Toka ledolgozása közepes csomag

26 000 Ft 41 590 Ft


TARTALMA:


1 DB 3D ARC, NYAK, TOKA ÉS TESTMASSZÍROZÓ

1 DB NYAK- ÉS TOKATRÉNER

1 DB FIATALSÁG SZÉRUM 30 ML

1 DB ARCIZOMEDZŐ LABDA

+ AJÁNDÉK A CSOMAGHOZ:

EGY ONLINE KONZULTÁCIÓ AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ (ÉRTÉKE 5.000,-FT)

ÉS EGY NYAK- ÉS TOKA HANGANYAG (ÉRTÉKE 9.900,-FT) 


A CSOMAG ÉRTÉKE: 41.590,-FT


3D ARC- ÉS TESTMASSZÍROZÓ

Ez az eszköz a bőrrétegek masszírozásával serkenti a vér- és nyirokkeringést. A masszírozó használata nyugtató és stresszoldó hatású is. A masszírozófej "V" alakba van kialakítva, és a forgó golyók megfelelően masszírozzák az arc bőrét a masszázs során. ERGONOMIKUS ALAK- a forgó masszírozó ergonomikus formájú, ennek köszönhetően nagyon jól illeszkedik a kézbe és kényelmes a használata. OPTIMÁLIS masszázst biztosít az arcnak és a nyaknak, tokának, valamint más fáradt testrészeknek. Javítja a közérzetet a fáradtság érzésének megszüntetésével, valamint enyhíti a ráncokat és késlelteti a bőr öregedési folyamatait, rugalmasítja a bőrt. A lógó felkarhoz és hashoz is kiváló.

TOKATRÉNER

Arcod ápolt kinézetéhez hozzátartozik a nyak és toka területe is. Hiába tünteted el a ráncokat az orcádról, ha a folytatása egy lógó toka. Arctornatrénerként sok gyakorlatot ismerek és használunk is a nyak és toka területének karbantartására, de ez a kis gépecske meglepően jól felgyorsíthatja a folyamatokat és nem kell sokat rászánnod csak eleinte napi pár percet (akár tévénézés közben ), aztán pedig hetente pár percet. Van olyan tanítványom, aki a tokagéppel hosszú évek óta tartó nyaki fájdalmát tudta eltornázni, mivel a kis gépecske oldja a feszültséget a nyak izmaiban és erősíti is azokat. Nem egy bonyolult gép, nem egy stílus, vagy dísz, amit kitehetsz a polcra, hogy "hú neked ilyen is van", de garantáltan hasznos és használ:) Egy kis gép 3 különböző erősségű rugóval. Nem kell bele elem, nem kell tölteni, teljesen manuális, viszont használ:)Tokád és nyakad ugyanúgy megérdemli a törődést, mint tested bármelyik része.Tegyél érte ugyanúgy.

FIATALSÁG ARCSZÉRUM

Egy üvegbe zárt hatóanyag bomba

KÖNNYED TEXTÚRÁJÚ ARCGÉL

🌿 könnyen beszívódik

🌿 nem hagy zsíros érzetet

🌿 hatóanyag bomba

🌿 kiváló smink alap

🌿 100%-os tisztaságú illóolajjal készült

🌿 nem tartalmaz szintetikus színezéket

🌿 kellemes érzetet hagy maga után

Az arcszérumok előnyei

Az arcszérumok fel tudják élénkíteni a bőrt és a vízhiánnyal, valamint számos más problémával is megbirkóznak.Az arcszérum olyan magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, amilyet a krémekben csak nehezen találna meg. A molekulái is kisebbek, mint a krémeké, így mélyebben képes behatolni a bőrbe, ahol a munkáját végzi. Ezért is látható a hatása gyakran már pár nappal az alkalmazása után.30 ml-es cseppentős adagolós üvegben

ARCIZOMEDZŐ LABDA

Ez az arcformáló labda aktiválja az izmokat az arcban és a nyakban egyaránt. Nagyon jó kiegészítője lehet az arctornának is, mivel az alsó izmokat edzi, amit nehezen lehet teljesen visszatornázni, illetve elég sok idő kell hozzá, hiszen az arc egész súlyát kell emelniük. Akinek le van csúszva az arca, annak kiváló plusz segítség lehet. Olyan mintha az arcoddal súlyzóznál. Ráadásul az ínyedet is jól átmasszírozza. Javul az arcban a vérkeringés a használata során. Az állkapcsodat is tornáztatja.Kis műanyag tárolódobozban, bárhova magaddal viheted.

Ha úgy érzed, szükséged lenne egy konzultációra velem az eszközökhöz: jár egy díjmentes online konzultáció is a csomaghoz. Írj a gaby@arckondi.hu email címre.

HANGANYAG A SZÉP NYAKÉRT

web counter