Haladó szintű gyakorló hanganyag otthonra 1.-4. rész

Akciós

Megrendeléskor az e-mailes kiküldés opciót kell választani a kiszállítási módnál, ez ingyenes.

99 000 Ft 156 000 FtGyakorló hanganyag haladó szint.
1.-4. RÉSZ egyben.

Online hanganyagos gyakorló program. Az online hanganyagos programmal otthon egyedül végezheted a gyakorlatokat. Akik elvégezték a kezdő arctorna edzésprogramot, azoknak is kiváló segítség a folytatásra. Ha régen jártál arctornázni és már elfelejtetted az alapokat, akkor is nagy segítség lehet.
Kapsz négy linket, amivel beléphetsz a gyakorló hanganyagok oldalára. A hanganyagok telefonon lehallgathatóak, Chrome-al és géppel pedig letölthetőek.

Negyedévente 1 ingyenes konzultációs lehetőséged van, illetve bármikor írhatsz emailt ha kérdésed lenne. Így folyamatos a kontroll. Hetente egy vagy két alkalommal végzed a gyakorlatokat a számozás sorrendjében.
Minden anyagrészben kb.: 50-80 db gyakorlat van. A haladó anyag jól átmozgatja az arcodat, edzi az arcod izmait, rugalmasítja a bőrödet, síkban és már térben is dolgozol.

Nem kell alkalmazkodnod senkihez, hiszen otthon bármikor előveheted az anyagot és tornázhatsz. Ez egy biztonságos módja a tornának, hiszen végig kérdezhetsz, kérhetsz konzultációt, ha valami nem megy, vagy nem egyértelmű.
Ha bármiben elakadsz segítek:)
AZ EGÉSZ ÉVES ANYAG EGYBEN 
156.000,-Ft helyett
99.000,-Ft 

Haladó egy éves gyakorló anyag

web counter