A TE ARCODRA SZABVA PROGRAM

KIKNEK SZÓL EZ A PROGRAM?Akik már jártak kezdő  vagy haladó edzésprogramra és el is végezték, de szeretnék még személyre szabottabbá, ezáltal eredményesebbé tenni a tornát az otthoni gyakorláshoz.

(Tehát teljesen kezdőknek nem jó.)

Hasznos lehet annak is, aki hetente egyszer jár velem arctornázni, a másik alkalmat egyedül végzi, itt lesz a személyre szabott anyag hozzá.

Ha nem tudsz járni tornázni, de szeretnél egyedül is ugyanolyan hatásosan gyakorolni, mintha trénerrel edzenél.Első alkalommal megbeszéljük, Te mit szeretnél elérni a tornával és én is elmondom, szerintem mire kellene hangsúlyt fektetni. Ezután összeállítok Neked egy személyre szabott gyakorló anyagot és azt végig is gyakoroljuk.

Második alkalommal egy újabb anyagot készítek Neked, ezt is begyakoroljuk.
Harmadik alkalommal is újabb anyagot készítek, és a negyediknél is.
Közben ezeket gyakorlod is és minden alkalommal beszámolsz a tapasztalataidról és bemérjük az éppen aktuális izomerődet, hogy se túl gyenge sem túl erős ne legyen egyik gyakorlat sem.
Személyre szabott edzéstervet készítünk Neked a következő 3-6 hónapra.
Ezekről én hangfelvételt készítek és ezeket is megkapod, erre fogsz gyakorolni.


Sokkal eredményesebb és gyorsabb eredményt érhetsz el, ha bemért izomerőre írt gyakorlatokat végzel, esetlegesen a problémásabb területre több időt szánva.MI TÖRTÉNIK HA TÚL KÖNNYŰNEK ÉRZEM A GYAKORLATOKAT?


Ez azt jelenti, hogy az arcizmaid nagyon megerősödtek, és kevés nekik már a gyakorlatok erőssége, vagyis erősíteni kell. Ez kb. legkorábban 3 hónap, de inkább 6 hónap múlva fog bekövetkezni. Van akinél 1 év is kell, mert az izmai lassabban reagálnak.
Ilyenkor nincs más teendőd, mint ugyanígy bejelentkezni és készítünk egy erősebb gyakorlatsort számodra. 


A program ára tartalmazza a 4 felkészítő edzést : 16.000,-Ft

 a hanganyag összeállítását: 8.000,-FT

a hanganyagok elkészítését, felmondását és betanítását: 40.000,-FT


 A PROGRAM ÁRA:  64.000,-Ft


JÓ HA TUDOD! Ha bármelyik edzésprogramot elvégzed, vagy egyéni órákra jártál hozzám, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig.

A program megrendelése

A program megrendelése

Add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

Kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli.

FONTOS! A MEGRENDELÉSEKNÉL 2 NAPON BELÜL UTALD ÁT A TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT! 

Tipp:

Az edzések előtt készíts az arcodról szemből és oldalról egy fotót. Majd ezt ismételd meg egy, két, három hónap múlva, fél év múlva és egy év múlva. Figyeld meg mi változott az arcodon. Fontos, hogy ugyanott és ugyanabban a napszakban készüljenek a fotók.

Arcmester

web counter