Ha még nem találkoztál az arctornával...


Ha elhatároztad, hogy belevágsz arcod edzésébe velem, az első órákon megtanítalak öt speciális takarásra, melyek védik a bőrödet a torna alatt, nehogy megtörd, vagy gyűrd.
Nagyon fontos, hogy jól be is gyakoroljuk, mert a rosszul takart arcra plusz ráncokat 
lehet tornázni, így pont ellenkezőjét érnénk el, mint amit szeretnénk.
Megbeszéljük mi a legfontosabb cél számodra a tornával, hiszen mindenkinek más az arca, más az izomereje és mások a problémás részek.
Elemezzük az arcodat, megbeszéljük az arctisztítást és bőrápolást is.
Minden órán ismétlünk is, vagyis az előző órán tanultakat átvesszük és ha minden flottul megy, akkor megyünk csak tovább.
Így biztos lehetsz benne, hogy arcod állapotán csak javítani fogunk.
A gyakorlatokat először síkban végezzük, mivel a térbeli gyakorlatokhoz már egy megfelelően felépített izomzatra van szükségünk.
Amikor már megy minden takarás, elkezdünk különféle technikákkal dolgozni és erősítjük a gyakorlatokat. A megfelelően beállított erősség is sarkalatos pontja a tornának, ha túl gyenge a gyakorlat vagy túl erős nem lesz megfelelő az eredmény sem.
Mivel minden arc más és más és mindenkinek más az izomereje, a leghatásosabb módszer az egyéni foglalkozás. Ez tapasztalat. 
Fontos tudni, hogy az arcodban az izmok a pihenési időszakban nőnek, erősödnek, két óra között el kell telnie minimum 24-48 órának, vagyis hetente maximálisan kétszer lehet tornázni.Így lesz megfelelő az eredményünk.
Hidd el csodálatosan lehet alakítani arcodat, ugyanúgy, mint a testedzéssel a testedet.
25-75 éves korig bárki belevághat:)MIT AJÁNLOK NEKED?

LEGYEN SAJÁT TRÉNERED PROGRAM

EGYÉNI ONLINE ÓRÁK

HANGANYAGOS ÉS VIDEÓS PROGRAMOK OTTHONRA

Arcmester