Állkapocs edző tréner fekete színben

5 990 Ft
Készleten

Az arcizmok megcélzásával és tornáztatásával ez a termék javíthatja az állkapocs megjelenését, így formáltabb és vonzóbb arcprofilt kaphatunk. Ezt az eszközt kifejezetten az arc izmainak, különösen az állkapocs izmainak gyakorlására és erősítésére tervezték. Rendszeres használata elősegítheti az izmok tónusát és feszességét, javítva az arc általános megjelenését és kontúrját. Kiváló minőségű szilikonból készült, puha, biztonságos és kényelmesen használható. Az anyag hipoallergén és szagtalan, kellemes és higiénikus edzésélményt biztosít.

Könnyen használható: Az állkapocs-trénerünk könnyen használható, és beilleszthető a napi rutinjába. Egyszerűen helyezze a szájába, és hajtson végre ismétlődő rágó vagy szorító mozdulatokat az állkapocs izmainak gyakorlásához. Kompakt és hordozható, így bármikor és bárhol használható.

Sokoldalú és hatékony: Amellett, hogy az állkapocs vonalát formálja, edzőkészülékünk segíthet a stressz és a feszültség oldásában is az állkapocs területén. Az ajkak teltségének fokozását, a bőr arcszínének javítását, Férfiak és nők egyaránt használhatják, minden korosztály számára, így sokoldalú eszköz az arcizmok edzéséhez és relaxációjához.

Az állkapocs vonalát, az állat, az ajkakat és az arccsontokat feszesíti, formálja és erősíti. Következetes használattal határozottabb és formásabb arckinézetet érhetsz el. Használd ki a célzott állkapocsizmok edzésének erejét az általános arcszerkezet és kontúr javítására.

web counter