A szigorú ránc

2020.01.25


A szigorú ránc a két szemöldök között elhelyezkedő függőleges egy, két vagy három barázda. Kialakulásában nagy szerepe van annak, ha valakinek nem jó a látása és a fókuszálás érdekében sokat hunyorog. Aki sokat vezet nyáron napszemüveg nélkül az is előbb-utóbb észreveheti ezeket a ráncokat.


Nagyon szépen eltüntethetőek ezek a ráncok homlokgyakorlatokkal. Arcunkon is ugyanúgy megvannak a különböző szervek jelei. A vizuális arcdiagnosztika képes észrevenni a még ki nem alakult betegségeket is. A módszer segítségével kimutathatóak azok a betegségfolyamatok, amelyek energetikai szinten már elindultak, de a fizikai testen még elváltozásokat nem okoztak. A vizuális arcdiagnosztika hatalmas előnye a prevencióban, az egészség megtartásában mutatkozik meg. Ha valakivel arctornázunk és a szigorú ránca makacsul nem akar "mozdulni", kérni szoktam, hogy igyon pár hétig májtisztító teát, és lám a makacs ráncok elkezdenek eltűnni.


Egy nagyon jó gyakorlat a szigorú ránc ellen: tedd a két mutatóujjadat a szemöldökeidre úgy, hogy összeérjenek az ujjaid középen. Nyomd a koponyacsontod felé a bőrt, így szép lasssan told fel a homlokodat amennyire csak tudod és számolj el tízig. Akkor engedd vissza a homlokodat szép lassan. Ismételd meg tízszer.

web counter