Itt az új év, legyen új cél

Szeretnéd ha kb. a tíz évvel ezelőtti arcod nézne vissza Rád a tükörből? Vagy most szeretnéd megállítani az időt és ebben az állapotában megtartani arcod, nyakad, dekoltázsod üdeségét?

EBBEN AZ ÉVBEN LEGYEN AZ ÚJ CÉL AZ ARCOD, NYAKAD, DEKOLTÁZSOD EDZÉSE ÉS BŐRÖD RUGALMASÍTÁSA!


Módszerem: az arckondi


2011-ben végeztem Bojtor Márta iskolájában, de már a trénerképző előtt két és fél évig nála tanultam meg az arctornát. Családi tragédiák sorozatát követően, talpra kellett állnom, mert volt egy életbiztosításom, a lányom. Erőt vettem magamon és elmentem botoxoltatni. Az orvos, miután elmeséltem az arcom "történetét", egy névjegykártyát nyomott a kezembe (ezen a mai napig is csodálkozom, vannak még jóemberek), hogy menjek szépen el és tornázzam vissza az arcomat, legyek emberek között, lelkileg is jót fog tenni. Akkor azt gondoltam, megint valami humbug és értetlenül álltam a kérdés előtt. Aztán gondoltam mit veszíthetek, elmentem, hogy megnézzem mi is ez az arctorna nevezetű valami. Azt a szeretetet, amit ott Márti óráin kaptam, soha nem fogom elfelejteni, a kedvessége, a szaktudása, a szépsége, a többiek lelkesedése, és az együtt töltött órák egy jó csapattá kovácsolt bennünket. Barátságok születtek, a lelkem gyógyult és nem utolsó sorban elkezdtek a ráncaim eltünedezni. Elkezdtem hinni... Hinni abban, hogy lehet még boldog életem és szép arcom...

Jelentkeztem a trénerképzőbe, el is végeztem jeles eredménnyel, nagyon sokat tanultam meg az arcról és az izmok működéséről. Közben tanulmányoztam a mimiliftet, az arcjógát is, a látástréningbe is belekóstoltam, megtanultam a holisztikus arcmasszázst és az anti aging masszázst, írtam rengeteg saját gyakorlatot és összeállt egy saját elképzelés, az arckondi, amivel ezt a fantasztikus dolgot a magam módján tudom tanítani.Számomra minden arc egy kihívás. Az én óráimon is barátságok születtek, én is nagyon élvezem ahogy látom az eredményeket és lettek kedvenceim, mondhatom úgy barátaim is az órákról:) Kicsit benne vagyok az életükben, hiszen az óra előtt néha kiöntik a szívüket, vagy csak jó kicsit a mindennapokból kiszakadni, tudják, hogy egy jó erős torna feledtet minden bajt.

Sokat nevetünk, sokat szenvednek (ezt garantálom), de nagyon kellemes hangulatban telnek el az órák.
Megváltozott az életem. Megtaláltam önmagam. Helyemen vagyok azt hiszem, nincs ennél fontosabb és csodálatosabb érzés. Több, mint 6 éve, online tanítok aminek előnye, hogy bármikor, bárhol le tudsz ülni a gép vagy egy telefon elé, nem kell utaznod, nem vagy másokhoz kötve. Sokan autóban, munka előtt, vagy után edzik le arcukat velem. 15 éves szakmai tapasztalatom, 6 év online oktatás és referenciáim garanciák arra, hogy ha együtt dolgozunk, az eredményes lesz.

 "Számomra minden arc egy kihívás."

