Felsőajak- nagyobbítás

2017.02.23

Először is nagyon fontos, hogy mindig smink nélkül és tiszta bőrrel kezdjünk edzeni, bármilyen edzés is legyen az különösen fontos ez az arcon. Arctisztítás után a még nedves arcbőrbe gyengéden maszírozz a bőrtípusodnak megfelelő olajat vagy krémet (én kókusz olajat használok). 

Nyisd ki a szád egy kicsit, majd helyezd a mutatóujjad hosszában a felső ajak felső széléhez szorosan. Kezdd el lefelé húzni a felső ajkad amilyen erősen csak tudod (mondj magadban "ó"t), miközben a mutatóujjaddal tarts kissé felfelé, ellentétes irányba.

 Menj fokozatosan lefelé a felső ajkaddal, érezd ahogy az izom egyre erősebben dolgozik. Ne engedd vissza egy pillanatra sem, végig koncentrálj a felső ajak izmainak erősödő feszülésére. 

Nagyon fontos, hogy egyre nagyobb erőt fejts ki miközben lefelé tolsz, mert csak akkor lesz hatásos a gyakorlat. 30 mp-ig tolj egyre lejjebb, majd lassan lazíts, de csak 5mp-re, mert jön az ismétlés.
 Ha jól csináltad, akkor a felső ajkad szépen "bedurran". Figyelj arra, hogy ne ráncold az arcod sehol, miközben a gyakorlatot végzed és a vállak legyenek lazák. 
 

web counter