Egyéni 6 hetes intenzív haladó online edzésprogram


Ez az intenzív edzésprogram azoknak szól, akik tudnak többször is gyakorolni egy héten és gyorsan szeretnék elsajátítani az arctornát . Ezzel a programmal  biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz hanganyagos segítséged van. A Te arcodra szabott gyakorlatok.

Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre és egy adag elszántságra.
Harcolj a ráncok ellen egy teljesen természetes módszerrel!Azoknak, akik már elvégezték a kezdő edzésprogramomat. Akiknek a természetesség még értékkel bír. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.


Tulajdonképpen a haladó 6 hónapos anyagot fogod elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben.
Minden héten egyszer találkozunk skypon vagy messengeren és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján Te ezt fogod gyakorolni egyedül hanganyagokra.
Ha bármi kérdésed van, természetesen bejelentkezhetsz ingyenes konzultációra, ez benne van a tanfolyam díjában. Tehát ott leszek ha segítségre van szükséged.


Minden edzésprogramra egy év a maximális időtartam míg elvégezheted.


Az intenzív  folyamatosan lehet jelentkezni. A jelentkezési űrlap beküldése után emailben megkapod a számlaszámot ahova utalni tudsz, és a beérkezés után megbeszéljük az első konzultáció időpontját.


Az intenzív edzésprogram értéke: 84.000,-Ft

 


amibe minden beletartozik, a konzultáció, a begyakorlás, a hanganyagok, az örökös tagság és a folyamatos zárt segítő csoportos segítség.Szeretettel várlak!

JÓ HA TUDOD! Ha bármelyik edzésprogramot elvégzed, vagy egyéni órákra jártál hozzám, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig. 

"Örökre a tanítványom maradsz" - kiterjesztett ügyfélszolgálat. Minden tanítványomnak a rendelkezésére állok a későbbiekben e-mailben és átlagos terjedelmű választ igénylő kérdéseire díjmentesen válaszolok.

Az intenzív 6 hetes egyéni online haladó edzésprogramra jelentkezem

Az intenzív 6 hetes egyéni online haladó edzésprogramra jelentkezem

Itt add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

Kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli.

        FONTOS! A MEGRENDELÉSEKNÉL 24 órán BELÜL UTALD ÁT A TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS DÍJÁT! 

Kártyás fizetés

KATTINTS A LENTI SZÖVEGES TÉGLALAPRA!

Szeretettel várlak!

web counter