Toka ledolgozása kis csomag otthoni edzéshez

21 990 Ft 30 390 Ft

TARTALMA:


1 DB 3D ARC, NYAK, TOKA  ÉS TESTMASSZÍROZÓ
1 DB NYAK- ÉS TOKATRÉNER

+ AJÁNDÉK A CSOMAGHOZ:

EGY ONLINE KONZULTÁCIÓ AZ ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ (ÉRTÉKE 5.000,-FT)

ÉS EGY NYAK- ÉS TOKA HANGANYAG (ÉRTÉKE 9.900,-FT) 3D ARC- ÉS TESTMASSZÍROZÓ

Ez az eszköz a bőrrétegek masszírozásával serkenti a vér- és nyirokkeringést. A masszírozó használata nyugtató és stresszoldó hatású is. A masszírozófej "V" alakba van kialakítva, és a forgó golyók megfelelően masszírozzák az arc bőrét a masszázs során. 

ERGONOMIKUS ALAK- a forgó masszírozó ergonomikus formájú, ennek köszönhetően nagyon jól illeszkedik a kézbe és kényelmes a használata. OPTIMÁLIS masszázst biztosít az arcnak és a nyaknak, tokának, valamint más fáradt testrészeknek. Javítja a közérzetet a fáradtság érzésének megszüntetésével, valamint enyhíti a ráncokat és késlelteti a bőr öregedési folyamatait, rugalmasítja a bőrt. A lógó felkarhoz és a hashoz is kitűnő masszázst biztosít ha sokat fogytál.


Arcod ápolt kinézetéhez hozzátartozik a nyak és toka területe is. Hiába tünteted el a ráncokat az orcádról, ha a folytatása egy lógó toka. Arctornatrénerként sok gyakorlatot ismerek és használunk is a nyak és toka területének karbantartására, de ez a kis gépecske meglepően jól felgyorsíthatja a folyamatokat és nem kell sokat rászánnod csak eleinte napi pár percet (akár tévénézés közben ), aztán pedig hetente pár percet. Van olyan tanítványom, aki a tokagéppel hosszú évek óta tartó nyaki fájdalmát tudta eltornázni, mivel a kis gépecske oldja a feszültséget a nyak izmaiban és erősíti is azokat. Nem egy bonyolult gép, nem egy stílus, vagy dísz, amit kitehetsz a polcra, hogy "hú neked ilyen is van", de garantáltan hasznos és használ:) Egy kis gép 3 különböző erősségű rugóval. Nem kell bele elem, nem kell tölteni, teljesen manuális, viszont használ:)Tokád és nyakad ugyanúgy megérdemli a törődést, mint tested bármelyik része.Tegyél érte ugyanúgy.

Ha úgy érzed, szükséged lenne egy konzultációra velem az eszközökhöz: jár egy díjmentes online konzultáció is a csomaghoz. 

Írj a gaby@arckondi.hu email címre.

web counter