Vita Solution Hidratáló Éjszakai Krém

6 200 Ft


A Vita Solution Hidratáló éjszakai krém hatékonyan működik, amikor a bőr a legfogékonyabb a hasznos összetevők felvételére. Ezt az éjszakai maszkot bármilyen bőrtípus használhatja, és a bőr ébredés után hidratált, friss és fiatalos lesz. A JIGOTT Vita Solution 12 Hidratáló Éjszakai Krém forradalmi megoldás a bőr mélyhidratálásához, és segít a bőr fiatalosságának megőrzésében.

A Vita Solution hidratáló éjszakai krém, amit Koreában alvómaszként ismernek, a bőrápolás forradalmi megoldása a mélyhidratálás terén. Az éjszakai órákban képes mélyen hidratálni a bőrt, megakadályozni a nedvességvesztést, és frissé, feszessé és ragyogóvá tenni azt. A JIGOTT Vita Solution 12 hidratáló éjszakai krém kiemelkedő tulajdonságai: Intenzív hidratálás: A hialuronsav segít a bőr mélyhidratálásában. Képes megtartani a nedvességet a bőrben, megelőzve a transzepidermális vízvesztést. Bőrfelszín simítása: A krém simítja a bőr textúráját, segít eltüntetni a finom ráncokat és vonalakat. Vitaminok és antioxidánsok: A készítményben található E-vitamin táplálja a bőrt, ösztönzi a kollagén szintézist, és hatékonyan harcol az öregedés jelei ellen. Nyugtatás és regeneráció: Az allantoin segít nyugtatni a bőrt, csökkenti a pirosságot és irritációt, valamint elősegíti a bőr regenerálódását.


Így használd:  Alkalmazd a krémet az alaposan tisztított bőrre esténként, az arcápolási rutin utolsó lépéseként. Hagyd hatni az éjszaka folyamán, majd reggel öblítsd le.Ne aggódj, nem ragad! Az állaga olyan mint egy táplálóbb éjszakai krém! A JIGOTT Vita Solution 12 Hidratáló éjszakai krém hatékonyan működik, amikor a bőr a legfogékonyabb a hasznos összetevők felvételére. Ezt az éjszakai maszkot bármilyen bőrtípus használhatja, és a bőr ébredés után hidratált, friss és fiatalos lesz. A JIGOTT Vita Solution 12 Hidratáló Éjszakai Krém forradalmi megoldás a bőr mélyhidratálásához, és segít a bőr fiatalosságának megőrzésében.


Főbb összetevők: E-vitamin: Csökkenti a szárazságot és a hámlást, serkenti a kollagén termelését.Hialuronsav: Intenzív hidratálást és a bőr feszességét biztosítja, valamint simává és ragyogóvá teszi azt.Primula kivonat: Nyugtatja és táplálja a bőrt, vitaminokkal és antioxidánsokkal tölti fel azt.Allantoin: Hidratálja és puhítja a bőrt, enyhíti a bőrpírt és irritációt, segít a bőr regenerálódásában.

web counter