6 Hetes intenzív egyéni edzésprogram kezdőknek


Ez az intenzív egyéni edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctorna alapjait. Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.
Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!Kiknek szól?

Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

Hogyan működik?

Tulajdonképpen a 6 hónapos anyagot fogod elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.

Minden héten egyszer találkozunk skypon vagy messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján Te ezt fogod gyakorolni egyedül hanganyagokra.

Ha bármi kérdésed van, természetesen bejelentkezhetsz ingyenes konzultációra, ez benne van a tanfolyam díjában. Tehát ott leszek ha segítségre van szükséged.


Mikor lehet jelentkezni?

Az intenzív edzésre december 23.-tól kezdve folyamatosan lehet jelentkezni. A jelentkezési űrlap beküldése után emailben megkapod a számlaszámot ahova utalni tudsz, és a beérkezés után megbeszéljük az első konzultáció időpontját.


Mennyibe kerül?

Az intenzív edzésprogram díja 45.000,-Ft, most bevezető áron 35.000,-Ft,  amibe minden beletartozik, az egyéni  konzultáció, a begyakorlás, a hanganyagok és a folyamatos segítség.

Ha kezdő és haladó intenzív programra is jelentkezel, 70.000,-Ft helyett most 50.000,-Ft a két program együtt.

Szeretettel várlak!


Intenzív 6 hetes kezdő egyéni edzésprogramra jelentkezem 

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.