Szeretnéd ha az arc nézne vissza Rád a tükörből amilyet szeretnél?


Mondjuk szeretnéd ha a kb. 10 évvel ezelőtti arcod nézne vissza Rád?

                Ha IGEN a válaszod, akkor olvasd tovább


Segíteni szeretnék, hogy minél jobban megismerd ezt a fantasztikus világot, mely természetes és változatos. Néha nem könnyű, néha harcolnod kell, magaddal és az idővel, a lustaságoddal és a hangulatoddal. De hidd el megéri! Megtudhatod azt, mi a titok...és onnantól lesz egy közös titkunk. Nekünk, akik ezt a módszert választottuk és nem a különféle mesterséges beavatkozást. Akiknek a természetesség értékkel bír.


Természetes módszer. Két mellékhatása lehet: egyrészt a szem javulhat, mivel a gyakorlatok alatt a szemünk is erősen igénybe van véve, a szemmozgató és szem tartó izmok visszaerősödhetnek és ezáltal javulhat a szemünk. (Ez főleg az olvasószemüvegre vonatkozik).

Másodsorban, mivel a skalpizmot is dolgoztatjuk, javul a vérellátottsága és megszűnhet a hajhullás, sőt dúsulhat a haj. Nem egy tanítványom jött úgy órára, hogy mutatta: "nézd babahajam nőtt ki":) 
A tréner legelőször is felméri az arcodat és személyre szabottan megtanít olyan takarásokra, amelyekkel a gyakorlatok alatt megvédheted a bőrödet a gyűrődéstől, így alatta csak a kis izmok dolgoznak. A torna alatt edzed a kis izmokat, melyek elkezdenek nőni, így a felette lévő bőr elkezd kifeszülni és rugalmasabbá válni. Nagy gyakorlatú vezetőtréner ( 15 év szakmai tapasztalat, 5 év online oktatói tapasztalat.)Minden izomnak van eredése és tapadása és egy hasa, mi ezt kezdjük el fejleszteni, vagyis 

növelni a tornával, és ahogy ez az izomhas nő, kitölti a ráncokat. 

Tulajdonképpen így működik leegyszerűsítve  a torna.


Ezzel a programmal teljesen kezdőként is biztonsággal edzheted arcodat. Hanganyagos és online egyéni edzés, mely az egész arcodat megtornáztatja, edzi az arcizmaidat és rugalmasítja a bőrödet. A gyakorláshoz letölthető hanganyagos segítséged van.

 A Te arcodra szabott gyakorlatok.

   Nincs másra szükséged, mint skypera vagy messengerre (Te döntöd el melyik jobb Neked) és egy adag elszántságra.Teljesen kezdőnek, akik még soha nem jártak arctornára. 

Akiknek a természetesség még értékkel bír.


Minden héten mikor Neked is megfelel, találkozunk skypon vagy messengeren (amelyiket kiválasztod)  és begyakorlunk egy adott arcterületre gyakorlatokat. A hét többi napján Te ezt fogod gyakorolni egyedül a  letölthető hanganyagokra. Bent leszel egy zárt segítő csoportban, ahol bármikor kérdezhetsz és segítek. Tehát ott leszek ha segítségre van szükséged. 

Tulajdonképpen a 6 hónapos anyagot fogod elsajátítani 6 hét alatt, de teljesen ugyanazt a tudást adom át csak intenzívebben. 

Minden alkalommal kapsz majd hanganyagokat, melyekkel tudsz majd gyakorolni egyedül. Ezek a hanganyagok letölthetőek, így megmaradnak Neked. A későbbiekben ezek nagyon hasznosak lesznek ha valamit elfelejtesz. Kb. 50-60 gyakorlatot fogsz elsajátítani, ez egy alap szint ahhoz, hogy tornáztasd az arcodat otthon. A program elvégzése után lehetőséged van kezdő online közös edzésekre járni havibérletes formában.


Megtanítom neked, hogyan lehet az arcon lévő izmokat hatékonyan edzeni. Megmutatom milyen gyakorlatokkal hogyan érhetsz el jó eredményt a problémás területeken. Védőtakarásokat tanulsz, melyekkel megvédheted a bőrödet a torna alatt a gyűrődéstől.  A letölthető hanganyagok segítségével képes leszel egyedül is magabiztosan edzeni a teljes arcod.

A program végére egy könnyen használható alap szintű gyakorlati tudás birtokában leszel.


JÓ HA TUDOD! Ha az edzésprogramot elvégzed ÖRÖKÖS TAGSÁGOT kapsz, ami azt jelenti, hogy bármikor megkereshetsz kérdéseiddel és segítek. Ha elfelejtettél valamit, vagy nem vagy biztos Magadban keress meg! Nem engedem el a kezed! Ott leszek mindig.


6 alkalom online edzés: 30.000,-Ft

6 db  letölthető hanganyagos segítség gyakorlatokkal: 60.000,-FT

1. BÓNUSZ: ZÁRT SEGÍTŐ CSOPORT TAGSÁG

2. BÓNUSZ: ÖRÖKÖS TAGSÁG

90.000,-Ft

VIDD EL 

  59.000,-Ft-ért

Az edzésprogram mellé kérheted sajátmárkás natúrkozmetikai családomat is 


Natúrkozmetikum arctornához kifejlesztve

ARCMESTER MEGÚJÍTÓ NAPPALI ARCKRÉM 30 ml

Ára: 6.200,-Ft

ARCMESTER ÉJSZAKAI KRÉM 30 ml

Ára: 6.200,-Ft


FIATALSÁG SZÉRUM 30 ML

Ára: 6.200,-Ft

A KOZMETIKUMOKRÓL BŐVEBB INFORMÁCIÓT A FOTÓKRA KATTINTVA OLVASHATSZ

A NATÚRKOZMETIKUMOK ÁRA EGYÜTT: 18.600,-Ft

Edzésprogram megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

ARCMESTER


" Számomra minden arc egy kihívás."

web counter