Herbaferm csepp 2 db a szép bőrért és jó emésztésért

14 900 Ft

👉Ez a fermentációval készített gyógynövénykivonat 🌿 olyan természetes összetevőket tartalmaz, amelyek az emésztőrendszert stimulálják. A mikrobák anyagcseretermékei kellemes, fermentációra jellemző aromájukkal stimulálják az emésztőnedvek, emésztőenzimek termelését.
👉A kiegyensúlyozott emésztőnedvek pedig segítik az ételek hatékony lebontását, hogy szervezeted a tápanyagokat a neki megfelelő formában vehesse fel.
👉Az egészséges ételek rostjainak emésztésében a cseppekben 💧 lévő természetes mikróba-közösség segít.
👉A rostok lebontása során rendkívül sokféle mikrotápanyagot, vitamint, esszenciális aminosavat és jól hasznosuló szerves ásványi anyag komplexet is a bélflóra lakói készítenek számodra.
👉A Herbaferm cseppek 💧 rendszeres fogyasztásával támogatott erős emésztőrendszer képes lesz az elfogyasztott ételekből kihozni a maximumot. 💪
👉Herbaferm: hogy ne csak jót egyél, hanem táplálkozz természetesen!

A Herbaferm cseppet érdemes hosszútávon, naponta kétszer (vagy akár többször) fogyasztani egészen addig, amíg a vízből, táplálékból hiányzik a természetes, sokszínű élet. Naponta kétszer, reggel éhgyomorra és este étkezés után ajánlott a fogyasztása 2-3 dl vízbe csepegtetve.

Az adagolás igazodik a testsúlyhoz és az egyéni ízléshez (az orrunk megmondja), de általánosságban javasoljuk:

Gyermekeknél
5-10 csepp

Fiataloknál / Aktív korosztálynál
12-15 csepp

Idősebbeknél
8-15 csepp

A személyes adag beállítását mindenkinek a saját ízléséhez érdemes igazítania. Ez azt jelenti, hogy a vízbe cseppentett Herbaferm kivonat akkor éri el a legjobb hatást, ha már ízlelhetően azonosítani tudjuk gyógynövényes karakterét. Ez azért is fontos, mert az íz azonosítása során felkészítjük szervezetünket a bevitt gyógynövény-hatóanyagok befogadására.

Pont annyit kell a pohárba csepegtetni, amennyinél már érezhető a vízben a gyógynövények illata, aromája. Nem lehet túladagolni!

Figyelem!

A Herbaferm csepp élő anyag, azaz:

Fogyasztás előtt alaposan felrázandó

Javasolt felbontás után a hűtőszekrényben tárolni

Szavatossága három hónap

web counter