A Természetközeli  kozmetikumok hatása                    

2019.03.02


Arcunk állapotáért nem más felelős, hanem saját magunk, hogy milyen hatásoknak tesszük ki, mennyire és mivel tápláljuk kívül és belül csak rajtunk múlik.

Önmagad szobrásza vagy-ugye tudod?

Arcod a tested kirakata - az első benyomás Rólad. 
Ne csak testedet ápold és kényeztesd.

Arctornatrénerként nagyon fontosnak tartom az arc és bőr védelmét, a természetes kozmetikumok, természetes szépségápolás előtérbe helyezését. A kozmetikai szalonok és drogériák polcain is egyre jobban teret hódítanak ezek és sokasodnak a kis natúrkozmetikumokat készítő manufaktúrák is. 


Alakítottam már sokféle arcot és biztosan mondhatom, már nem csupán a kor számít, vagy a genetika , hanem egyre fontosabb odafigyelni a megfelelő táplálkozásra, a pihenésre és a kozmetikai szereink minőségre.

Egy kozmetikai szer minősége nincs egyenes arányban  az árával, sokszor egy saját kézzel készített arckrém sokkal többet tud, mint méregdrága "testvére", akit a legnevesebb márkajelzés alatt horror áron vásárolhatsz meg. 
Ami még károsító hatású az az időjárási hatások (hideg, meleg, szél, fagy, nap) , a levegőben lévő környezetszennyező anyagok, a fürdővíz keménysége, a forró víz hatására pedig sérülhet a bőrfelszíni hidrofil lipid réteg, ami csökkenti a bőrünk hidratáltságát és a központi fűtés száraz levegője sincs kedvező hatással arcunk hidratáltságára.

Viszont segíthetünk is kinézetén a rendszeres tornával és megfelelő tisztaságú kozmetikai szerekkel.

Mit nevezek én természetközeli terméknek?  A csak természetes alapanyagokat tartalmazó test- és arcápolási szereket. 
A természetes alapanyagoknak is vannak előnyei és hátrányai.
Hátrány lehet, hogy nem minden összetevő lehet jó minden bőrtípusra, ezért fontos elolvasni kinek ajánlják és milyen bőrre. Ami Neked beválik, nem biztos, hogy a barátnődnek is jó. Mivel a natúr termékek nem tartalmaznak tartósítószereket (parabéneket), így szavatossági idejük is rövidebb (átlagosan 6 hónap). Hűtőben tárolva tovább megőrizhetik szavatosságukat.
Amire még fontos odafigyelni, hogy nincs-e allergiád valamelyik alapanyagra, mert akkor ez allergiás reakciót generálhat, kipirosodhat, viszkethet. Ezért fontos mindig használat előtt bőrpróbát végezni.

Tanítványaim sokszor felteszik a kérdést, hogy mit ajánlanék nekik, mitől maradhat meg arcuk sugárzó állapota, vagy miként szerezhetnék azt vissza?
Nincs állandó receptem. Minden arc más és más.
Viszont ami biztos, hogy az arctornával a bőr rugalmassága megmarad, kisimultabbá válik, az arc kontúrja is visszatér korábbi állapotához és a tornával segítjük a kollagéntermelést és az arc tisztulási folyamatait is. Ugyanúgy ahogy a test edzésénél erősödnek az izmok, javul a vérkeringés.

Ezeket a folyamatokat megtámogathatjuk természetes kozmetikumokkal, melyek nem tartalmaznak mesterséges színezéket, illatanyagokat és kémiai tartósítószereket. Ha minősített natúr kozmetikumokat használsz, biztos lehetsz benne, hogy nem kensz magadra semmiféle mérgező anyagot, ezek nem öregítik a bőrt, nem tömítik el a pórusokat, az ásványi olaj származékok helyett ezek természetes , értékes növényi olajokat tartalmaznak, így használatukkal a bőr tud lélegezni. Olyan védőréteget képeznek a bőrön , mely segít megtartani nedvességtartalmát. Olyan összetevőket tartalmaznak, mint a ceramidok, növényi vajak és természetes olajok.

Arctorna óráimon egyetlen dolog van ami miatt kiküldök valakit a fürdőszobába, ha telisminkkkel és agyonvakolva ül oda, mert így semmi értelme a tornának. A bőrünknek fontos , hogy megfelelően lélegezzen! 
Persze nagyon fontos a belső hidratáció is, a sok folyadék (legfőképpen tisztított víz) fogyasztása kedvezően hat bőrünk hidratáltságára.
Ezek a termékek értékes hatóanyagokat juttatnak a bőrbe, növelve annak nedvességtartalmát és védekező képességét.
Webáruházamban természetközeli kozmetikumokat találsz, jó szívvel ajánlom őket, és arra buzdítalak tornáztasd is arcodat, így teljeskörűen biztosítod, hogy szép és sugárzó arc nézzen vissza Rád a tükörből.
Nem kell más hozzá, csak egy kis odafigyelés és elszántság.


ArcmesterARCMESTER NATÚRKOZMETIKAI TERMÉKEIM

Sajátmárkás natúrkozmetikumok az arctorna mellé kifejlesztve.          Ezeket a termékeket nyugodt szívvel ajánlom

TÖBB INFORMÁCIÓÉRT KATTINTS A FENTI KÉPRE

ARCMESTER NATÚRKOZMETIKUM


AZ ARCOD SZOLGÁLATÁBAN

web counter