Jade arcmasszírozó

2021.05.14

A jade kő a legértékesebb és legnemesebb féldrágakő a keleti gyógyászatban. A jáde jelképezi a női szépséget, tisztaságot és a nyugalmat.

A jáde köves bőrápoló eszközök csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, ösztönzik a kollagén termelést. Van olyan jáde roller ami egy kicsi és egy nagy görgővel rendelkezik, amelyek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy az arc minden területén könnyen csússzanak, beleértve a szem körüli érzékeny területet is. Zöld jadéból készült kézi masszázs henger. Mindkét végén görgő ásvány található a kisebb és nagyobb területek masszírozására. A kisebb görgőfejjel tudod a szem alatti részt masszírozni.

Mindennapos használat során a bőr feszesebbé, fiatalabbá válik, emellett visszanyeri természetes ragyogását. Arckrémmel együtt használva mélyebbre juttatja a hatóanyagokat, ezáltal felerősítve annak pozitív hatásait. A szem környékén serkenti a vérkeringést, ezzel halványítja a sötét karikákat és csökkenti a puffadást. A test többi részét masszírozva lazítja és nyugtatja az izmokat.

A Jade ásványról: A kőnek misztikus befolyást tulajdonítanak: jó szerencsét, egészséget és a rossz szellemektől való védelmet biztosítja tulajdonosának. Béke köve, hiszen megnyugtatja az elmét. A jade megnyugtatja a lelket, egyensúlyt teremt az energiaáramlásban, erősíti az idegrendszert, és elűzi a rossz közérzetet. Vonzza a szerencsét, a tisztaság és a nyugalom jelképe.

A kövek tisztítása: A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Tegyük folyó víz alá minél hosszabb időre (min.5-10 perc) őket. A tisztításra azért van szükség, mert minden kristály olyan, mint egy kis mikrochip, vagyis tárolja az információkat, így a betegségeket is. Ezektől, pedig minden alkalommal meg kell szabadítanunk őket ahhoz, hogy hatékonyan gyógyítsanak.

Használata:

Tisztítsd meg a jáde követ. Tedd hűtőbe kis időre. Az arcodat tisztítsd le.


Alapszabály: A rollert mindig belülről (vagyis az arc közepétől) kifelé mozgasd, és minden ponton 3-5 alkalommal menj át. Ne csak oda-vissza, hanem mindig egy új vonalon, gyengéd nyomással az arc közepétől görgesd.

Homlok: Helyezd a rollert a homlok közepére, és görgesd a haj vonalának irányába. Ismételd meg 3-5 alkalommal. Ezután görgess középről a halántékok irányába, többször megismételve balra és jobbra.

Szem: A szemek ápolására a kisebb roller használata ajánlott. Csukd be a szemed, és görgesd a rollert nagyon gyengéden a belső szemhéjtól a halántéka felé. Ezután jöhet az alsó szemhéj környéke. 3-5 alkalommal görgesd a rollert belülről kifelé a halánték irányába.

Arc: Görgesd a rollert, többször megismételve, az orrlyukaktól indulva az arccsontok át, a halántékokig. Mozgasd a rollert gyengéd nyomással az áll közepétől, az állkapocs csont mentén a fülek/halántékok irányába.Meleg vízben felmelegítve izomnyugtató hatás, hűtőben lehűtve pórusösszehúzó hatás.

Vigyázz, ne nyomd túl erősen ezeket a területeket, mivel ezen a területen a bőr nagyon érzékeny.

A rollert kizárólag hideg vízzel szabad tisztítani, és az arcápoló révén rárakódott zsírt egy vattakoronggal vagy puha törölközővel kell eltávolítani. A hideg víz nemcsak a kristály szerkezét védi, de gyakorlatilag megtisztítja a káros energiáktól is.

MEGRENDELÉSI LEHETŐSÉG A KÉPRE KATTINTVA:

web counter