Arctorna videós Ismétlés sorozat 5. rész

1 500 Ft

A sorozat szakértői útmutatást és instrukciókat nyújt neked, hogy minden gyakorlatból a maximumot hozhasd ki. Legyen szó akár egy tapasztalt profiról, akár egy kezdőről, videóim mindenkinek valók. Az öt vagy hat gondosan összeállított rövid videóval minden részben, mindenre felkészülhetsz, hogy elérd a legjobb eredményt. A csoportos órákon látott tipikus hibákat is felsorolom majd a videókban, hogy ki tudd javítani.

Minden videó értékes bepillantást nyújt, tippeket és technikákat, hogy maximalizálhasd az eredményeidet. Ráadásul, az online hozzáférés kényelmével bármikor és bárhol gyakorolhatsz.

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy felfejleszd az arctornád eredményeit. Rendeld meg most, és indulj el az úton egy egészségesebb, vibrálóbb megjelenés felé. Ideje kibontani a teljes potenciálodat a videós sorozattal.

Ha már megkoptak az elején hallott instrukciók, elevenítsd fel! Ha nem megfelelően végzed a gyakorlatokat, vagy nem jók a takarásaid, pont az ellenkezőjét érheted el, mint ami a cél. A rendelés kifizetése után elküldöm a lejátszási lista linkjét.

A sorozat folyamatosan bővül.


Miről szól a 5. rész?

- meddig tart az arctorna eredménye?

- milyen testhelyzetekben lehet arctornázni?

- nyakgyakorlat

- mit tegyél ha reggel fel van puffadva a szemed alatt? 

web counter