ARCMASSZÁZS PDF II.

Homlok gyakorlat 1.Tedd a homlokod bal oldalára függőlegesen az ujjaidat, nyomd le a bőrt. A másik kezed (jobb kezed) ujjait innen húzd végig jobbra, rajzolj le kis hullámvonalakat a halántékig. Ismételd meg ötször.
Ezután a homlokod jobb oldalára tedd az ujjaidat és ismételd meg az egészet balra.


Szájzugemelő gyakorlat 2.

Szorítsd össze az ajkad, mintha "M" betűt mondanál, tartsd így, két mutatóujjadat tedd a szájzugokra, és told fel,  majd told le, másodpercenként (fel-le) Ismételd meg negyvenszer.

Toka gyakorlat 3.

Nyisd ki nagyra a szád, nyújtsd ki a nyelved lefelé, az állad irányába és tartsd így, majd a fejed lassan hajtsd előre, egészen a mellkasodig és hajlítsd hátra a fejed és nézz fel a plafonra. A mozdulat legyen lassú és a nyelved maradjon végig kinyújtva. Ismételd meg tízszer.


Orr - ajak barázda gyakorlat 4.

Tedd a két mutatóujjad az orr töveihez és told fölfelé az orrod mellett a mutatóujjaid, egészen a belső szemzugokig, közben számolj tízig. Lassan végezd a gyakorlatot. Ismételd meg tízszer.


Szem gyakorlat 5.

Ujjbegyeiddel finoman dobolj a halántékodon, majd folytasd a szem körül körbe, megint a halántékon, és körbe. Ismételd meg tízszer.


A szép színért és jó vérkeringésért 6.

Masszírozd át az állkapcsodat. Az álladat fogd a hüvelyk- és mutatóujjad közé. Kezd el alulról a füled irányába masszírozni. Ismételd meg tízszer.


Áll gyakorlat 7.


Nyisd nagyra a szádat, ujjaiddal simíts erősen fölfelé, az álltól a szájzugok irányába. Ismételd meg tízszer.


Homlok gyakorlat 8.

Két kezünket helyezzük a fej elülső részére és középről indulva, a halánték irányába végezzünk körkörös homlokmasszázst a tenyerünk aljával. Ismételd hatszor

LETÖLTHETŐ ANYAG:

web counter