Szuperkomplex egyéni online nagy komplex csomag

Akciós
198 000 Ft 315 000 Ft

A NAGY CSOMAG TARTALMA:

- 6 db kezdő szintű óra

- 6 db egyéni hanganyag elkészítése kezdő szint

- 6 db haladó szintű óra

- 6 db egyéni hanganyag elkészítése haladó szint

- gyakorló órák díja 2 kezdő szintű

- gyakorló órák díja 2 haladó szintű

- Nyak és toka hanganyagom

- első felmérő konzultáció

- Arcmester megújító arckrém

- Ránctalan álmok alvópárna

- nyak- és tokatréner

- éves Archangtári tagság, értéke: 72.000,-Ft

- az Archangtárban kezdő és haladó gyakorló teljes órai hanganyagok vannak a további gyakorláshoz és arcjóga videós gyakorlatok, hasznos tippek és trükkök az arcápoláshoz

- egyéni videók készítése az arc problémáira

ÉRTÉKE: 315.000,-Ft

CSOMAG ÁRA: 198.000,-FT

Részletfizetéssel:

2 részletben

kezdéskor 105.000,-Ft,

a 6. alkalom után 105.000,-Ft


KIKNEK AJÁNLOM:

35-75 ÉVES KORIG

ha már megjelentek mélyebb ráncok és szeretnéd kiegészíteni olyan eszközökkel amivel meggyorsíthatod a torna eredményét és a programhoz szeretnél egy hangtári éves bérletet is amivel tudsz gyakorolni majd változatosan.


MILYEN SZINTRE JUTUNK EL A PROGRAMMAL?

teljesen kezdő szinttől a haladó szintig

Első körben megtanítalak a védőtakarások helyes használatára. Ezután alapgyakorlatokkal jól begyakoroljuk. Minden új anyagról hangfelvételt készítek Neked, erre fogsz gyakorolni. Felmérem az izmaid állapotát és felerősítjük a gyakorlatokat a Te izomerődhöz, hogy megfelelőek legyenek Neked. A programhoz tartozik az is, hogy sajátmárkás termékeket kapsz majd, melyek kifejezetten az arctornához lettek kifejlesztve. Sajátmárkás alvópárnámat is megkapod, ezen kellene aludni, hogy lásd mekkora különbség van reggel az arcod állapotában, ha nem hagyományos párnán gyűröd egész éjjel az arcodat. A legtöbb ráncukat éjjel szerezzük. A program díjában ezek mind benne vannak és az egyéni hanganyagok és videók elkészítése is. Ha szükséges gua sha követ és arcrollert is kapsz a program mellé. (Hogy ezek pontosan mik, elolvashatod a menüben oldalt.)

Esti és reggeli rutint is kidolgozunk Neked. A programba beletartozik a nyak és toka edzése is, ehhez saját hanganyagomat fogom elküldeni Neked.
web counter