ÚJ ÉV, ÚJ SZOKÁS

Szeretnéd ha az arc nézne vissza Rád a tükörből amilyet szeretnél?


Mondjuk szeretnéd ha a kb. 10 évvel ezelőtti arcod nézne vissza Rád?
Ha IGEN a válaszod, akkor olvasd tovább

 EGY TERMÉSZETES MEGOLDÁS :                AZ ARCTORNA-ARCKONDI

Segíteni szeretnék, hogy minél jobban megismerd ezt a fantasztikus világot, mely természetes és változatos. Néha nem könnyű, néha harcolnod kell, magaddal és az idővel, a lustaságoddal és a hangulatoddal. De hidd el megéri! Megtudhatod azt, mi a titok...és onnantól lesz egy közös titkunk. Nekünk, akik ezt a módszert választottuk és nem a különféle mesterséges beavatkozást. Akiknek a természetesség értékkel bír.Mi is az az arckondi?Természetes módszer. Két mellékhatása lehet: egyrészt a szem javulhat, mivel a gyakorlatok alatt 
a szemünk is erősen igénybe van véve, 
a szemmozgató és szem tartó izmok visszaerősödhetnek és ezáltal javulhat a szemünk.
 (Ez főleg az olvasószemüvegre vonatkozik).
Másodsorban, mivel a skalpizmot is dolgoztatjuk, javul a vérellátottsága és megszűnhet a hajhullás, sőt dúsulhat a haj. Nem egy tanítványom jött úgy órára, hogy mutatta: "nézd babahajam nőtt ki":) Óráimon a saját módszeremen kívül és saját gyakorlatokon kívül még végzünk Bojtor Márta arctornát, japán arcmasszázst, anti aging masszázst, archengerezést, szemtornát, Mimiliftet, kis arcjógát, és kézimasszázst is. Ebből áll össze az arckondi.
Ami talán a legfontosabb, hogy SOHA ne kezd el magadtól, vagy youtube-ról a tornát, mert összetörheted a pofid. Inkább ártasz magadnak, mint használsz. A nem, vagy rosszul takart arcbőr, mi úgy mondjuk össze tud törni, vagyis inkább mélyíted a ráncaidat, sőt hosszabb idő után újakat is tornázhatsz az arcodra.

A szakember vezetésével végzett arctornának semmiféle veszélye nincs! A tréningek igen erős izommunkát követelnek, hasonlót egy alakformázó testedzéséhez, mert az izmaink csak erős munka hatására fejlődnek. Az arcon kis területen dolgozunk, ezért pl. az állon végzett gyakorlatok hatással lehetnek a száj fölötti izmokra és a bőrre is ez a tréner által vezetett arctorna edzéseken tökéletesen megoldott! Amennyiben egy hozzá nem értő kezdi feszíteni, erőltetni az arcizmait, szakértelem híján ráncosra gyűri a bőrét, ami több kárt okoz, mint hasznot. A deformitás elkerülése érdekében az első pár hónapban mindenképpen szakember által vezetett edzés mellett javasolt a gyakorlatokat végezni. Azután az alapgyakorlatokkal már otthon is tornáztathatjuk arcunkat.

A TESTED EDZÉSE MELLETT AZ ARCODAT IS UGYANÚGY EDZHETED

Vezesd be az edzési szokásaidba az arcod edzését is.

A test izmait edzed, de az arcban is ugyanolyan izmok vannak, 

miért ne lehetne ezeket is ugyanúgy edzeni?


- ha lóg a felső szemhéjad

- ha nem elég feszes az arcbőröd

- ha a két szemöldök közti ránc zavar

- ha az arcod kontúrja ereszkedett meg

- ha sokat fogytál

- ha lefelé görbül a szád széle

- ha szarkalábak jelentek meg

- ha a homlokráncok zavarnak


EZEKEN MIND SEGÍTHETSZ AZ ARCIZMAID ERŐSÍTÉSÉVEL!

Mitől más trénerrel megtanulni? A tréner legelőször is felméri az arcodat és személyre szabottan megtanít olyan takarásokra, amelyekkel a gyakorlatok alatt megvédheted a bőrödet a gyűrődéstől, így alatta csak a kis izmok dolgoznak.

 A torna alatt edzed a kis izmokat, melyek elkezdenek nőni, így a felette lévő bőr elkezd kifeszülni és rugalmasabbá válni. Úgy képzeld el a bőrödet, mintha egy ruhát ráadnál egy vékony hölgyre, rajta lógna, aztán egy telt hölgyre, rajta pedig feszülne. A tornával jól megmozgatjuk az izmocskákat, utána pedig ezek a pihenési időszakban nőnek, híznak így elkezdik kitölteni az arcon található barázdákat, azaz a ráncokat. 

Ebből következik, hogy fontos a PIHENÉS!!

Tilos minden nap arctornázni.

Én azt szoktam javasolni, hogy aki tud heti egy vagy két alkalommal tornázzon, a többi napon pihenjen az arc, vagy aki hiperaktívabb, az minden nap csak 10 percet szánjon rá, első nap pl. a homlokot tornáztassa meg, a többi rész pihen, aztán másnap menjen át a szemekre és már a homlok is pihen és így tovább. Mindenki érzi ő melyik típus inkább és mennyi ideje van naponta. Egy teljes arctorna 30-40 perc. Ennyit bír az arc. Ez persze lehet rövidebb is, a gyakorlatoktól függ.

Milyen korban ideális elkezdeni?


25-75 éves korig bárki belevághatAz arc izmai ugyanúgy edzhetőek, mint a testünk izmai.

Minden izomnak van eredése és tapadása és egy hasa, mi ezt kezdjük el fejleszteni, vagyis növelni a tornával, és ahogy ez az izomhas nő, kitölti a ráncokat. Tulajdonképpen így működik leegyszerűsítve a torna. 25 év alatt még nem szoktam "hozzányúlni" az archoz, mert még nem fejeződött be teljesen az izmok és az arc alakjának formálódása, 75 év fölött pedig nem látok bele senki erezetébe pl. a szeménél, így ezt szabtam meg felső korhatárnak, de van sok 60 év feletti hölgy , akiknek az arca szépen alakul a tornától, de 72 éves is kezdte már el a tornát szép eredményekkel.

Milyen típusú órák közül választhatsz?

Kattints a képekre itt be is tudsz jelentkezni
JÓ HA TUDOD! Ha bármelyik edzésprogramot elvégzed, vagy egyéni órákra jártál hozzám, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig.

Ők is hozzám járnak vagy jártak

Kattints ide ha kíváncsi vagy!


" Hiszem, hogy vagyunk sokan, akiknek a természetes arcápolás értékkel bír, hiszem, hogy a megfelelő termék, megtalálja a megfelelő vásárlóját és kiszolgálja Őt. Nem véletlen találtam Rátok és nem véletlen találtatok rám. Ez a Mi utunk. "
                                                                                                                                        Arcmester

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu

NÉZZ BELE BÁTRAN A TÜKÖRBE ÉS LÁSD AZT AZ ARCOT AMIT SZERETNÉL:)

web counter