Intenzív 6 alkalmas online kiscsoportos arctorna edzésprogram

Ha elhatároztad, hogy belevágsz arcod edzésébe velem, itt a lehetőség.

Ez az intenzív edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctorna alapjait. Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítség lesz. Ha nem tudsz résztvenni egy-egy órán, videós anyaggal átveheted a elmaradt anyagot, így nem maradsz le semmiről. A videós segítségek a zárt csoportban lesznek feltöltve. Minden órán ismétlünk is, vagyis az előző órán tanultakat átvesszük és ha minden flottul megy, akkor megyünk csak tovább. Így biztos lehetsz benne, hogy arcod állapotán csak javítani fogunk. 6 alkalomból áll, kiscsoportos formában. Zárt támogatói csoport segít , ha elakadsz, kérdésed van, vagy nem vagy biztos magadban.

Egy olyan alapot szeretnék mindenkinek itt adni, amivel a 6 alkalom után is szépen tud majd otthon tornázni egyszerűbb gyakorlatokkal.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.
Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. 

Akiknek a természetesség még értékkel bír. 


Tulajdonképpen a 6 hónapos anyagot fogjuk elsajátítani 3 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.

3 hétvégén találkozunk messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat.  A hét többi napján  ezt fogjátok gyakorolni egyedül hanganyagokra.

Ha bármi kérdés van, lesz egy zárt facebookos támogatói csoport, ahol feltehettek kérdéseket, 

ha valamiben elakadtok, vagy nem vagytok biztosak. Tehát ott leszek ha segítségre van szükség.

A program elvégzése után lehetőséged lesz kezdő online közös edzéseken résztvenni havibérletes formában.Minden anyagról lesz feltöltve Neked ilyen esetben  egy videós segítség az óra anyagával a zárt csoportban, így be tudod pótolni a lemaradásodat. Nem maradsz le. Ugyanúgy átveheted az órai anyagot.


MIKOR LESZNEK AZ EDZÉSNAPOK?


1 nap: március 25. szombat 18:30

2. nap: március 26. vasárnap 18:30

3. nap: április 1. szombat 18:30

4. nap: április 2. vasárnap 18:30

5. nap: április 8. szombat 18:30

6. nap: április 9. vasárnap 18:30

              


Az intenzív edzésre  folyamatosan lehet jelentkezni. A jelentkezési űrlap beküldése után emailben megkapod a számlaszámot ahova utalni tudsz. 

A bejelentkezés a részvételi díj befizetésével aktiválódik, tehát ezzel tudod biztosítani a helyed a csoportban.

A bejelentkezés után fizesd be, különben a foglalásod törlődik. Ez a kis létszám miatt van.


6  ONLINE KONZULTÁCIÓ ( 36.000,-FT)

6 LETÖLTHETŐ HANGANYAGOS GYAKORLÓ (60.000,-FT)

96.000,-Ft

CSOPORTOS ALKALMAK KERETÉBEN:

 34.000,-Ft 


amibe minden beletartozik, a 6 konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel, a begyakorlás, zárt  támogatói csoporttagság, a videós órai pótló anyagok a zárt csoportban, a letölthető  hanganyagok és a folyamatos kontroll.

FONTOS: A helyedet a befizetés beérkezésével tudom biztosítani, ezért kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli. Ez a kis létszám miatt van.


Messengeren  Megtanítom, hogyan lehet az arcon lévő izmokat hatékonyan edzeni. Megmutatom milyen gyakorlatokkal hogyan érhetsz el jó eredményt a problémás területeken. Védőtakarásokat tanulunk, melyekkel megvédheted a bőrödet a torna alatt a gyűrődéstől.  A letölthető hanganyagok segítségével képes leszel egyedül is magabiztosan edzeni a teljes arcodat.

A kurzus végére egy könnyen használható alap szintű gyakorlati tudás birtokában leszel.

Sajátmárkás natúrkozmetikumok az arctornához kifejlesztve

Az edzésprogram mellé megrendelheted a kezdő sajátmárkás natúrkozmetikum csomagomat is, ami kifejezetten arctorna mellé lett kifejlesztve.

Használd az arctorna mellé.


A csomag tartalma:

 1 db Arcmester nappali krém 30 ml

1 db Éjszakai krém 30 ml

1 db Fiatalság szérum 30 ml


A natúrkozmetikumok az arctornához csomag ára: 15.600,-Ft

Bejelentkezés az intenzív online kiscsoportos edzésprogramra


Add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

Kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli.

FONTOS! A MEGRENDELÉSNÉL UTALD ÁT A SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT IS, CSAK ÍGY TUDOM ELFOGADNI A JELENTKEZÉSEDET ÉS BIZTOSÍTANI A HELYEDET EZ A KIS LÉTSZÁM MIATT VAN!

Szeretettel várlak!

web counter