Miért hasznos az arcrollerrel végzett arcmasszázs?

2023.09.25


Az arcrollerrel végzett arcmasszázs számos előnnyel járhat, és az arc bőrére gyakorolt ​​hatásai kiterjednek a bőr megjelenésére és az egészségére is. Az arcroller hasznos lehet a következő módon:

  1. Rugalmasság bőrtónus javítása: Az arcrollerrel segítségével végzett masszázs  serkenti az arc izmait és a bőr kötőszövetét. Ez a stimuláció elősegítheti a kollagén és elasztin termelését, amelyek felelősek a bőr rugalmasságáért és tónusáért. Ennek eredményeként az arc frissebbnek és feszesebbnek tűnhet.

  2. Ráncok és finom vonalak kezelése: Az arcizmok és a bőr stimulálása csökkenti a ráncokat és finom vonalakat. A masszázs fokozhatja a vérkeringést, ami javíthatja a bőrsejtek táplálkozását és regenerációját. Az idő előrehaladásával vagy a környezeti tényezők hatására kialakult ráncok enyhülhetnek vagy csökkenthetik a megjelenésüket.

  3. Duzzanat és puffadtság csökkentése: Az arcroller hűtő hatása csökkenti az arc duzzanatát és puffadtságát. A hideg eszköz azonnal összehúzni a pórusokat és csillapítja bőrgyulladást. Ezért az arcroller gyakran reggelente használatos, hogy segítsen eltüntetni az éjszakai duzzanatot.

  4. Vérkeringés javítása: Az arcroller használata növelheti a vérkeringést az arc területén. A jobb vérkeringés több oxigén és tápanyag eljuttatását jelenti a bőrsejtekhez. 

  5. Bőrápolási termékek hatásának növelése: Az arcroller használata után alkalmazott bőrápoló termékek könnyebben felszívódnak.

 

Terahertz arcroller megrendelése a képre kattintva

web counter