Gyorssegély gyakorlatok otthonra 5.

Ebben a részben található majd arc nyirokmasszázs, arcrelaxáció, gua sha kő használati videó, arcroller használati videó.


ARC NYIROKMASSZÁZS

Az arc nyirokmasszázs hatékonyan csökkenti az arc oedemáját. A masszázs segíti a nyirokutak kiürülését, csökken a szem alatti duzzanat és az arckontúr élesebbé válik. A masszázs feszesít, fiatalít.

Kedvező hatásai:
Hat az idegrendszerre: A vegetatív idegrendszerben aktivizálja a paraszimpatikus részt, nyugtat, ellazít. Hat a reflexre és a fájdalomérző reflexpályákra.
Hat az immunrendszerre
Hat a kötőszövetre: A nyirokerek izgatásával eltávolítjuk a nagymolekulájú anyagokat a kötőszövetből. Méregtelenít.

ARCRELAXÁCIÓ

VÉGEZD EL HETENTE EGYSZER.

GUA SHA KŐ HASZNÁLATA

Ha szeretnél gua sha követ rendelni , itt megteheted a képre kattintva

Az énidő csodálatos kelléke, hűsítő frissítő hatás, tökéletes napindító akkor is ha csak pár perc áll a rendelkezésre.Enyhíti az arc feszültségét. Fokozza a bőr rugalmasságát és feszesíti a bőrt. Megelőzi a finom vonalak és ráncok megjelenését. Csökkenti a duzzanatot, a szemtáskákat és a szem körüli sötét karikákat. Segíti a szépségápolási termékek, például az arckrémek és a szérumok mélyebb behatolását a bőrbe a jobb felszívódás érdekében. Elősegíti az arc vérkeringését a természetes egészséges ragyogás érdekében.Mindennapos használat során a bőr feszesebbé, fiatalabbá válik, emellett visszanyeri természetes ragyogását. ELŐNYE:1. Enyhíti az arc feszültségét 

 ARCROLLER HASZNÁLATA

A jáde köves bőrápoló eszközök csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, ösztönzik a kollagén termelést. A jáde roller egy kicsi és egy nagy görgővel rendelkezik, amelyek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy az arc minden területén könnyen csússzanak, beleértve a szem körüli érzékeny területet is. Zöld jadéból készült kézi masszázs henger. Mindkét végén görgő ásvány található a kisebb és nagyobb területek masszírozására. A kisebb görgőfejjel tudod a szem alatti részt masszírozni.
A jade kő a legértékesebb és legnemesebb féldrágakő a keleti gyógyászatban. A jáde jelképezi a női szépséget.A kő rezgései megegyeznek az emberi sejtek rezgéseivel. A jadeitet a fiatalság kövének nevezik - újjáéleszti a bőrt, ragyogóvá és élettel telivé varázsolja.A jáde kő használata évezredekre nyúlik vissza, amikor ősi dinasztiák legelőkelőbb és leggazdagabb asszonyainak volt az első számú szépségápolási eszközük. Megszámlálhatatlan pozitív energiája a bőrre is kisugárzik.Mindennapos használat során a bőr feszesebbé, fiatalabbá válik, emellett visszanyeri természetes ragyogását. Arckrémmel együtt használva mélyebbre juttatja a hatóanyagokat, ezáltal felerősítve annak pozitív hatásait. A szem környékén serkenti a vérkeringést, ezzel halványítja a sötét karikákat és csökkenti a puffadást. A test többi részét masszírozva lazítja és nyugtatja az izmokat.

TERAHERTZ ARCROLLER RENDELÉS A KÉPRE KATTINTVA

JADE ARCROLLER RENDELÉSE A KÉPRE KATTINTVA

web counter