A száj körüli ráncokról

2019.10.19A száj körüli bőrön megjelenő redők okai lehetnek: dehidratáltság, csökkenő kollagéntermelés miatt a bőrszövet rugalmatlansága, a dohányzás, a mimika.

A száj körüli ráncok eltüntetésében a hialuronsav is főszerepet játszik, ami a szervezetben is megtalálható. A fiatal bőrben természetes módon termelődik, ám mivel ezek a folyamatok 30-40 éves kor körül lelassulnak, nem árt a rásegítés. A hialuronsav nagyszerűen megköti a vizet a sejtekben - tehát erősen hidratál.
Alvás közben nemcsak az agy, de az egész szervezeted - így a bőröd is - regenerálódik. Ezért is fontos, hogy betartsd a napi nyolc óra alvást, hiszen minél több időt adsz a bőrödnek a regenerálódásra, annál kisimultabban ébredsz majd. Kitolhatod a ráncok megjelenését azzal is, ha rendszeres arcmasszírozást végzel, mivel ez élénkíti a vérkeringést, így a bőröd több oxigénhez jut. Mindig tartsd észben azt, hogy a természetes szépségápolási módszerek és a természetközeli kozmetikumok a legjobbak, mivel ezek fejtenek ki valódi, hosszú távú hatást.
Az ajak körüli körkörös izmok megtornáztatásával is jelentős eredményeket érhetsz el, próbáld csak ki az arctornát.


web counter