Saját tempóban videós-hanganyagos kezdő edzésprogram

Akciós


28 600 Ft 90 000 Ft
KIKNEK SZÓL EZ A PROGRAM?

Mindenkinek, aki még nem járt arctornára, vagyis teljesen kezdő, vagy aki elvégezte nálam a kezdő edzésprogramot, de szeretné néha átismételni az anyagot, aki nem tud előre megbeszélt időpontokban "járni" edzésekre, mert olyan a munkája, vagy kisgyermeke van és a picihez kell elsősorban alkalmazkodni, akinek olyan a habitusa, hogy szeret önmaga gyakorolni, vagy csak nagyon korán vagy késő este lenne ideje rá.


HOGYAN MŰKÖDIK A PROGRAM?


A bejelentkezés és befizetés után, elküldöm az első anyagot Neked emailben, amivel belekezdhetsz az arctornába.
Először videós instrukciókat kapsz, majd hanganyagokra fogsz gyakorolni.
Ha bármi kérdésed van kérhetsz emailes és telefonos segítséget, vagy a program minden részénél egy-egy skypos vagy messengeres rövid online konzultációt, ahol a kérdéseidre válaszolok.
Így szépen a magad ritmusában végzed el a kezdő edzésprogramot, illetve ismételhetsz bármikor ha már van alapod.


MIT TANULSZ MEG EZZEL A PROGRAMMAL?


Az arctorna kezdő szintjét fogod elsajátítani, egyedül tudsz majd alapgyakorlatokat végezni és tornáztatni az arcodat. Kb. 50 gyakorlatot fogsz elsajátítani. A hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak számodra gyakorlási lehetőségnek. Akinek még nem nagyon problémás az arca, elegendő lesz ez a szint is ahhoz, hogy megtartsa az arca állapotát úgy, ahogy van.
Akinek már kialakultak erősebb ráncok, annak ajánlott a haladó részt is elvégezni.MENNYIBE KERÜL A PROGRAM?

A 6 anyagrészből álló kezdő szint értéke: 90.000,-FT, 

amibe minden beletartozik, a 6 videos és hanganyagos anyag, a letölthető hanganyagos gyakorlóanyagok, és a folyamatos segítség e-mailen, telefonon vagy rövid (max. 15 perces) skypos/messengeres konzultáción.


most : 28.600,-FtFONTOS!! Megrendeléskor a személyes átvételt jelöld be, nem kell postai díjat fizetni!!


web counter