Fehér zaj altató gép dallamokkal

14 000 Ft

A hang- és dallamterápiás készülékek olyan hangokat bocsátanak ki, amelyek egyaránt alkalmasak felnőttek és gyermekek alvásminőségének javítására, gyorsabb elalvás elősegítésére. Továbbá hozzájárulhatnak a koncentráció növeléséhez, hiszen könnyebben kiszűrhetjük a külső zajokat.A készülékek lágy dallamok és természethangok mellett fehérzaj variációkat is lejátszanak. Ezek olyan folyamatosan ismétlődő, monoton hangok, amelyek segítik az agyat figyelmen kívül hagyni a magas frekvenciájú vagy más, környezetben természetesen előforduló, zavaró hangokat.A készülékek lágy dallamok és természethangok mellett fehérzaj variációkat is lejátszanak. Ezek olyan folyamatosan ismétlődő, monoton hangok, amelyek segítik az agyat figyelmen kívül hagyni a magas frekvenciájú vagy más, környezetben természetesen előforduló, zavaró hangokat.

6 nyugtató hang (fehér zaj, óceáni hullámok, tücskök hangja, esőhang, erdei madarak hangja és vízesés hangja) és 4 darab altatódal . A figyelemelterelés, a szorongás blokkolása és a legrealisztikusabb és legtermészetesebb légkör megteremtése a pihenés vagy a meditáció érdekében elősegíti a gyorsabb és természetesebb alvást. A hangok és fények lejátszási ideje 20 óra alatt folytatható. AUTO OFF TIMER & MEMORY FUNKCIÓ: Opcionális időzítővel rendelkezik, amely 15, 30 vagy 60 percig tart és negyedik alkalommal megérintve az időzítő leáll. A bekapcsoláskor automatikusan beállíthatja a tartós kiválasztott hangerőt, hangtípust és az időzítő időt. A gép nagyon helytakarékos és kényelmesen szállítható, nem kell aggódni az álmatlanság miatt utazás vagy kempingezés közben. Beállíthatja a színt távirányítóval, kényelmes és egyszerű működésű, nem kell felkelni és beállítani. 

MULTI-FUNCTION TOUCH MUSIC MODE & BABY SLEEPING MACHINE: a fény módbillentyűvel: fényes fehér fény, meleg fény, piros, zöld, kék, sárga, rózsaszín, hét szín változik, de lehet rögzített szín, vagy ki is lehet kapcsolni a fényt. Altatódallal és éjszakai fénnyel állandó ritmust és lágy ragyogást biztosít, hogy segítsen a babának optimális alvási légkört teremteni.

TARTALOM: 1 darab fehér zajgép, 1 darab Micro USB töltőkábel, 1 darab távirányító és 1 darab angol felhasználói kézikönyv. (nem tartozék az adapter)

web counter