Gyakorlóprogram kezdőknek I. -IV. negyedév

Akciós termék


24 000 Ft 116 000 Ft

Gyakorló hanganyag kezdőknek
I.-IV. negyedév egyben.
Teljesen kezdőknek szóló online hanganyagos gyakorló program tréneri felkészítővel és ingyenes konzultációkkal. Ha teljesen kezdő vagy, az online hanganyagos programmal otthon egyedül végezheted a gyakorlatokat. Folyamatos és ingyenes konzultációs lehetőség a biztonságos és eredményes arctornához. Akik elvégezték a kezdő arctorna edzésprogramot, azoknak is kiváló segítség a folytatásra. Ha régen jártál arctornázni és már elfelejtetted az alapokat, akkor is nagy segítség lehet.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Ezzel kezdünk: egy online élő óra trénerrel, vagyis velem. Ez messengeren vagy skypon történik.
Megbeszéljük, pontosan hogyan és milyen időpontokban, hányszor használd az anyagot, megnézem az arcod jelenlegi állapotát, megbeszéljük mi a cél.
Ezután kezdheted a gyakorlást. Kapsz négy linket, amivel beléphetsz a gyakorló hanganyagok oldalára. A hanganyagok telefonon lehallgathatóak, Chrome-al és géppel pedig letölthetőek.
Havi 1 ingyenes konzultációs lehetőséged van, illetve bármikor írhatsz emailt ha kérdésed lenne. Így folyamatos a kontroll. Hetente egy vagy két alkalommal végzed a gyakorlatokat a számozás sorrendjében.

Egy negyedéves anyaggal 3 hónapig tudod edzeni az arcodat, utána valószínűleg már túl könnyűek lesznek a gyakorlatok, akkor cserélni kell a II. negyedévre.
Ekkor kérhetsz egy ingyenes konzultációt velem , megnézem az arcodat, megbeszéljük mire figyelj oda...stb.

A kezdő hanganyag 4 negyedévből áll, utána már haladó vagy. Minden negyedévben kb.: 50-80 db gyakorlat van. A kezdő anyag jól átmozgatja az arcodat, edzi az arcod izmait, rugalmasítja a bőrödet, síkban dolgozol. Nem kell alkalmazkodnod senkihez, hiszen otthon bármikor előveheted az anyagot és tornázhatsz. Ez egy biztonságos módja a tornának, hiszen végig kérdezhetsz, kérhetsz konzultációt, ha valami nem megy, vagy nem egyértelmű.
Ha bármiben elakadsz segítek:)

MINDEN NEGYEDÉV ÁLL:
1 első konzultációból: 5.000,-Ft
1 havi konzultációból: 4.000,-Ft
4 teljes órai hanganyagból: 20.000,-Ft
EGY NEGYEDÉV ÖSSZESEN: 29.000,-FT LENNE

AZ EGÉSZ ÉVES ANYAG EGYBEN MOST 116.000,-FT HELYETT 24.000,-FT