Szépség Ambulancia

Hrivnák Kornélia, Nelli Kozmetikus mester Üzletvezető
Hrivnák Kornélia, Nelli Kozmetikus mester Üzletvezető

A Szépség Ambulancia munkatársai

Hrivnák Kornélia, Nelli
Kozmetikus mester
Üzletvezető
+36-30-355-03-05


Bemutatkozás

A Szépség Ambulancia Pestszentlőrinc kertvárosában a Cziffra György utca 76. szám alatt található (volt Sallai Imre utca). Több éve sikeresen működik az üzletünk, mely a vendégszeretetünknek, lelkiismeretes munkánknak és a professzionális termékek használatának is köszönhető. Igyekszünk nyugodt, harmonikus környezetet biztosítani, szépülni, kikapcsolódásra vágyó kedves vendégeink számára.

Személyre szabott kezelési tervek, minőségi hatóanyagok, modern gépek állnak rendelkezésünkre. Fő célunk az, hogy vendégeink elégedettek legyenek, szolgáltatásaink árszínvonalát pedig megfizethető szinten tartsuk. Nagy örömünkre szolgál, ha mielőbb a Szépség Ambulancián köszönthetjük a kedves olvasót.

Várjuk szeretettel, bizalmát előre is köszönjük.Szeretettel köszöntöm Önt!

Hrivnák Kornélia mesterkozmetikus vagyok. Ezt a szép női hivatást, 25 éves egészségügyi múltam után választottam. Előző szakmám sok előnyt, tapasztalatot nyújtott, amelyet a kozmetikában tudok hasznosítani. Hosszú évek tapasztalataival, természetes, professzionális, natúr és gyógynövényalapú anyagok felhasználásával, modern gépekkel várom kedves vendégeimet nyugodt, harmonikus környezetben.

Szakmai szemléletem szerint számomra a legfontosabbak:

  • Vendégszeretet
  • Maximális odafigyelés
  • Professzionalizmus
  • Állandó megújulás
  • Elkötelezettség a szakma iránt

A hagyományos arckezelések mellett a legújabb technológiát is felhasználom annak érdekében, hogy az Ön arcbőre mindig a legragyogóbb színben pompázzon.

Dárday Nikoletta
Műszempilla stylist
Műköröm
Pedikűr
+36-70-417-45-64


Dárday Nikoletta, a Szépség Ambulancia munkatársa vagyok. A szempillaépítést két mester stylisttól tanultam, Szabó Ritától (Lash and Lashes) és Király Vera Anitától (Szempillagyár), akik véleményem szerint a legszebb munkákat készítik ma Magyarországon. Büszke vagyok arra, hogy ők vezettek be e szakma csodálatos világába, amelynek rabjává váltam.

A kéz- és lábápolást, illetve a műkörömépítést a Pedi-Suli iskolában végeztem el, ahol különösen nagy hangsúlyt fektettek a pedikűr elsajátítására. Nincs is jobb érzés annál, amikor az esetleges fájdalmat megszüntetve a hálát látom vendégeim szemében. A műkörömépítésben pedig nincsenek határok, a Vendégemmel együtt szárnyal a fantáziánk.

Igyekszem folyamatosan megújulni, képezni magam. Piacvezető anyagokkal dolgozom, mert Vendégként én is ezt várnám el. Hivatásom alapja, hogy Vendégeim elégedettek legyenek, igényeiknek és stílusuknak megfelelő munkát adjak ki a kezemből. Rajongok ezekért a gyönyörű szakmákért, amely számomra nem más, mint művészet.