Nyakcsomag

AJÁNDÉKKAL

A CSOMAG TARTALMA:

1 db Nyak- és tokatréner

1 db Arcizomedző labda

AJÁNDÉK: Nyak- és tokagyakorlatok hanganyag

14 490 Ft


Nyak- és tokatréner


Arcod ápolt kinézetéhez hozzátartozik a nyak és toka területe is. Hiába tünteted el a ráncokat az orcádról, ha a folytatása egy lógó toka. Arctornatrénerként sok gyakorlatot ismerek és használunk is a nyak és toka területének karbantartására, de ez a kis gépecske meglepően jól felgyorsíthatja a folyamatokat és nem kell sokat rászánnod csak eleinte napi pár percet (akár tévénézés közben ), aztán pedig hetente pár percet. Amit én hozzá tudok adni a folyamathoz egy skypeos/messengeres betanító konzultáció, ahol személyre szabva, vagyis tokára és nyakra szabva tudok Neked segíteni, ha szükséges. Ha szeretnéd a konzultációt, az oldal alján kérd, díja: 3000,-Ft. Megmutatom, hogyan használd a tokagépet és milyen gyakorlatokat végezz és hányszor ahhoz, hogy tényleg működjön a folyamat. Van olyan tanítványom, aki a tokagéppel hosszú évek óta tartó nyaki fájdalmát tudta eltornázni, mivel a kis gépecske oldja a feszültséget a nyak izmaiban és erősíti is azokat. Nem egy bonyolult gép, nem egy stílus, vagy dísz, amit kitehetsz a polcra, hogy "hú neked ilyen is van", de garantáltan hasznos és használ:) Egy kis gép 3 különböző erősségű rugóval. Nem kell bele elem, nem kell tölteni, teljesen manuális, viszont használ:)
Tokád és nyakad ugyanúgy megérdemli a törődést, mint tested bármelyik része.
Tegyél érte ugyanúgy.


ARCIZOMEDZŐ LABDA

Az arcformáló labda aktiválja az izmokat az arcban és a nyakban egyaránt. Nagyon jó kiegészítője lehet az arctornának is, mivel az alsó izmokat edzi, amit nehezen lehet teljesen visszatornázni, illetve elég sok idő kell hozzá, hiszen az arc egész súlyát kell emelniük. Akinek le van csúszva az arca, annak kiváló plusz segítség lehet. Olyan mintha az arcoddal súlyzóznál. Ráadásul az ínyedet is jól átmasszírozza. Javul az arcban a vérkeringés a használata során. Az állkapcsodat is tornáztatja.Kis műanyag tárolódobozban, bárhova magaddal viheted

- Emeli az arcod, karbantartja állkapcsodat
- Erősíti izmaidat
- Eltünteti a tokádat
- Aktiválja az 57 izmot az arcon
- Tónusos arc elérése
- A rágás csökkenti a vágyat az étkezésre
- Átmasszírozza az ínyedet
- Serkenti a vérkeringést az arcodon
- Edzi a nyaki bőrt


AJÁNDÉK:

ÉRTÉKE 9.900,-Ft

NYAK ÉS TOKA EDZÉSPROGRAM HANGANYAG

A nyak és toka bőrének tornáztatására összeállítottam egy hanganyagot, melyet mindenki teljes biztonsággal és arctorna alapok nélkül is otthon egyedül végezhet. 13 egyszerű, de hatásos gyakorlat a szép nyakért és a toka ellen.Jó gyakorlást kívánok!


SZERETNÉK KONZULTÁCIÓT IS RENDELNI HOZZÁ:

Nyakcsomag

web counter