Nyak gyakorlat

2022.04.17

NYAK GYAKORLAT HANGANYAG

Feküdj le és masszírozd át a tokádat és nyakadat. A masszírozáshoz válassz olyan krémeket, amelyek feszesítik a bőrt, így az fiatalabb és simább lesz. Használj mezei zsurlót vagy rozmaringot tartalmazó krémeket, esetleg készítsd el őket házilag. Még hatásosabb lesz az eredmény, ha a masszázs előtt egy kis vizet teszel a bőrödre és arra kened a krémet.


AJÁNLOM SAJÁTMÁRKÁS ÉJSZAKAI KRÉMEMET HOZZÁ

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A KRÉMRŐL A KÉPRE KATTINTVA

Ami még fontos: hogyan alszol! Figyelj oda arra, hogy ne túl magas párnán aludj, inkább legyen egyvonalban a fejed a testeddel, így a nyakadat sem préseled össze. Nagyon hasznos a sok helyen már kapható kivehető töltetű párna, melyet olyanná formálhatsz, ami számodra épp megfelelő. Minden reggel hasznos, ha fejkörzéseket végzel.

RÁNCTALAN ÁLMOK ALVÓPÁRNA

ALVÁS

Bár az alvás igen jó hatással van a szervezetre és ezáltal az arcbőrre is, vannak olyan íratlan szabályok, melyeket kevesen ismernek, mégis érdemes betartani őket. Ha nem figyelsz oda néhány apróságra, annak olyan, jól látható következményei lehetnek, mint a mély ráncok. Arctorna óráimon sokszor beszélgetünk arról is, ki hogyan alszik és próbálok tanácsokat adni ezzel kapcsolatban. Hason aludni a legrosszabb, mert az arcunkon éjjel alakulnak ki leginkább ráncok, ahogy összegyűrjük a bőrt. Háton aludni a legjobb arctornailag, de sokan a gerincük miatt, vagy csak megszokásból nem tudnak. A második megoldás ha oldalt fekszünk és forgunk, de ekkor is az arcunk úgy ér a párnára, hogy az orr-ajak barázdánkat törjük, a szemünk alatt is gyűrődik, így egyre mélyül a barázda és a szem alatti rész ráncai. Vagyis gyűröttre alusszuk az arcunkat.

SAJÁTMÁRKÁS TERMÉKEM A RÁNCTALAN ÁLMOK ALVÓPÁRNA

Ahogy az arctornát is 25 éves kortól ajánlom mindenkinek, mert mint mindennél itt is sokkal egyszerűbb a prevenció, ez ugyanúgy vonatkozik a ránctalanító párnára is. 25 év felett elkezdenek kialakulni a ráncok, a szem körüli szarkalábak, így már ebben a korban érdemes odafigyelni az éjszakai ráncosodás kiküszöbölésére. 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ A PÁRNÁRÓL A KÉPRE KATTINTVA

web counter