Gyakorlóprogram kezdőknek I.- IV. negyedév egyben


99 000 Ft

Gyakorló hanganyag kezdőknek
I.-IV. negyedév egyben.
Teljesen kezdőknek szóló online hanganyagos gyakorló program. Ha teljesen kezdő vagy, az online hanganyagos programmal otthon egyedül végezheted a gyakorlatokat.  Akik elvégezték a kezdő arctorna edzésprogramot, azoknak is kiváló segítség a folytatásra. Ha régen jártál arctornázni és már elfelejtetted az alapokat, akkor is nagy segítség lehet.

HOGYAN MŰKÖDIK?


 Kapsz négy linket, amivel beléphetsz a gyakorló hanganyagok oldalára. A hanganyagok telefonon lehallgathatóak, Chrome-al és géppel pedig letölthetőek.
Negyedévente 1 ingyenes konzultációs lehetőséged van, illetve bármikor írhatsz emailt ha kérdésed lenne. Így folyamatos a kontroll. Hetente egy vagy két alkalommal végzed a gyakorlatokat a számozás sorrendjében.

Egy negyedéves anyaggal 2-3 hónapig tudod edzeni az arcodat, utána valószínűleg már túl könnyűek lesznek a gyakorlatok, akkor cserélni kell a II. negyedévre.


A kezdő hanganyag 4 negyedévből áll, utána már haladó vagy. Minden negyedévben kb.: 50-80 db gyakorlat van. A kezdő anyag jól átmozgatja az arcodat, edzi az arcod izmait, rugalmasítja a bőrödet, síkban dolgozol. Nem kell alkalmazkodnod senkihez, hiszen otthon bármikor előveheted az anyagot és tornázhatsz. Ez egy biztonságos módja a tornának, hiszen végig kérdezhetsz, kérhetsz konzultációt, ha valami nem megy, vagy nem egyértelmű.
Ha bármiben elakadsz segítek:)

MINDEN NEGYEDÉV ÁLL:

1  konzultációból: 10.000,-Ft
4 teljes órai hanganyagból: 40.000,-Ft
ÉRTÉKE: 50.000,-FT
EGY NEGYEDÉV ÖSSZESEN: 39.000,-FT LENNE, 


ÉVES ANYAG: 156.000,-FT ÉRTÉKŰ

ÉVES ANYAG ÁRA EGYBEN: 99.000,-Ft