Mitől ereszkedik meg a felső szemhéj?

2019.03.06


A felső szemhéj megereszkedése köszönhető annak, hogy bőrünk elveszíti rugalmasságát, csökken a kollagén termelése szervezetünkben és bizonyos idegrendszert érintő betegségek miatt is csökkenhet a szemhéj izmainak tartása, ilyen pl. a pajzsmirigy működésének zavara.

A szemünk körül körökörös izmok vannak ez a kis izomgyűrű nehezen bírja a terhelést, mert a rá nehezedő homlokizom lenyomja. A szem körül lévő bőr olyan vékony, az izom is vékonyodik, így egyre nehezebben bírja a terhelést.
Figyelmezető jelek lehetnek a szem körüli karikák illetve a szem alatti táskák.
A jó hír az, hogy vannak olyan bőrápolási termékek és olyan tornagyakorlatok, amelyek segíthetnek a szemkörnyéki terület feszesítésében. 
A megfelelő hidratálás az első fontos tényező.
Szem gyakorlatokat találhatsz itt a blogomban is.
Van egy hanganyagos szemtorna összeállításom is. 


SZEMTORNA:

Az új anyagban találhatóak felső szemhéj feszesítő, szarkalábak elleni, arctorna szemtorna, szemjavító gyakorlatok és videós meridián torna. Arctorna előképzettség nélkül is biztonsággal végezhető ránctalanító és szemjavító gyakorlatok otthonra. A szemünket is edzeni, tornáztatni kell, hogy ne lustuljon, ne fáradjon el hamar. Ehhez elég óránként felállni néhány percre a számítógép elől, speciális gyakorlatokat végezni, rendszeresen tornáztatni. A szemtorna a látásra is hatással van és a szemet körülvevő bőrre is, rugalmasítja, feszesíti azt. A tornáztatott szem olyan, mint az edzett, tornáztatott test. Egy biztos, a szemproblémák és a szem körüli bőrproblémák esetében is a megelőzés sokkal könnyebb mint a kezelés. De ha már kialakultak a problémák sem kell elkeseredni, mert vannak nagyon hasznos, jól működő gyakorlatok szemünk külső és belső karbantartására.


Megrendelhető a képre kattintva: 

Ára: 3.900,-Ft 

web counter