Sajátmárkás termékeim

2022.07.04

Régi vágyam volt,

hogy az arctorna edzések mellé kifejlesszünk egy olyan termékcsaládot, mely tartalmazza azokat a hatóanyagokat, melyek kívülről támogatják meg a bőrünket, míg mi belülről erősítjük az izmokat.

ÍGY SZÜLETTEK MEG AZ

AZ ARCMESTER NATÚRKOZMETIKUMOK

Az Arcmester Natúrkozmetikum kizárólag az arcod számára kedvező hatású natúr alapanyagokból áll.Míg az arctornával belülről erősítjük meg az izmokat az arcban, a natúrkozmetikumok, kívülről segítenek Neked. Rugalmasítják a bőrt, harcolnak a ráncok ellen és kisimítják , sugárzóvá varázsolják bőrödet. Mivel csupa ráncok ellen alkalmazható natúr alapanyagból áll, a nyak és dekoltázs bőrének ápolására is alkalmas.

ARCMESTER MEGÚJÍTÓ ARCKRÉM RÁNCGYILKOS ACMELLÁVAL

MIT NYÚJT NEKED EZ A KRÉM?

100%-ban természetes, könnyen felszívódó krém, hipoallergén illattal, mely egész napra megbízható hidratáltságot biztosít és segít megelőzni a ráncok kialakulását és elmélyülését. Egy igazi anti-aging koktél. A bőrfelszín mélyebb rétegeibe képes behatolni és ott megkötni a nedvességet, ezáltal feltölteni a ráncokat. Arctorna mellett is használd, így nem csak belülről támogatod az anti ageing hatást, hanem kívülről is. Könnyű, de tartalmas textúrája finom tapintásúvá varázsolja arcbőrödet, miközben feszesítő ANTI-AGING hatóanyagai a szépségedért harcolnak. Hidratál, regenerál és gazdag hatóanyag összetételének köszönhetően a bőrt élettel telivé, kisimulttá teszi. Könnyű és gyorsan beszívódó állaga nem nehezíti el a bőröd. Használd nyakra és a dekoltázsra is!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A KRÉMRŐL A KÉPRE KATTINTVA

ARCMESTER ÉJSZAKAI KRÉM

EGY IGAZI ANTI AGE KAPSZULA

Te csak aludj nyugodtan...

Ez a krém egész éjjel azon dolgozik, hogy reggel kipihent, friss, életteli arccal kezdhesd meg az új napodat. Gazdag textúrája egész éjjel hidratálja és táplálja bőrödet.

MIT NEM TARTALMAZNAK A KOZMETIKUMOK?


SLS, SLES, pálmaolaj, mesterséges illat- és színezőanyag, kőolajszármazék, állatkísérlet mentes termékek

Az Arcmester Natúrkozmetikumok kizárólag az arcod számára kedvező hatású natúralapanyagokból állnak. Míg az arctornával belülről erősítjük meg az izmokat az arcban, anatúrkozmetikumok, kívülről segítenek Neked. Rugalmasítják a bőrt, harcolnak a ráncok ellenés kisimítják, sugárzóvá varázsolják bőrödet. Mivel csupa ráncok ellen alkalmazható natúralapanyagból állnak, a nyak és dekoltázs bőrének ápolására is alkalmasak.A termékek nem tartalmaznak szintetikus színezéket és illatanyagot, parabén mentesek.100%-os tisztaságú illóolajjal, natúr olajok és vajak felhasználásával készültek.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK AZ ÉJSZAKAI KRÉMRŐL A KÉPRE KATTINTVA

FIATALSÁG SZÉRUM ARCRA, NYAKRA, DEKOLTÁZSRA

🌿 könnyen beszívódik
🌿 nem hagy zsíros érzetet
🌿 hatóanyag bomba
🌿 kiváló smink alap
🌿 100%-os tisztaságú illóolajjal készült
🌿 nem tartalmaz szintetikus színezéket
🌿 kellemes érzetet hagy maga után

