Egyéni 6 hetes intenzív haladó online edzésprogram


Ez az intenzív edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctornát . Ezzel a programmal  biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.
Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!


Kiknek szól?

Azoknak, akik már elvégezték a kezdő edzésprogramomat. Akiknek a természetesség még értékkel bír. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

Hogyan működik?

Tulajdonképpen a haladó 6 hónapos anyagot fogod elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.
Minden héten egyszer találkozunk skypon vagy messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján Te ezt fogod gyakorolni egyedül hanganyagokra.
Ha bármi kérdésed van, természetesen bejelentkezhetsz ingyenes konzultációra, ez benne van a tanfolyam díjában. Tehát ott leszek ha segítségre van szükséged.

Mikor lehet jelentkezni?

Az intenzív  folyamatosan lehet jelentkezni. A jelentkezési űrlap beküldése után emailben megkapod a számlaszámot ahova utalni tudsz, és a beérkezés után megbeszéljük az első konzultáció időpontját.

Mennyibe kerül?

Az intenzív edzésprogram díja 45.000,-Ft, most bevezető áron 35.000,-Ft, amibe minden beletartozik, a konzultáció, a begyakorlás, a hanganyagok és a folyamatos segítség.

Részletfizetési lehetőség: lehet két részletben is fizetni, első részlet az edzésprogram kezdésekor,  a második részlet a program második felénél.


Szeretettel várlak!

Az intenzív 6 hetes egyéni online haladó edzésprogramra jelentkezem

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

        FONTOS! A MEGRENDELÉSEKNÉL 2 NAPON BELÜL UTALD ÁT A TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT!