Ha még nem találkoztál az arctornával...

            Akkor teljesen kezdő vagy


Ha elhatároztad, hogy belevágsz arcod edzésébe velem, az első órákon megtanítalak 5 speciális takarásra, melyek védik a bőrödet a torna alatt, nehogy megtörd, vagy gyűrd.

Nagyon fontos, hogy jól be is gyakoroljuk, mert a rosszul takart arcra plusz ráncokat lehet tornázni, így pont ellenkezőjét érnénk el, mint amit szeretnénk.

Megbeszéljük mi a legfontosabb cél számodra a tornával, hiszen mindenkinek más az arca, más az izomereje és mások a problémás részek.

Elemezzük az arcodat, megbeszéljük az arctisztítást és bőrápolást is.

Minden órán ismétlünk is, vagyis az előző órán tanultakat átvesszük és ha minden flottul megy, akkor megyünk csak tovább.

Így biztos lehetsz benne, hogy arcod állapotán csak javítani fogunk.

A gyakorlatokat először síkban végezzük, mivel a térbeli gyakorlatokhoz már egy megfelelően felépített izomzatra van szükségünk.

Amikor már megy minden takarás, elkezdünk különféle technikákkal dolgozni és erősítjük a gyakorlatokat. A megfelelően beállított erősség is sarkalatos pontja a tornának, ha túl gyenge a gyakorlat vagy túl erős nem lesz megfelelő az eredmény sem.

Mivel minden arc más és más és mindenkinek más az izomereje, a leghatásosabb módszer az egyéni foglalkozás. Ez tapasztalat. 

Fontos tudni, hogy az arcodban az izmok a pihenési időszakban nőnek, erősödnek, két óra között el kell telnie minimum 24-48 órának, vagyis hetente maximálisan kétszer lehet tornázni.

Így lesz megfelelő az eredményünk.

Hidd el csodálatosan lehet alakítani arcodat, ugyanúgy, mint a testedzéssel a testedet.

25-75 éves korig bárki belevághat:)Többfajta óratípus között választhatsz, mint kezdő:


1.  Egyéni óra élőben velem ( Budapest X. Dombtető u. 10.) jelenleg nincs élő óra


2. Skype-os vagy messengeres óra egyéni órában


3. Online 6 hónapos edzésprogram hanganyagos segédlettel 

   

4. Intenzív online  6 hetes alap edzésprogram hanganyaggal

  

5. Tagdíjas rendszer


    

A skypos és messengeres óra nagy előnye, hogy megspórolhatod az utazást és bárhol, bármikor le tudsz ülni a géped vagy a telefonod elé egy tornára.

Órák hétköznap 10-17 óráig vannak, illletve felárral kérhetsz speciális időpontokat is ( 10 óra előtt, 17 óra után, hétvégén és ünnepnapokon).


Az óradíjakról itt tájékozódhatsz

Ha  szeretnél résztvenni egy órán,  jelentkezz be itt: