Szigorú ránc gyakorlat

2022.04.16

A KÉT SZEMÖLDÖK KÖZÖTT LÉVŐ FÜGGŐLEGES SZIGORÚ RÁNC ELLEN

A szigorú ránc a két szemöldök között elhelyezkedő függőleges egy, két vagy három barázda. Kialakulásában nagy szerepe van annak, ha valakinek nem jó a látása és a fókuszálás érdekében sokat hunyorog. Aki sokat vezet nyáron napszemüveg nélkül az is előbb-utóbb észreveheti ezeket a ráncokat.

Nagyon szépen eltüntethetőek ezek a ráncok homlokgyakorlatokkal. Arcunkon is ugyanúgy megvannak a különböző szervek jelei. A vizuális arcdiagnosztika képes észrevenni a még ki nem alakult betegségeket is. A módszer segítségével kimutathatóak azok a betegségfolyamatok, amelyek energetikai szinten már elindultak, de a fizikai testen még elváltozásokat nem okoztak. A vizuális arcdiagnosztika hatalmas előnye a prevencióban, az egészség megtartásában mutatkozik meg. Ha valakivel arctornázunk és a szigorú ránca makacsul nem akar "mozdulni", kérni szoktam, hogy igyon pár hétig májtisztító teát, és lám a makacs ráncok elkezdenek eltűnni.

LETÖLTHETŐ SZIGORÚ RÁNC GYAKORLAT

GYORSSEGÉLY GYAKORLATOK

Arcod formálására otthon 

Videótáramban megtalálhatsz arcjóga gyorssegély gyakorlatokat, melyeket videón be is mutatok és nyugodtan végezheted egyedül is. A videótárat a képre kattintva tudod megtekinteni.

Arcmester

web counter