is értem, minek fizetnek nők ezrei a drágábbnál drágább eljárásokért, amikor egy kis tornával ugyanazt a hatást el tudnák érni? Gabi ebben remek segítséget nyújt. Nagyon lelkiismeretes, munkája egyben a hobbija is, és minden támogatást megad ahhoz, hogy a hölgyeknek - kortól függetlenül - szép és kisimult arcuk legyen."
Móra Eszter

"Az arctorna számomra egy új lehetőség a fiatalos külső megőrzésére, amiről meglehetősen kevés szó esik a modern szépségápolásban. Mivel viszonylag fiatalon kezdtem, "nincs túl sok javítanivaló", így szembetűnő eredményt se várhatok. Viszont maga az elmélet, hogy arcunk izmait edzzük, tetszik és remélem, hosszú távon megmutatkozik a hatása, arcom sokáig fiatalos marad. A torna változatos, a gyakorlatok érthetőek, és kellő ismétléssel nem nehéz az elsajátításuk se. Időnként fájdalmasak, de ez mind a célt szolgálja. Úgy gondolom, megéri bizalmat szavazni mind Gabynak, mind a tornának."
Kalapos Renáta

"Rendszeresen 2 hónapja végzem a gyakorlatokat, ez idő alatt látványosan csökkentek a homlokráncaim! Nem adom fel, rendületlenül növesztgetem az arcizmaimat! Gabi barátságos, segítőkész, kommunikatív. Az órák vidám hangulatban telnek."
Szabóné Csorba Erika 48 éves pedagógus

"Az életemnek volt egy nagyon nehéz szakasza, amely lelkileg nagy terhet jelentett a számomra. Sajnos ez az arcomon is egyre jobban meglátszott. Beesett, fáradt, színtelen volt. Mivel a természetesség híve vagyok, olyan megoldást kerestem, amely a kémiai anyagoktól mentes. Örömmel találtam rá az arctornára, amelyet rendszeresen 3 éve végzem. Gabi türelme, szakmai felkészültsége átsegített az első bizonytalanságokon. A kitartó arctorna egy fiatalos, teltebb, kisimultabb arcot eredményezett. A szemtorna pedig a szememet is erősítette . A 3 év alatt a monitor rendszeres használata ellenére sem kellett erősebb szemüvegre váltani, sőt orvosi vizsgálat is bizonyította, hogy a látásom a korom ellenére erősödött. Aki a természetesség híve, mindenkinek csak ajánlani tudom, eredményes, látványos! Egy hálás tanítványod ."

"Hosszú ideje követtem Gaby oldalát, míg magam is belevágtam a tornába. Bárcsak előbb kezdtem volna. Nem csak Gaby szakmai tudása, megbízhatósága, de támogató kedvessége is napról-napra arról győzött meg, hogy a munka, amit végez, valóban hatásos. Egy, másfél hónap elteltével láthatóvá vált az eredmény. Az arcom tónusosabb lett, az apró ráncok kezdtek kisimulni, a bőröm minősége javult. A torna mellett használom Gaby kozmetikumait, melyek üdéve varázsolják a bőrömet. A küldött hang-es videóanyagok segítenek az otthoni gyakorlásban. Köszönöm Gabynak a lehetőséget, nem csak külső szépülésem, de önbizalmam növeléséért. " Éva

Mennyibe kerül a komplex program?

Választható programcsomagok:

      ALAP CSOMAG                                 KÖZEPES CSOMAG                          NAGY KOMPLEX CSOMAG

- 6 db kezdő vagy haladó szintű óra

- 6 db egyéni hanganyag elkészítése kezdő vagy haladó szint

- gyakorló órák díja 2 kezdő vagy haladó szintű

- Nyak és toka hanganyagom

- első felmérő konzultáció

ÉRTÉKE: 99.000,-Ft

CSOMAG ÁRA: 78.000,-FT

Részletfizetéssel: 2 részletben

kezdéskor 42.000,-Ft, 

a 3. alkalom után 42.000,-Ft


KIKNEK AJÁNLOM:

25-40 ÉVES KORIG 

ha még nincsenek mélyebb ráncok


- 6 db kezdő szintű óra

- 6 db egyéni hanganyag elkészítése kezdő szint

- 6 db haladó szintű óra

- 6 db egyéni hanganyag elkészítése haladó szint

- gyakorló órák díja 2 kezdő szintű

- gyakorló órák díja 2 haladó szintű

- Nyak és toka hanganyagom

- első felmérő konzultáció

- egyéni videók készítése az arc problémáira

ÉRTÉKE: 185.000,-Ft

CSOMAG ÁRA: 146.000,-FT

Részletfizetéssel: 2 részletben

kezdéskor 78.000,-Ft, 

a 6. alkalom után 78.000,-Ft

KIKNEK AJÁNLOM:

35-75 ÉVES KORIG

ha már  megjelentek  mélyebb ráncok


- 6 db kezdő szintű óra

- 6 db egyéni hanganyag elkészítése kezdő szint

- 6 db haladó szintű óra

- 6 db egyéni hanganyag elkészítése haladó szint

- gyakorló órák díja 2 kezdő szintű

- gyakorló órák díja 2 haladó szintű

- Nyak és toka hanganyagom

- első felmérő konzultáció

- Arcmester megújító arckrém

- Ránctalan álmok alvópárna

- nyak- és tokatréner

- Arcmester archenger

- archenger használata videók

- 1 archengerezés óra

- éves Archangtári tagság, értéke: 72.000,-Ft

- az Archangtárban kezdő és haladó gyakorló teljes órai hanganyagok vannak a további gyakorláshoz és arcjóga videós gyakorlatok, hasznos tippek és trükkök az arcápoláshoz

- egyéni videók készítése az arc problémáira

ÉRTÉKE: 315.000,-Ft

CSOMAG ÁRA: 198.000,-FT

Részletfizetéssel:

2 részletben

kezdéskor 105.000,-Ft, 

a 6. alkalom után 105.000,-Ft

KIKNEK AJÁNLOM:

35-75 ÉVES KORIG

ha már megjelentek mélyebb  ráncok és szeretnéd kiegészíteni olyan eszközökkel amivel meggyorsíthatod a torna eredményét


Ha felkeltette az érdeklődésedet ez az anyag

 VÁLASSZ CSOMAGOT!

c

Szeretettel várlak!

Csak szakember vezetésével kezdj hozzá az arctornához! Arcizmaink túl közel vannak egymáshoz, igen kis terület az, amin dolgozunk. Rendkívül erős izommunkáról van szó. Egyes területek hatással lehetnek egymásra, kiváltképp az arc bőrére. Ennek elkerülésére egy védőrendszer lett kifejlesztve. Edzéseinken e védőrendszer segítségével dolgozunk. Öncélú kísérletekkel tökéletesen eltorzíthatja arcát, tönkreteheti bőrét, visszafordíthatatlan folyamatokat állíthat be, aki nem szakember. Tréner nélkül ne kezdj hozzá!

A trénernek tájékoztatást kell adni ha már voltál izmokat érintő plasztikai műtéten, BOTOX kezelésen, vagy egyéb arcbeavatkozásod volt, illetve bőr ( ROSACEA ), vérnyomás, csigolya, állkapocs izületi, szem problémád van. Ezen esetekben edzés előtt konzultálj trénereddel és kezelő orvosoddal.

web counter