Masszázsköpölyök ballonokkal - készlet 4db

12 000 Ft

A készlet négy különböző méretű, gumiballonnal ellátott üvegköpölyt tartalmaz, arcra és különböző testrészekre alkalmas. A köpölyöket nem kell felmelegíteni az eljárás előtt, ami nagyban megkönnyíti a masszőrök munkáját. Csak nyomja meg a ballont, és helyezze a köpölyt a bőrre.
A köpöly gyengéden felszívja a bőrt, ami támogatja a vérkeringést és a nyirokáramlást. Regenerálja a kollagént és hozzájárul az új kollagén rostok képződéséhez, így fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek, csökkenti a ráncokat és a duzzanatokat. A vákuummasszázst akkor is értékelni fogja, ha narancsbőrtől és megereszkedett bőrtől szenved, mivel növeli a bőr rugalmasságát és erősíti a kötőszöveteket.


A bőr köpölyözés után oxigéndús, puha, hidratált és rugalmas.
A legkisebb, 1,5 cm-es átmérőjű köpöly alkalmas a bőr érzékeny, kényelmes részeire, mint például a szem környékére, az orra, a szájra és a T-zónára.
A 2,5 cm átmérőjű köpöly az arc nagyobb területeire, például a homlokra, arcra, állkapocsra vagy nyakra alkalmas.
A nagyobb, 3,5 és 5 cm átmérőjű köpölyök használhatók a combok és a karok bőrének kezelésére.
Használat:
Az eljárás előtt nedvesítse be a bőrt masszázsolajjal, emulzióval, krémmel vagy géllel. Válassza ki a megfelelő méretű köpölyt, és nyomja meg a ballont. Helyezze a köpölyt a bőrre úgy, hogy mindenhol illeszkedjen. Ezután lassan elengedheti a ballont, hogy nyomást hozzon létre a köpölyben. Ne hagyja a köpölyüket egy helyen túl sokáig. A köpöly testről való eltávolításához nyomja össze a gumiballont, és húzza le a bőrről. Az eljárás után javasolt a köpölyözött terület átmasszírozása.


Tisztítás:
Tisztítás előtt vegye ki a ballont a köpölyből. Az üvegrészt normál mosó- és fertőtlenítőszerrel, gőzben vagy forró vízben tisztíthatja. A gumi részt langyos vízben szappannal öblítse le, a széleit pedig alkoholos tisztítókendővel dörzsölje át.
Figyelmeztetés:
Ne használjon köpölyöket terhesség alatt és egészségügyi szövődmények esetén konzultáljon orvosával a használatukról. Tartsa a köpölyöket gyermekektől elzárva.
Anyag:
Köpölyök: üveg
Ballonok: gumi

A vákuumos arcmasszázs előnyei:

  • lágyítja és finomítja a bőrt
  • javítja az arc vérellátását
  • enyhíti az izomfeszültséget
  • minimalizálja a hegek megjelenését
  • csökkenti a ráncokat
  • csökkenti a duzzanatokat
  • tonizálja az állat, az állkapcsot, a nyakat és a dekoltázst

Figyelmeztetés: Az esetleges bőrpír elkerülése végett ne hagyja egy helyen hosszú ideig a köpölyt. Óvatosan masszírozza át a bőrfelületet a köpöllyel, megakadályozva ezzel az esetleg bőrsérülések kialakulását. Tartsa tisztán a köpölyöket. A masszázs köpölyöket a cumis üvegekhez hasonlóan fertőtlenítheti forró gőzben vagy vízben. Terhesség alatt vagy rosszullét esetén a köpöly használata nem javasolt. A köpölyöket tárolja gyermekektől elzárva.

web counter