A RÁNCOK KIALAKULÁSA


A finom ráncok megjelenése az arc különböző részein már 25 éves kortól tapasztalható. A mimikai ráncok az arc leggyakoribb mozgásainak megfelelően alakulnak ki. A külső szemzugnál és az alsó szemhéjnál kialakulókat nevetőráncoknak vagy szarkalábaknak nevezzük. A homlok ráncai vízszintes vonalakként válnak láthatóvá. A szemöldökök közötti, függőleges vonalakat a szemöldökráncolás alakítja ki. A ráncok másik típusa a statikus ránc. Legismertebb képviselőjük az orr és a szájzug közötti, nasolabiális ránc. A szemöldökök között ráncok kialakulásban is szerepet játszanak. A ráncok idővel mélyebbé válnak, és gyakran járnak együtt a feszesség csökkenésével, majd ahogy a bőr egyre érettebbé válik, a rugalmasság csökkenésével. A ráncok egy harmadik csoportja a rugalmas rostok szakadási vonalai mentén jön létre, leggyakrabban a száj környékén. További ráncok képződnek még az arc bőrének petyhüdtté válásával is az orcákon, az állkapocsíven, az alsó szemhéjakon. A nyak bőrének petyhüdtté válásával vízszintes ráncok jelennek meg. A bőr rugalmasságának növelésére és a ráncok eltüntetésére pedig az egyik legjobb módszer: az ARCTORNA!!

KOMPLEX PROGRAM ARCOD, BŐRÖD, NYAKAD, DEKOLTÁZSOD ÉS HAJAD TERMÉSZETES ÁPOLÁSÁRA, BŐRÖD RUGALMASÍTÁSÁRA

Legyen saját arctrénered program

Hogyan működik a program?

Mire van hatása az arctornának?

az arc oldalsó részének töltésére, feszesítésére

homlok ráncainak kisimítására

a megereszkedett szemhéj visszahúzására

 a szem alatti "szürke füst" eltüntetésére 

az arc felhúzására, a kontúrok visszaadására

az arc fittebbé tételére

a mély orr-ajak barázda kisimítására

a toka visszahúzására 

a nyak kisebb ráncainak eltüntetésére

Nem mellesleg egy nagyon jó agytorna, szemtorna és önbizalom növelő.

Ha úgy érzed ez a Te utad és nem a mesterséges beavatkozások, egy komplex megoldást ajánlok

 
Mi történik ha megkeresel?

Online felmérem az arcod és izmaid állapotát, megbeszéljük mik a problémás területek, és személyre szabott -vagyis az arcodra szabott- komplex arckurzus ajánlatot készítek kifejezetten a Te arcodra. Ezt az ajánlatot 5 napig tartom fenn, ennyi idő áll rendelkezésedre a befizetésre. 3 napig eldöntheted elfogadod-e vagy sem. Ha elfogadod, be kell jelentkezned a programra, a bejelentkezés után pedig a befizetés után el is kezdhetjük. Ha nem fogadod el, semmi baj, hiszen nincs semmiféle kötelezettséged a konzultáció után. 25-75 éves korig bárki elkezdheti.

Kizárólag Veled foglalkozom, egyéni alkalmakkal, egyéni időpontokban, amikor Neked is megfelel. Minden edzésen más-más gyakorlatsort használunk, mert ha az izom felismeri ugyanazt a mozgást, nem fejlődik tovább. A 15 év alatt kitapasztaltam, hogy mikor szálkásodik le az arc és mikor izmosodik. Ez nagyon fontos, ha nem szeretnél férfias arcot tornázni Magadnak. A konzultáció mindenféle kötelezettségtől mentes, tudd meg, mire van szüksége az arcodnak, nyakadnak és dekoltázsodnak ahhoz, hogy szépsége megmaradjon, vagy, hogy újra a 10-15 évvel ezelőtti arcod nézzen vissza Rád a tükörből. Érdemes egy fotót készítened Magadról kezdéskor, majd 1, 2.3... hónap múlva ugyanott, ugyanabban a napszakban (a fényviszonyok miatt), de érezni fogod az izmaidon is a változást.

Szánj rá(m) és persze Magadra 2-4 hónapot és ezidő alatt a Te időbeosztásodhoz is igazodva felkészítelek úgy, hogy ezután már egyedül is biztonsággal használhatod a gyakorlatokat és karbantarthatod az arcodat, nyakadat, dekoltázsodat.

Hiszen arcod a tested kirakata.

Törődj vele!

Referenciák

AZOKTÓL, AKIK HOZZÁM JÁRNAK, VAGY JÁRTAK

Arcodat ugyanúgy lehet edzeni, mint testedet

Miért ne tennéd?

25-75 éves korig bárki elkezdheti!

Szeretettel várlak!

Arcmester

web counter