Arctorna tanfolyamok

Természetes módszer. Két mellékhatása lehet: egyrészt a szem javulhat, mivel a gyakorlatok alatt a szemünk is erősen igénybe van véve, a szemmozgató izmok visszaerősödhetnek és ezáltal javulhat a szemünk.

Másodsorban, mivel a skalpizmot is dolgoztatjuk, javul a vérellátottsága és megszűnhet a hajhullás, sőt dúsulhat a haj. Nem egy tanítványom jött úgy órára, hogy mutatta: "nézd babahajam nőtt ki":)

Ami talán a legfontosabb,hogy SOHA ne kezd el magadtól, vagy youtube-ról a tornát, mert összetörheted a pofid. Inkább ártasz magadnak, mint használsz.

A nem, vagy rosszul takart arcbőr, mi úgy mondjuk össze tud törni, vagyis inkább mélyíted a ráncaidat, sőt hosszabb idő után újakat is tornázhatsz az arcodra. 



Mitől más egy trénerrel megtanulni?

A tréner legelőször is felméri az arcodat és személyre szabottan megtanít olyan takarásokra, amelyekkel a gyakorlatok alatt megvédheted a bőrödet a gyűrődéstől, így alatta csak a kis izomrostocskák dolgoznak.

A torna alatt edzed a kis izomrostocskákat, melyek elkezdenek nőni, így a felette lévő bőr elkezd kifeszülni és rugalmasabbá válni.

Úgy képzeld el a bőrödet, mintha egy ruhát ráadnál egy vékony hölgyre, rajta lógna, aztán egy telt hölgyre, rajta pedig feszülne.

A tornával jól megmozgatjuk az izmocskákat, utána pedig ezek a pihenési időszakban nőnek, híznak így elkezdik kitölteni az arcon található barázdákat, azaz a ráncokat.

Ebből következik, hogy fontos a PIHENÉS!!

Tilos minden nap arctornázni.

Én azt szoktam javasolni, hogy aki tud heti két alkalommal tornázzon egy teljes tornát, a többi napon pihenjen az arc, vagy aki hiperaktívabb, az minden nap csak 10 percet szánjon rá, első nap pl. a homlokot tornáztassa meg, a többi rész pihen, aztán másnap menjen át a szemekre és már a homlok is pihen és így tovább.

Mindenki érzi ő melyik típus inkább és mennyi ideje van naponta.

Egy teljes arctorna 35-40 perc. Ennyit bír az arc. Ez persze lehet rövidebb is, a gyakorlatoktól függ.

Én tanítok kézi masszázst is, aki pl. nyaralni megy ne kelljen végigcsinálnia a teljes tornát, de mégis legyen megmozgatva az arca, ne maradjon ki hosszabb idő.

(H)arcra fel!

Ha van kérdésed

                                        RÁNCTALAN ÁLMOK ALVÓPÁRNA

Óráimon sokszor beszélgetünk arról is, ki hogyan alszik és próbálok tanácsokat adni ezzel kapcsolatban. Hason aludni a legrosszabb, mert az arcunkon éjjel alakulnak ki leginkább ráncok, ahogy összegyűrjük a bőrt.

Háton aludni a legjobb arctornailag, de sokan a gerincük miatt, vagy csak megszokásból nem tudnak.

A második megoldás ha oldalt fekszünk és forgunk, de ekkor is az arcunk úgy ér a párnára, hogy az orr-ajak barázdánkat törjük, a szemünk alatt is gyűrődik, így egyre mélyül a barázda és a szem alatti rész ráncai. Vagyis gyűröttre alusszuk az arcunkat. Ugye ismerős?

Olvastam egy cikket egy amerikai plasztikai sebészről, aki a ráncfelvarráson átesett betegeinek tervezett egy alvópárnát, ami segít abban, hogy az arcuk minél tovább megtartsa szép állapotát.

A tervező orvos szerint ez egy igazi szépségmegőrző eszköz, amelynek használatával nemcsak a műtétek kerülhetőek el, de nyugodtan elhagyhatóak a drága ránctalanító kozmetikumok is. A párna ugyanis megelőzésre is tökéletes, így akár már huszonéveseknek ajánlható. De tulajdonképpen mindenkinek jó, mert hozzásegít a pihentetőbb alváshoz, ezáltal pedig a jó közérzethez és az egészséghez is.

Mint arctornatréner arra gondoltam én is összedugom a fejem olyan emberekkel akik ebben segíteni tudnak nekem és kísérletezések sora után megalkottunk egy alvópárnát Nektek, akik odafigyeltek arcotok állpotára, akiknek a természetesség és a szépség értékkel bír.

A párna alakjának kialakítása azt a célt szolgálja, hogy alvás közben csak az áll és a homlok legyen megtámasztva és az orca rész a két C betű formájába helyezkedik bele, így nem nyomja fel az orca részt és nem töri a bőrt. Nyugodtan foroghatsz is, hiszen mindkét oldalon van hely az orcádnak.

100% pamut az anyaga, és poliészter a töltet.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Ne törd tovább az arcodat, védd meg ezzel az egyszerű megoldással.

Az arctorna nagyszerű kiegészítő terméke. Tegyünk arcunkért meg mindent amit lehet!

                                                         Az alvópárna ára: 7500,-Ft. 


Személyesen átvehető itt: Budapest X. Dombtető u. 10. (előre egyeztetett időpontban)

Vagy kérhető foxtpost csomagautomatába ( 699,-Ft) illetve házhozszállítással (1250,-Ft). 

Szeretnék alvópárnát rendelni:

TOXINMENTESEN A FIATAL ARCBŐRÉRT MED KÖZPONT - VIDEOINTERJÚ

                            KOKAVECZ KATALIN Funkcionális Diagnosztikai és Táplálkozási mentor, Health Coach

                                   Az  Autoimmun sorsfordító program könyv szerzője, Modern-Egészség-Detektív mentor

Print Friendly and PDF