KEZDŐ ONLINE TANFOLYAM

Kezdő 6.hónap 

Elérkeztél az utolsó anyagrészhez, ami még kezdő szint. Nagyon kitartó vagy, remélem már 

megkaptad az első bókokat olyanoktól, akik nem tudják, hogy arctornázol.

Ebben a részben a szemnél a felső szemhéjat is megmozgatjuk, és az arc oldalsónál egy új 

technikát tanulunk, a pontpározást.

Mindent bele, már nincs sok:)

Most ezt az anyagot gyakorold két hétig, utána elölről ismételj át mindent.

H(ARCRA)FEL!


25. HANGANYAG: HOMLOK


26. HANGANYAG: AJAK27. HANGANYAG: SZEM28. HANGANYAG: ARC OLDALSÓ PONTPÁROZÁS29. HANGANYAG: VICSORI


Befejeztük a kezdő szintet. Ezzel a tudásanyaggal már tudsz tornázni egyedül is a hanganyagok segítségével. Ha szeretnéd letölteni Chrome-mal és számítógépen tudod ezt megtenni.

Ami még nagyon fontos, hogy eddig síkban dolgoztunk, de vannak térbeli, erősebb gyakorlatok is, ha szeretnéd ezeket is megtanulni, jelentkezz be a Haladó 6 hónapos online anyagra is.

Tulajdonképpen ugyanez a módszer mint itt volt, azzal a különbséggel, hogy erősebb és többféle módszert tudsz megtanulni még, amitől hatásosabb lesz a torna.

Amire még nagyon figyelj oda, hogyan alszol. Óráimon sokszor beszélgetünk arról is, ki hogyan alszik és próbálok tanácsokat adni ezzel kapcsolatban. Hason aludni a legrosszabb, mert az arcunkon éjjel alakulnak ki leginkább ráncok, ahogy összegyűrjük a bőrt. Háton aludni a legjobb arctornailag, de sokan a gerincük miatt, vagy csak megszokásból nem tudnak.  A második megoldás ha oldalt fekszünk és forgunk, de ekkor is az arcunk úgy ér a párnára, hogy az orr-ajak barázdánkat törjük, a szemünk alatt is gyűrődik, így egyre mélyül a barázda és a szem alatti rész ráncai. Vagyis gyűröttre alusszuk az arcunkat. Ugye ismerős?

Olvastam egy cikket egy amerikai plasztikai sebészről, aki a ráncfelvarráson átesett betegeinek tervezett egy alvópárnát, ami segít abban, hogy az arcuk minél tovább megtartsa szép állapotát. A tervező orvos szerint ez egy igazi szépségmegőrző eszköz, amelynek használatával nemcsak a műtétek kerülhetőek el, de nyugodtan elhagyhatóak a drága ránctalanító kozmetikumok is. A párna ugyanis megelőzésre is tökéletes, így akár már huszonéveseknek ajánlható. De tulajdonképpen mindenkinek jó, mert hozzásegít a pihentetőbb alváshoz, ezáltal pedig a jó közérzethez és az egészséghez is.

Mint arctornatréner arra gondoltam én is összedugom a fejem olyan emberekkel akik ebben segíteni tudnak nekem és kísérletezések sora után megalkottunk egy alvópárnát Nektek, akik odafigyeltek arcotok állpotára, akiknek a természetesség és a szépség értékkel bír.

A párna alakjának kialakítása azt a célt szolgálja, hogy alvás közben csak az áll és a homlok legyen megtámasztva és az orca rész a két C betű formájába helyezkedik bele, így nem nyomja fel az orca részt és nem töri a bőrt. Nyugodtan foroghatsz is, hiszen mindkét oldalon van hely az orcádnak. A RÁNCTALAN ÁLMOK alvópárna ára: 7500,-FT

Ha tokaproblémád van 

Napi pár perces edzéssel szépen karbantarthatod tokádat és nyakadat. Eleinte használd naponta pár percig, majd 2-3 hét után,hetente egyszer. 3 különböző erősségú spirállal: gyenge, közepes és erős. MOST kedvező csomagban vásárolhatod meg, melyben egy általam összeállított hatásos toka- és nyakgyakorlatokat tartalmazó letölthető kiadvány és egy skypos konzultáció is van velem, ahol felteheted kérdéseidet, illetve begyakorolhatod a gyakorlatokat. Tokád és nyakad ugyanúgy megérdemli a törődést,mint tested bármelyik része. Tegyél érte ugyanúgy. A csomag ára: 4990,-Ft


Haladó edzésekre jelentkezés

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Örülnék, ha elmondanád véleményedet, tapasztalatodat az online arctornáról, hogy tanuljak belőle. Minden kritikát építő jellegűnek veszek és megköszönöm:)