Szeretnéd ha az arc nézne vissza Rád a tükörből amilyet szeretnél?

Mondjuk szeretnéd ha a kb. 10 évvel ezelőtti arcod nézne vissza Rád?

Ha IGEN a válaszod, akkor olvasd tovább

EGY TERMÉSZETES MEGOLDÁS

AZ ARCTORNA-ARCKONDI

Segíteni szeretnék, hogy minél jobban megismerd ezt a fantasztikus világot, mely természetes és változatos. Néha nem könnyű, néha harcolnod kell, magaddal és az idővel, a lustaságoddal és a hangulatoddal. De hidd el megéri! Megtudhatod azt, mi a titok...és onnantól lesz egy közös titkunk. Nekünk, akik ezt a módszert választottuk és nem a különféle mesterséges beavatkozást. Akiknek a természetesség értékkel bír.Mi is az az arckondi?


Természetes módszer. Két mellékhatása lehet: egyrészt a szem javulhat, mivel a gyakorlatok alatt a szemünk is erősen igénybe van véve, a szemmozgató izmok visszaerősödhetnek és ezáltal javulhat a szemünk. (Ez főleg az olvasószemüvegre vonatkozik).
Másodsorban, mivel a skalpizmot is dolgoztatjuk, javul a vérellátottsága és megszűnhet a hajhullás, sőt dúsulhat a haj. Nem egy tanítványom jött úgy órára, hogy mutatta: "nézd babahajam nőtt ki":) Óráimon a saját módszeremen kívül és saját gyakorlatokon kívül még végzünk Bojtor Márta arctornát, japán arcmasszázst, anti aging masszázst, szemtornát, Mimiliftet, kis jógát, és kézimasszázst is. Ebből áll össze az arckondi.

Ami talán a legfontosabb, hogy SOHA ne kezd el magadtól, vagy youtube-ról a tornát, mert összetörheted a pofid. Inkább ártasz magadnak, mint használsz. A nem, vagy rosszul takart arcbőr, mi úgy mondjuk össze tud törni, vagyis inkább mélyíted a ráncaidat, sőt hosszabb idő után újakat is tornázhatsz az arcodra.

A szakember vezetésével végzett arctornának semmiféle veszélye nincs! A tréningek igen erős izommunkát követelnek, hasonlót egy alakformázó testedzéséhez, mert az izmaink csak erős munka hatására fejlődnek. Az arcon kis területen dolgozunk, ezért pl. az állon végzett gyakorlatok hatással lehetnek a száj fölötti izmokra és a bőrre is ez a tréner által vezetett arctorna edzéseken tökéletesen megoldott! Amennyiben egy hozzá nem értő kezdi feszíteni, erőltetni az arcizmait, szakértelem híján ráncosra gyűri a bőrét, ami több kárt okoz, mint hasznot. A deformitás elkerülése érdekében az első pár hónapban mindenképpen szakember által vezetett edzés mellett javasolt a gyakorlatokat végezni. Azután az alapgyakorlatokkal már otthon is tornáztathatjuk arcunkat.

Mitől más trénerrel megtanulni?

A tréner legelőször is felméri az arcodat és személyre szabottan megtanít olyan takarásokra, amelyekkel a gyakorlatok alatt megvédheted a bőrödet a gyűrődéstől, így alatta csak a kis izmok dolgoznak. A torna alatt edzed a kis izmokat, melyek elkezdenek nőni, így a felette lévő bőr elkezd kifeszülni és rugalmasabbá válni. Úgy képzeld el a bőrödet, mintha egy ruhát ráadnál egy vékony hölgyre, rajta lógna, aztán egy telt hölgyre, rajta pedig feszülne. A tornával jól megmozgatjuk az izmocskákat, utána pedig ezek a pihenési időszakban nőnek, híznak így elkezdik kitölteni az arcon található barázdákat, azaz a ráncokat. 

Ebből következik, hogy fontos a PIHENÉS!!

Tilos minden nap arctornázni.

Én azt szoktam javasolni, hogy aki tud heti két alkalommal tornázzon egy teljes tornát, a többi napon pihenjen az arc, vagy aki hiperaktívabb, az minden nap csak 10 percet szánjon rá, első nap pl. a homlokot tornáztassa meg, a többi rész pihen, aztán másnap menjen át a szemekre és már a homlok is pihen és így tovább. Mindenki érzi ő melyik típus inkább és mennyi ideje van naponta. Egy teljes arctorna 30-40 perc. Ennyit bír az arc. Ez persze lehet rövidebb is, a gyakorlatoktól függ.

Milyen korban ideális elkezdeni?

25-75 éves korig bárki belevághatAz arc izmai ugyanúgy edzhetőek, mint a testünk izmai.

Minden izomnak van eredése és tapadása és egy hasa, mi ezt kezdjük el fejleszteni, vagyis növelni a tornával, és ahogy ez az izomhas nő, kitölti a ráncokat. Tulajdonképpen így működik leegyszerűsítve a torna. 25 év alatt még nem szoktam "hozzányúlni" az archoz, mert még nem fejeződött be teljesen az izmok és az arc alakjának formálódása, 75 év fölött pedig nem látok bele senki erezetébe pl. a szeménél, így ezt szabtam meg felső korhatárnak, de van sok 60 év feletti hölgy , akiknek az arca szépen alakul a tornától, de 72 éves is kezdte már el a tornát szép eredményekkel.

Ők is hozzám járnak vagy jártak


Kattints ide


" Hiszem, hogy vagyunk sokan, akiknek a természetes arcápolás értékkel bír, hiszem, hogy a megfelelő termék, megtalálja a megfelelő vásárlóját és kiszolgálja Őt. Nem véletlen találtam Rátok és nem véletlen találtatok rám. Ez a Mi utunk. "
                                                                                                                                        Arcmester

 NÉZZ BELE BÁTRAN A TÜKÖRBE ÉS LÁSD AZT AZ ARCOT AMIT SZERETNÉL:)