Felső szemhéj gyakorlat

2022.04.15

Az esetek nagy részében nem születünk megereszkedett, lógó szemhéjjal, a jelenség mindössze annak "köszönhető", hogy idővel a bőr elveszti tartását és rugalmasságát, csökken a kollagén termelődés. Ilyen tünetet okozhat még például a pajzsmirigy működésének zavara is. Bizonyos idegrendszert érintő betegségek miatt is csökkenhet a szemhéj izmainak tartása, így az arc nyúzottnak tűnhet. A lógó, petyhüdt szemhéj azonban tartós szépséghiba, ami még a sminkelést is nehézkessé teszi, hiszen a szemet nagyobbnak mutató színeket, vonalakat elfedi a megereszkedett bőr.


Pár praktikus tanács a felső szemhéj javítására:

1. A megtisztított, sminkmentes szemhéjra fektessünk egy tojásfehérjébe mártott vattát (amelynek nem szabad csöpögnie), és várjuk meg, amíg teljesen megszárad.

2. Egy jégkocka vagy egy hűtőben tartott evőkanál sokkoló hidegsége rövid távon összehúzza a bőrt és frissíti a fáradt szemet. Alkalmi megoldásként remekül beválhat

3. A hidegvizes spriccelés is nagyon jól edzi a felső szemhéj vékony bőrét. Napközben többször is hajolj a mosdó fölé és hideg vizet spriccelj a csukott szemeidre. A vízcseppek masszírozzák a bőrt, a hideg pedig rugalmasítja azt.4. Forrásban lévő vízből 2 teafiltert tegyél be a hűtőbe, hűtsd le. Tedd a szemeidre 20 percre.A kamilla teafilter a legjobb, mert az gyulladáscsökkentő hatású is.5. Kollagén és hialuronsav fogyasztása: A testben idővel jelentősen lecsökken ennek a két alkotónak a mennyisége, amit ha pótolsz, akkor néhány hónap alatt látványosan fiatalíthatod meg a szemhéjad bőrét. 


FELSŐ SZEMHÉJ GYAKORLAT HANGANYAG

SZEMTORNA HANGANYAG

SZEMTORNA HANGANYAG

A szemtorna a látásra is hatással van és a szemet körülvevő bőrre is, rugalmasítja, feszesíti azt. A tornáztatott szem olyan, mint az edzett, tornáztatott test. Egy biztos, a szemproblémák és a szem körüli bőrproblémák esetében is a megelőzés sokkal könnyebb mint a kezelés. De ha már kialakultak a problémák sem kell elkeseredni, mert vannak nagyon hasznos, jól működő gyakorlatok szemünk külső és belső karbantartására.

Az új anyagban találhatóak felső szemhéj feszesítő, szarkalábak elleni, arctorna szemtorna, szemjavító gyakorlatok és videós meridián torna. Arctorna előképzettség nélkül is biztonsággal végezhető ránctalanító és szemjavító gyakorlatok otthonra. 
ÁRA: 3.900,-Ft

Szemtorna megrendelése

Kérlek, add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem veled a kapcsolatot.

web counter