SZUPERINTENZÍV KEZDŐ ONLINE 2 ALKALMAS WORKSHOP

Szuperintenzív online edzésprogram NEKED! 
Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. Akiknek a természetesség még értékkel bír. Gyorsan szeretnék megtanulni a módszer alapszintjét sok gyakorlattal. A workshop létszáma nem meghatározott, 1-3 főig lehetséges a résztvevők létszáma.


Az egyik formája az edzésprogramnak, hogy kétszer találkozunk összesen és Te vagy TI egyedül gyakorolsz (gyakoroltok) otthon a következő alkalomig.
Hogy mennyi ideig tart egy alkalom az teljesen a létszámtól és a résztvevő(k) fogékonyságától függ, de kb. 60 perctől 120 percig terjedhet.
Ez az első a 2 napos verzió.
Első napon egy tréneri konzultációval kezdünk skypon vagy messengeren, ahol megtanuljuk a védőtakarásokat, majd gyakorlatokat, végig is tornázzuk azokat együtt és megbeszéljük az esetleges kérdéseidet. A konzultáció után a következő alkalomig hanganyagokkal fogod gyakorolni ezeket a gyakorlatokat. Ha közben bármikor kérdésed van, vagy nem vagy biztos Magadban, emailben vagy telefonon tartjuk a kapcsolatot és segítek. Tehát nem engedem el a kezedet, végig ott leszek.
A következő alkalommal átbeszélünk mindent, a kérdésekre válaszolok. Ismétlünk. Újabb gyakorlatokat fogsz/fogtok megtanulni, így egyre bővül a gyakorlatsor.

Minden alkalommal kapsz majd hanganyagokat, melyekkel tudsz majd gyakorolni egyedül. Ezek a hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak Neked. A későbbiekben ezek nagyon hasznosak lesznek ha valamit elfelejtesz. Kb. 50-60 gyakorlatot fogsz elsajátítani, ez egy alap szint ahhoz, hogy tornáztasd az arcodat otthon.
Folyamatosan indul, leegyeztetve abban az időpontban, ami Neked megfelel.

Megtanítom neked, hogyan lehet az arcon lévő izmokat hatékonyan edzeni. Megmutatom milyen gyakorlatokkal hogyan érhetsz el jó eredményt a problémás területeken. Védőtakarásokat tanulsz, melyekkel megvédheted a bőrödet a torna alatt a gyűrődéstől. Megoldást kapsz arra, hogyan tüntesd el a szem alatti karikákat, vagy a sötét foltokat, hogyan feszesítheted a megereszkedett szemhéjakat, hogyan töltheted fel az ajkakat és hogyan tüntesd el vagy halványítsd a bajusz résznél a kis függőleges ráncokat, az orr melletti barázdákat, a homlok ráncait, a szigorú ráncot. A letölthető hanganyagok segítségével képes leszel egyedül is magabiztosan edzeni a teljes arcod.

 A workshop végére egy könnyen használható alap szintű gyakorlati tudás birtokában leszel.Szeretettel várlak!- a 2 alkalom konzultáció (edzés) nagy gyakorlatú vezetőtrénerrel,
- a begyakorlás,
- a letölthető hanganyagok és a folyamatos kontroll,
- az esetleges e-mailes vagy online konzultációk

- zárt segítő csoport
 

ÁRA: 20.000,-Ft  

MOST AKCIÓSAN: 12.000,-FTJÓ HA TUDOD! Ha bármelyik edzésprogramot elvégzed, vagy egyéni órákra jártál hozzám, ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig.

Bejelentkezem

Bejelentkezés a szuperintenzív  2 napos workshopra

Add meg adataid és a lehető leghamarabb felveszem Veled a kapcsolatot.

Kérlek 24 órán belül utald el, különben a megrendelést a rendszer automatikusan törli.

A bejelentkezés a részvételi díj  befizetésével aktiválódik, tehát ezzel tudod biztosítani a helyed a workshopon.

HA CSAK KÉRDEZNI SZERETNÉL ITT MEGTEHETED

ARCTORNA KEZDŐ WORKSHOP