A SZÉRUMOK ELŐNYEI

Az arcszérumok előnyei

Az arcszérumok fel tudják élénkíteni a bőrt és a vízhiánnyal, valamint számos más problémával is megbirkóznak.
Az arcszérum olyan magas koncentrációban tartalmazza a hatóanyagokat, amilyet a krémekben csak nehezen találna meg. A molekulái is kisebbek, mint a krémeké, így mélyebben képes behatolni a bőrbe, ahol a munkáját végzi. Ezért is látható a hatása gyakran már pár nappal az alkalmazása után.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A SZÉRUMRÓL A KÉPRE KATTINTVA

Elmúltál már 25 éves?

Akkor biztos szembesültél már azzal, hogy reggel olyan az arcunk, mintha eltelt volna 20 év...

RÁNCTALAN ÁLMOK ALVÓPÁRNA

Arctorna óráimon sokszor beszélgetünk arról is, ki hogyan alszik és próbálok tanácsokat adni ezzel kapcsolatban. Hason aludni a legrosszabb, mert az arcunkon éjjel alakulnak ki leginkább ráncok, ahogy összegyűrjük a bőrt. Háton aludni a legjobb arctornailag, de sokan a gerincük miatt, vagy csak megszokásból nem tudnak. A második megoldás ha oldalt fekszünk és forgunk, de ekkor is az arcunk úgy ér a párnára, hogy az orr-ajak barázdánkat törjük, a szemünk alatt is gyűrődik, így egyre mélyül a barázda és a szem alatti rész ráncai. Vagyis gyűröttre alusszuk az arcunkat.

MIRE GONDOLTAM, MINT ARCMESTER?

Mint arctornatréner arra gondoltam én is összedugom a fejem olyan emberekkel akik ebben segíteni tudnak nekem és kísérletezések sora után megalkottunk egy alvópárnát Nektek, akik odafigyeltek arcotok állapotára, akiknek a természetesség és a szépség értékkel bír. A párna alakjának kialakítása azt a célt szolgálja, hogy alvás közben csak az áll és a homlok legyen megtámasztva és az orca rész a két C betű formájába helyezkedik bele, így nem nyomja fel az orca részt és nem töri a bőrt. Nyugodtan foroghatsz is, hiszen mindkét oldalon van hely az orcádnak, az alsó ívben pedig a nyakadnak.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A PÁRNÁRÓL A KÉPRE KATTINTVA

MÁR HUZATOT IS VÁSÁROLHATSZ HOZZÁ

ARCMESTER FACE BEAUTY BOXOK

ARCÁPOLÁSI SZÉPSÉGDOBOZOK

AZ ARCTORNA BELÜLRŐL ERŐSÍTI AZ IZMOKAT ÉS ÉPÍTI AZ ARCOT, DE VANNAK KÜLÖNFÉLE ESZKÖZÖK, MELYEKKEL KÍVÜLRŐL SEGÍTHETÜNK AZ IZMOK FEJLŐDÉSÉBEN, A LETAPADT IZMOK FELLAZÍTÁSÁBAN, A MAKACS RÁNCOK GYORSABB ELTÜNTETÉSÉBEN ÉS A BŐR RUGALMASÍTÁSÁBAN. ILYEN KIEGÉSZÍTŐ ESZKÖZÖKET TETTEM A BEAUTY KICSI, KÖZEPES ÉS NAGY BOXBA.

MINDEN BOX MELLÉ AJÁNDÉK: EGY DÍJMENTES ONLINE KONZULTÁCIÓ, AHOL MEG IS MUTATOM, HOGYAN HASZNÁLD.

KATTINTS A KÉPRE RÉSZLETES INFORMÁCIÓKÉRT

SOK SZERETETTEL AJÁNLOM MINDENKINEK SAJÁTMÁRKÁS TERMÉKEIMET!

web counter