Arcrelaxációs videók 3 db - otthonra

Akciós

Arc relaxálása pár percben. Szinte mindenkinek le vannak tapadva az izmai az arcában, és a sok stressz is itt látszik meg legjobban. A relaxáció oldja ezeket és kipihentebb arcot eredményez hosszútávon. Végezd el legalább kétnaponta, csak pár perc az egész. Az anyag 3 relaxációt tartalmaz, az egyik alap relaxálás, a másik inkább izommozgató, a harmadik pedig lelazító.

A gyakorlatokat fekve vagy ülve végezd.

1 500 Ft 5 000 Ft

Az arcrelaxáció vagy arcizomlazítás olyan gyakorlatokat vagy módszereket jelent, amelyek célja az arczónák izmainak ellazítása és feszültségének csökkentése. Az arcrelaxálásnak számos potenciális előnye lehet:

  1. Stresszcsökkentés: Az arcizmok ellazítása segíthet csökkenteni a fizikai és érzelmi stresszt. Az arc feszültsége gyakran tükrözi az egyén általános stresszszintjét, és az arcrelaxáció segíthet ezt csökkenteni.

  2. Fájdalomcsillapítás: Ha az arcizmok feszültek vagy görcsösek, akkor ez kellemetlenséget és fájdalmat okozhat. Az arcrelaxációs gyakorlatok segíthetnek enyhíteni az ilyen fájdalmakat.

  3. Fejfájás enyhítése: Az arc- és homlokizmok ellazítása segíthet enyhíteni a fejfájást, különösen akkor, ha a feszültség és a stressz okozza a fejfájást.

  4. Arcfeszültség megelőzése: Az arcrelaxáció rendszeres gyakorlása segíthet megelőzni az arcizmok tartós feszültségét és a ránctalanításban is segíthet.

  5. Jobb alvásminőség: Az arcizmok ellazítása és a feszültség csökkentése elősegítheti a jobb alvást, mivel az arcizomfeszültség akadályozhatja az alvást.

  6. Jobb arcjellemzők: Az arcrelaxáció hosszabb távon is elősegítheti az arc bőrének és vonásainak jobb megjelenését. Az állandó feszültség és stressz hatására az arcizmok ráncokat és vonalakat hozhatnak létre, amelyek az arcról öregítő hatást kelthetnek.

web counter